Чакайте чудо

преди 18 години 2 месеца #28930
Ама то, чудото няма да дойде. ще дойде това:
www.vestnikataka.com/?module=displaystor...n_id=832&format=html
Лошото е, че и тези, които го изнасят на бял свят, и те са в мръсната игра. А вие си чакайте чудото, което няма да дойде. И продължавайте да поставяте знак на равенство вежду достойни хора и негодници. Достойните ще си отидат, ще останат негодниците, а накрая всичко ще стане негодно и така наречената държава ще бъде закрита. Нацията също.
Хайде, сложете си още един чифт розови очила и продължавайте да си фолософствате като елини. Продължавайте да се предструвате, че нищо не се е случило. Само имайте предвид, че реалността не се влияе от нечии преструвки. Казвам ви го, защото сте млади и пред вас има бъдеще. А Елтимир излезе в пенсия. И май ще е пожизнена.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 2 месеца #28935
Това във в.Атака не е нищо ново, просто сега са се сетили за него поради липса на друго по-интересно. :lol:

Хайде, сложете си още един чифт розови очила и продължавайте да си фолософствате като елини. Продължавайте да се предструвате, че нищо не се е случило.

А ти, ако имаш нещо да казваш-кажи го право в очите на когото трябва, а не да говориш с недомлъвки. Всички знаем, че знаеш :-)

преди 18 години 2 месеца #28960
Ето, казвам го направо и с това приключвам.
Вместо да се занимавам със същинската си работа, аз съм принуден непрекъснато да отбивам атаките на разни провокатори. Като провокаторите са цяла мрежа, и целта им е далеч по-сериозна от това да ме ядосат. Хубаво, на враговете не мога да се сърдя, те затова са врагове. Обаче приятелите, които знаят прекрасно как стоят нещата? Защо те са безучастни? Повечето от тях са идвали тук, видели са с очите си много неща, а мълчат. И не само мълчат, а някои от тях си говорят любезно с подлеците. Спорят с тях, дискутират. Елтимир да се оправя някак си. Но и това не е всичко. Нима не разбирате, че клеветите и плюнките срещу мен са клевети и плюнки срещу цялото Движение? Или всеки реагира само и единствено, ако е засегнат лично? Много жалко, ако е така, заблуждавал съм се изглежда.
Ако реша да се оправя лично, да се замогна, да подобря материалното си положение, това не е никак трудно да го направя. Но на каква цена? Поне аз такава цена не съм съгласен да платя. Ако досега упортствах, то беше защото знам какво е предвидено да се случи през следващите години. То вече се случва. Положих максимални усилия да предотвратя поне нещо малко. не успях, силите ми не стигнаха. Може би щях да имам по-голям шанс да успея, ако не ги разпилявах тези отслабващи мои сили в непрекъснати безсмислени битки. Какво да направя? Да продължа с безсмислените битки? Би било безумие. Значи ще търся нещо ново, нещо различно, което не е опитвано и не е правено. Само че този път ще разчитам единствено на себе си. А на вас ще кажа да се държите един за друг, да се поддържате, да си помагате, да проявявате винаги и във всичко солидарност и съпричастие един към друг. Иначе сте загубени. А към враговете да бъдете безкомпромисни. Те не идват да ги убеждавате, те идват да навредят.
И няколко думи към Пламен, не ми се пише в друга тема.
Не, Пламене, твоите деца не са мелези. По няколко причини. Едната е, че с руснаците сме от една раса. Второто причина е, че в самите руснаци тече премного Българска кръв. Третата причина е, че съществува нещо, което се нарича Духовен ген. Това именно нещо кара човека да се чувства част от една или друга нация. да чувства близостта си към една или друга култура. Не бих нарекъл мелез и големия български националист проф. Никола Алтънков, на когото майка му е арменка. Този човек е много по-голям Българин от други, чийто родители са с чисто българско потекло. Има и още прличини, но да не ги изброявам. Лично аз деля хората по един основен признак. За оцеляването и възраждането на българската нация ли са, или работят за унищожението на нацията. Думите не ме интересуват, интересува ме единствено резултата от тяхната дейност. Защото думите на един Волен Сидеров, например са много красиви, обаче последиците от делата му са грозни.
Както подхвърлих в началото, България и българската нация вече могат да бъдат спасени само от чудо. Но то, чудото самичко няма да дойде, ако не го доведете вие. Запомнете, че други няма, други не останаха. Сега вие сте на първата линия на фронта. След вас няма да има нищо. И онези, които очквате няма да дойдат, защото тогава те няма да има при кого да отидат.
Вероятно има още какво да напиша, но се чувствам уморен. Време ми е за почивка. Време ми е да изляза в пенсия. Вие, младите продължете. Желая ви успех.

преди 18 години 2 месеца #28962
Ангеле ние отдавна никого не чакаме...!!! Бой до последно пък каквото има да става ще става...!!! Питам се само ония дето влизат само да четат тука, и подхвърлят по някоя троха истина и надежда от време на време, какво чакат...?!! Нашите поколения, че са ги похабили е ясно, но имаме деца и внуци...!! За тях какво следва...?!!!

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.