Екзекуторите-нов комунистически метод

преди 18 години 3 месеца #28223
Вчера селският идиот, пуснат от комунистите да го псуват, шефа на някакво си ДКЕВР Шушулков се изцепи, че трябвало да се въведат наказателни бригади - "екзекутори" да събират рекета от непосилните сметки за парно. Щото ако фалирали топлофикациите (на мафиота Ковачки), се застрашавала енергийната сигурност.
Това изявление съвпадна с последните данни на Евростат, които противно на нашата стъкмистика и туршиеният министър Димитров оповестиха, че сме номер едно в Европа по ръст на инфлация. Унищожаването на България продължава с пълна пара. До 2020г. ня трябва дори да има такова име и колониалните "екзекутори" много се стараят да го изпълнят. Същият Евростат съобщи и че сме пак нумеро уно по спад на населението. Масово българите измират или бягат в емиграция, подгонени от турско-комунистическия режим.
Трябва да се осводоби жизнено пространство за "богоизбраните", които ще дойдат след това. Народът обаче си трае. Набива шопската салата с домашна ракийка, оплаква се по форумите и кръчмите и гледа Мюзик Айдъл. Привидно всичко върви добре за "екзекуторите". Догодина и да паднат от власт, креатурата им Герб ще поеме нещата. За кукловодите няма значение чия ръка ще хранят - важното е да си вършат работата, за която им плащат.
Има ли нещо, което да изкара тази добре смазана чудовищна месомелачка на български съдби от строя. Защото много скоро нашите деца ще останат без Родина. Свещеното древно име България ще изчезне, Последният ще си остане последен и предсказанията ще си останат несбъднати, в една мъртва книга, която няма кой да я прочете.
Има ли изход? Има! Фактът е, че все повече българи започват да го търсят. Т.е. вече освен да се оплакваме, да мислим за практически решения. Трябва също така да убедим колкото се може повече българи, че срещу тях се води ВОЙНА и милост не е предвидена. А останалото - каквото сабя покаже!

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 3 месеца #28224
Тези дни имаше подмяна на електромерите. Заговорих се с техниците. Някога съм работил в Енергото, та ме познават. От дума на дума стигнахме до спирането на тока на длъжниците. И тогава човекът ми каза следното:
"Знаеш ли колко ме е яд, когато отида да спирам тока на някой българин-сиромах, а циганите със златни ланци не плащат от години и никой не ги закача. Ама шефът е издал заповед да не се говори по тоя въпрос. Иначе следва незабавно уволнение." Ето, това е реалността. Овцете трябва да бъдат остригани до голо, и едва тогава заклани. И така ще е, докато сме овце.
Спомням си и друг случай. Някъде преди около две години ходих на съдебно дело с някакъв си Ялов, доколкото си спомням името му. Връщам се от делото и заварвам жена ми да трепери от студ под юргана. Беше зимата. Спрели ни тока цели осем дни преди да изтече крайния срок. Първо отидох да ел. подстанцията и почнах да свалям шалтерите един по един. Знам как да вляза, някога съм работил в тая система. После, след скандал с бившите колеги се вдигнах и отидох в Енергото. Казах на техния шеф, че ще го заколя като яре, ако не се разпореди веднага, незабавно да ми пуснат тока. И какво мислите - пуснаха го.
Значи където не може с добро и със законност, допустимо е да проявим малко сила. Циганите го правят. Защо да не почнем и ние? Щом за едните е разрешено, значи е разрешено и за другите. Само че никой не ни го казва. Ето, сега го казвам. Опитайте, може да даде резултат.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.