За кой ще гласувате? Ми за кой ще гласувате?

преди 20 години 10 месеца #2377
Не виждам такава тема наоколо,ако има подобна ще я изтрия.
Е хайде кажете си...

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 10 месеца #2379
Такава анкета си сложил, все едно да избираме дали да ни заколят, дали да ни удушат, удавят или сгазят. Страхотен избор!

П.С. Редактирах ти последната опция в анкетата.

преди 20 години 10 месеца #2381
И каква е редакцията ... "Няма да гласувам"

Стига ...

Вместо да изберете по малкото зло вие ще оставите пак турците и цинагите да ни диктуват съдбата ...

Щом предпочитате да си слагате ръцете в джоба докато трябва да поемете отговорност ваша воля.

Дори няма да си споделям мнението за изборите защото ще започнете да съдите без дори да осмислите.

преди 20 години 10 месеца #2386
Абе мисля,че има значение да се гласува.
Нещото турците и циганите ще ни управялват ,а защото е гаржданска позиция . Нали ако не изберем нямаме и да имаме и право да плюеме по човека , който ни управлява.
Макар,че аз съм анарахист от гледна точка на тва глупавото гражданско общество. Колко тъпо звучи "гражданско" -като,че ли селяните не са хора хахаха

преди 20 години 10 месеца #2394
Борисов!

преди 20 години 10 месеца #2396

SK_RaZoR писа: И каква е редакцията ... "Няма да гласувам"

Стига ...

Вместо да изберете по малкото зло вие ще оставите пак турците и цинагите да ни диктуват съдбата ...

Щом предпочитате да си слагате ръцете в джоба докато трябва да поемете отговорност ваша воля.

Дори няма да си споделям мнението за изборите защото ще започнете да съдите без дори да осмислите.

Евала.Не мислех че толкова много хора ще са откровени.
бгскин да му издигнем един паметник на тоя викам,не по-добре да си сменим религията и да станем "Батебойковцианци",но все пак сравнение с Милен Велчев е по малкото зло..

преди 20 години 10 месеца #2397
Та така ... Аз ще гласувам за Бат Бойко ...

Може да е мафиот но поне е човек на действието, и като полицай е свикнал да търси сметака на хората ...

Другия човек между който се колебаех е Велчев. Да и той е тъпо парче но поне не прибира кинти директно ... Кво ми пука че е помогнал на брат си да построй хотел... Велчев си беше богат и преди да стане министър ... Малко ли е бацал в чужбина ... Дали някоя тъпа мутра ще направи хотел, кино или кавкото и да е, или ще е брата на велчев защото се ползва с привилегии, честно казано не ми дреме ... Човека си е изкарал не малко пари с честен труд, не е да кажеш че е като накоя от гладните лами дето се набутват в парламента само за да си тъпчат гушата ... Кофтито при Миленчо е че той е канцеларско плъхче, за него има едни сухи цифри и нищо повече ... Има пари отпуска, няма пари казва ти "съжалявам" и се приключва ... От него големи инициативи не могат да се очакват ... Не е такъв тип човек. За него има само числа и сметки не и хора ...

А всички останали кандидати които знам са супер дебилни ...

преди 20 години 10 месеца #2398
БРАВООООООО, ЗА БОРИСОВ, КОЙТО ВЗИМА ПО ЕДИН ЛЕВ ЗА ВСЯКА ПРОДАДЕНА ДОЗА В СОФИЯ!!!!!!
БРАВООО, САМО ТАКА!
Много добре казано Севар, харесва ми.

преди 20 години 10 месеца #2399

IYI писа: БРАВООООООО, ЗА БОРИСОВ, КОЙТО ВЗИМА ПО ЕДИН ЛЕВ ЗА ВСЯКА ПРОДАДЕНА ДОЗА В СОФИЯ!!!!!!
БРАВООО, САМО ТАКА!
Много добре казано Севар, харесва ми.

Зависи от гледната точка.

Дали той ще взима един лев или някой друг е без значение. Дрога винаги ще има ... Самия факт те той прибира пари от това значи че е в СИЛА. Пък и ти кво в джоба ли си му бъркал или живеете заедно ... Бъркай си в носа вместо да гласуваш и после ми обяснявай колко си отговорен ... Все начинът ми на мислене и израз е показателен ... Но ако съдиш само по станила значи не те бива хахаха ..

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.