Цветелин Кънчев

преди 18 години 2 месеца #29300
Сайта има за цел, не само да информира, но и да просвещава...!!! Това не означава, че утре вървейки по улицата немога да се спъна и без да искам да избия зъбите на някой самозабравил се мангал, разбира се.......

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 2 месеца #29301

PARADOX писа: Сайта има за цел, не само да информира, но и да просвещава...!!! Това не означава, че утре вървейки по улицата немога да се спъна и без да искам да избия зъбите на някой самозабравил се мангал, разбира се.......

Това е твое лично право. Аз самият се замислям, че не е лошо да ходя да се поупражнявам да пострелям в зали, парите са без значение. И оръжие не е лошо да си купи човек, че времената се очертават смутни. Просто исках да подчертая да не се пропагандира във форума да се "спъваме" в мангалите. :tc:

преди 18 години 2 месеца #29314
Богатир!както сам посочи,сайта е...квото посочи.само недей ми стреля в зали!!!Излез в Природата бе,човек!вземи със себе си един приятел,юрист,адвокат калашников-добро момче е,само дето много бързо говори и понякога не му се разбира,но иначе винаги печели "делата"...та с него се запознайте...

преди 18 години 2 месеца #29319

Bogatir писа: За мен опазването на сайта е с приоритет и вече много добре ти посочих, с каква умисъл е създаден този сайт. Писано е от идейните организатори на движението и седя тук именно заради тази идея. Надявам се някой да ме подкрепи, за да не изляза че това е само мое мнение и всички други мислят, като BalgAria. :plamp:

Това, което казваш и според мен е така. Доста преди да се регистрираш и аз като теб съм давал същите примери. Дублираш ме... :thumbsup:

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.