Цветелин Кънчев
Ако някой тиквеник от така наречените "Служби за сигурност" се съмнява в думите ми, готов съм да го заведа да види с очите си циганските складове с оръжие.
За горните думи отговарям. Не отговарям за писания, писани от мое име по различни форуми и коментарни рубрики, написани от разни провокатори, но от мое име. И повяхналата г-жа Сливия недомръчкана нека спре да праща своите малоумни зомбита, защото наистина ще изпълня целия Интернет със снимки, от които после няма измъкване.
Това е моят отговор. После според зависи може да има и още отговори. Както преценя.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Ако са наистина служба за сигурност просто са длъжни да направят такава проверка, защото това е сериозна информация.Ако някой тиквеник от така наречените "Служби за сигурност" се съмнява в думите ми, готов съм да го заведа да види с очите си циганските складове с оръжие.
За горните думи отговарям.
Хайде, да ме дадат под съд за тези мои твърдения. Ако им стиска...
С написаното тук искам да оставя свидетелство какво е моето отношение по въпроса. Не че очаквам последствия за Павката Димитров, който изговаря буквата "р" също като неговия кумир евреина Ленин. Но да се знае каква позиция съм отстоявал, когато така нареченото обществено мнение се спотайва уплашено.
Аз съм този от предния пост, дето се обади, мой човек! Явно така ти е паднало пердето пред очите, че вече не виждаш кой какво пише. Въздържай се от провокативните си постчета, омръзна ми да те търся да те контрирам. Или си провокатор търсещ възможност да ни спрат сайта или си просто глупав и го правиш без умисъл. Има и други националистични сайтове, там вдигайте юмруци и размазвайте турски и цигански мутри. За мен опазването на сайта е с приоритет и вече много добре ти посочих, с каква умисъл е създаден този сайт. Писано е от идейните организатори на движението и седя тук именно заради тази идея. Надявам се някой да ме подкрепи, за да не изляза че това е само мое мнение и всички други мислят, като BalgAria.BalgAriq писа: А аз какво ви думам в последния пост, че е крайно време за активни действия, пък един, не знам кой точно, се обади, че ние сме информационен сайт.Така значи.Докато циганчетата са 5,5:1 към едно спрямо българчетата, нищо чудно след 5 години такова да бъде и отновението между двата етноса, тоест противника ни превъзхожда не само по въоражаване, но и по численост, ние нека си седим тука, ние сме за информиране, я!Информираме, ама нали видяхме как Спорт-Здраве, който отдавна е във фоума, си промени мнението, какво остава за току-що попадналите, за които идеята, че над нас, Българите, може да се провежда какъвто и да е геноцид, е абсурдна?!?Ние не сме войници, а воини, ама това не ни връзва ръцете за съпротива, нали?Защото съм на мнението, че някой заблуден може да помисли катп това за неше оправдание да не действаме.Но да оставим това на страна, какво става с нас самите, като нация, защото поне нацията ни е запазена, всичко друго да е заличено у някои хора, те си остават етнически българи, докато ние се караме с някакви си био-роботчета и се караме по между си ?...
Задачата на сайта е да отваря очите на хората и да дава отпор на антибългарската пропаганда. Когато писах за изявите на дон цици, изобщо не се надявах и не се надявам, че ще бъдат предприети мерки. Единственото, което целя е, когато утре се заговори на тази тема, нашите противници да не смеят да твърдят, че не са знаели. Писахме го, те четат сайта редовно и не могат да твърдят, че не знаят. Знаят, а мълчат. В най-добрия случай опитват хакерски атаки. Опитват незаконни методи да ни запушат устата. Значи нашите действия са законни и справедливи. Значи сме на верен път.
Ами да продължаваме, тогава.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.