А аз мисля че е вече крайно време Ние Българите да ударим с една наказателна и светкавична акция тез мангали в Захарна фабрика. Масирано, смазващо и жестоко. Така както българите винаги през хилядолетията сме провеждали битките с нашественика - та след това десетилетия занапред да се опикава от страх щом чуе "Българи".
За случая можем да си уговорим срещата в Захарна фабрика. Какво толкова - дедите ни са подготвили и изнесли цяло Априлско въстание, та ние с някакви крастави мангали ли няма да се справим сега?
Помислете само какъв е залога - България, а тези мангали се развъждат с цел да избиват и изтласкат нас от земята на Аспарух, Крум, Ботев и Левски. Аз се срамувам от факта някакви мангали да "вилнеят над бащино ми огнище". Затова съм готов да си "изкова меч и в състезанието с повече един мъртъв мангал да положа".
Все един първи път трябва да има в разправата с мангустите. ДА СЕ СЪБЕРЕМ 10 - 20 ХИЛЯДИ БЪЛГАРИ ОТ СТРАНАТА НА СЪОТВЕТНАТА ДАТА СЪС КИРКИ, ЛОПАТИ, ВЕРИГИ, ВИЛИ, САБИ И ТОПОРИ. ВЕНДЕТАТА Е РЕШЕНИЕТО. А после като стане практика на народа - нещата ще си дойдат по местата. А относно въпроса с ченгетата - те трябва да изберат на коя страна застават: на мангалите или на българите. Избора е техен. И времето е разделно - няма средно положение. Кой не е с нас - е против нас.
Това съобщение е редактирано от georgi_nz на 9.6.2008, 22:56
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.