малкият танкист - шиптерска пачавричка

преди 18 години 2 месеца #28408
Май търси помощ от шиптерски хакери, за да нанесат удари на български родолюбиви страници. Като е некадърен сам да се справи, тръгнал от албански реотани помощ да иска !? :tooth:

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 2 месеца #28409
Нямаше начин накрая да не си покаже рогата. Само че "танкиста" не е един човек. Те са група, подобна на другите групи от провокатори. Интересното е, че действа съвместно с тях. За такива предлагам незабавен бан и никакъв диалог. Те се опитват и ще продължават да се опитват да ни предизвикат към думи, за които да се хванат и да ни помъкнат по съдилища. Защото това е единствената им цел - унищожение на всичко Българско и родолюбиво.
Зиези, благодаря ти за информацията.

преди 18 години 2 месеца #28410
Не мога да разбера, защо взимате насериозно едно 17-годишно хлапе пълно с комплекси. Танкиста, Ташко, Мъдьо или там какъвто се пише, е ясен на всички витаещи из БГ интернет пространството. Какво си хабите енергията да му отделяте внимание, просто БАНове до дупка и толкоз. Той най-много страда когато не му се обръща внимание. Нали знаете децата имащи се за големи от какво най се дразнят. Когато се отнасят с тях подобаващо като с дечурлига.

преди 18 години 2 месеца #28411
както виждаш, аз го приемам за смешко :tooth:

просто нека да се посмеем - намерил от кого да търси помощ - от албанските реотани :tooth:

преди 18 години 2 месеца #28412
Значи аз това от отдавна си го мислех и бях убеден, че този танкист има мисия за разбиване наченки на обединение на Българските Националисти. Ето в основата на скарванаето ни с Български Националистически Форум стои той. Не е маловажно и това, че адимистратора и модераторите се оставиха ловко да бъдат манипулирани от него. Оставям настрана другите, които джавкаха подтиквани от антибългарските му прояви. Ziezi, доста добро разобличение.
Да не се окаже, че танкиста е и с рязано пишле...?

преди 18 години 2 месеца #28413

Tosho писа: Не мога да разбера, защо взимате насериозно едно 17-годишно хлапе пълно с комплекси. Танкиста, Ташко, Мъдьо или там какъвто се пише, е ясен на всички витаещи из БГ интернет пространството. Какво си хабите енергията да му отделяте внимание, просто БАНове до дупка и толкоз. Той най-много страда когато не му се обръща внимание. Нали знаете децата имащи се за големи от какво най се дразнят. Когато се отнасят с тях подобаващо като с дечурлига.

Tosho, и ти обаче като Пасков продължавате да вярвате на дългоопашатата лъжа, че ташко е 17 год. Не е на 17, а е на над 30 год. и е изпечен манипулатор работещ против България!!! Пламен Пасков го изпита на гърба си...Такива трябва да се разобличават, а не да се оставят да работят срещу Българщината.

преди 18 години 2 месеца #28414
Чифутстващия в българското интернет пространство "танкист"...
Колко си приличат тази и първата снимка на Зиези!

Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)

преди 18 години 2 месеца #28415
Четиримата танкисти и кучето трябва да се банират перманентно!

преди 18 години 2 месеца #28417
Бълва гадости, но това не му пречи да краде от моите книги. Тук виждате текст, преведен на български и публикуван от мен в книгата ми "Завръщането на Тангра". Антон Рачев №2.

Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.