Ами другите евреи, евреите извън България? Те на какво мнение са? Вижте извадка от тяхна официална страница, посветена на "холокоста":
isurvived.org/TOC-II.html
Според тях Борис ІІІ е съучастник на Адолф Хитлер и е един от виновниците за холокоста. А сега внимавайте!
Борис ІІІ е виновен и трябва да бъде наказан. Той и неговото потомство. До девето коляно, според еврейските закони. Но тъй като Борис ІІІ е от еврейски произход, то следва да бъде наказан българския народ. А на Симеон, син на Борис и дядо на Хасан следва да се "върнат" имоти, които никога не са му принедлежали.
Знам, че ще ме обвинят в антисемитизъм. Имам две възражения. Аз не мога да бъда антисемит, защото се обявих против войната в Ирак, при която негри и англосаксонци избиваха и продължават да избиват семити иракчани. Второто ми възражени е, че не се обявявам срещу евреите. Само предлагам на вашето внимание факти за това как те ни ограбват. А че след грабежа не можем да ги обичаме, заслугата си е тяхна.
Евреин на евреина протяга ръка. Борис протяга ръка на Адолф. Сер Гей протяга ръка на Симеон. Нещо да не е ясно?
Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)