Кой против кого е?

преди 18 години 3 месеца #28188
Дали ние сме против евреите или евреите са против нас? Въпросът съвсем не е маловажен. Сега вижте наглостта на едни евреи от рода Кохари, познат повече като Кобург:
www.monitor.bg/bulgaria/article?sid=&aid=158847&cid=20&eid=1383
"Симеон отново поиска имоти
В окръжния съд в Пловдив е постъпила искова молба, образувана срещу българската държава. Тя е подписана от Симеон Сакскобургготски и сестра му Мария Луиза. Двамата претендират за придобиване на собственост върху недвижим имот в Кричим, където е разположен бившият царски дворец и допълнителни постройки към него. От семейство Сакскобургготски искали също и нивите, разположени около местно село в община Стамболийски. След постъпването на исковата молба е образувано гражданско дело и е определен съдия докладчик.
Досега областният управител на Пловдив Тодор Петков отказа да даде на царя 370 декара земя и сградите в нея.
Според Петков тройната съдебна експертиза, която е направена по делото, не е успяла да установи чие притежание е имотът."
Не му стига всичко, което успя да открадне, та посегнал и на нивиците на хората, наглият му тип! Ще ми се да питам тоя няма ли най-после да се задави? И няма ли кой да му бръкне в гърлото, та да повърне?

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 3 месеца #28203
Чий всъщност са имотите? Имотите реално са принадлежали на Българската корона и са били дотолкова собственост на Цар Борис ІІІ, доколкото комунистическите резиденции бяха собственост на Тодор Живков. Това обаче многократно е предъвквано. Да погледнем въпроса от друг ъгъл.
Нека за миг приемем, че имотите /включително бедните селски нивички!!!/ са били собственост на Борис Кохари - Сакскобурггота. Тоест, на човека от снимката. Там той се е снимал заедно със своите добри приятели Адолф Хитлер, Херман Гьоринг и д-р Йозеф Гьобелс. Дотук добре, лошо нема. Ама нали тези бяха антисемити? Нали са извършили уж някакъв си "холокост"? как в такъв случай нашето еврейско правителство ще върне имоти, принадлежали на един антисемит, съучастник в така наречения "холокост"?
Да ви кажа ли или вече се досещате? Момченцата от снимката са си техни момченца. И холокост не е имало. Към всички останали доказателства на учените ревизионисти, нека прибавим и нашето българско доказателство. А то се съдържа във връщането на имоти, които никога не са принадлежали на въпросното лице.
Пък нека сега някой ми каже, че в България не се извършва еврейски грабеж!

Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)

преди 18 години 3 месеца #28204
Следващата снимчица е за тези, които не вярват, че Кобург всъщност са Кохари.

преди 18 години 3 месеца #28205
Още малко за Кохари, опитвам се да бъда изчерпателен, доколкото ми е възможно.

преди 18 години 3 месеца #28206
Сега преминаваме към старите Кохари, унгарските покръстени евреи с купени благороднически титли.

преди 18 години 3 месеца #28207
Още един Кохари, от които Кохари водят началото си Кобургите.
Сега ясно ли е защо евреите на Сер Гей така охотно дават имоти на Симеон, дядото на Хасан? Защото си е от техните, от евреите. Ако беше българин, уверявам ви, че никакви имоти нямаше да види. Та евреите вземат наши, български имоти и ги ДАРЯВАТ на свои съплеменици - евреи. А после имат наглостта да казват, че ние сме били против евреите. Не, не сме против тях. Те са против нас. Ние само се браним!

преди 18 години 3 месеца #28208
Позанимахме се с миналото, сега нека погледнем международното настояще на Симеон, дядото на Хасан. В чия чест е наречен Хасанчо? Вижте тук един друг цар, при това истински и действащ. Шестото чувство ми казва, че Хасанчо носи гордото си име в негова чест. В чест на Негова Тъмност г-н Хасан.

преди 18 години 3 месеца #28209
Направиха ми забележка, че се казвало Негова Светлост, а не Негова Тъмност. Хубаво, де. Ама аз повече вервам на кьоравите си очи, отколкото на думите. Тоя на снимката е с тъмен цвят. Дядото на Хасан уж е светъл на цвят, обаче делата му са тъмни. А като проследим пътя на Кохари - Кобург, ще видим към каква чернилка отиват. От Унгария, през Австрия и Германия, после завой към България, още един завой - към Арабия. Това е дотук. А накъде води пътят на Кохари? Към едни други Царе, разбира се. Към едни пълновластни, действащи царе. Виждате такъв Цар на снимката, майтап нема.

преди 18 години 3 месеца #28210
Сега се замислям и над друг факт. Последният Цар, когото показах на снимка е човекоядец, май. Културно казано канибал. Тоест демократ. А нашият Симеон не е ли канибал-демокрад, щом се е полакомил за нивичките на бедните български селяни?

преди 18 години 3 месеца #28211
Еврейски лъжи, наглост и безочие!:

Княгиня Мария Луиза: Живеем все по-добре /особено някои от нас/

Нещата в България се подобряват с всеки изминал ден и това се вижда отвън, но българите не могат да го усетят, каза княгиня Мария-Луиза при откриването на паметната плоча на княгиня Евдокия - сестрата на цар Борис ІІІ, предаде репортер на БГНЕС.

Аз вече идвам колко, 16 години и мога да го оценя, че хората живеят все по-добре.

Ние, българите /?!/ обичаме да хленчим и да се оплакваме, а всяка година България ми изглежда по-добре.

Все пак ние, българите /?!/, сме оправни хора и ще оправим положението, каза още Мария Луиза.

Аз идвам от 1991 г. и на всеки шест месеца или една година и мога да преценя по-обективно тези промени, каза още тя.

Сестрата на бившия премиер и лидер на НДСВ Симеон Сакскобургготски не пожела да отговори на въпроса дали НДСВ е трябвало да напусне правителството и управляващата коалиция като каза:

„Аз за политика не говоря, питайте ме какво си готвя вкъщи – фасул, леща, банички, баклави, всичко сама си правя!”

Княгинята нарече глупости критиките на ЕС към България.

Много се радвам, че хората си припомниха за княгиня Евдокия, защото тя направи много неща, каза още княгиня Мария Луиза като откри паметна плоча на леля си в Техникума по фризьорство и козметика, намиращ се на ул. "Атанас Далчев" № 8 в столицата.

Княгиня Евдокия, която е сестра на цар Борис ІІІ е закупила земята и я е дарила, след което е построено училището.

Паметната плоча се поставя с дарение от Женската либерална мрежа.

Княгиня Мария Луиза благодари на директора на учителския състав за оказаното й уважение към царското семейство.
Еврейката и идея си няма как преживява Българина и плещи глупости.
Същата еврейка казва:" Ние българите", типично по еврейски подмолно се присламчва към народа ни. Но авторите на интервюто от БГНЕС страхливо са поставили само "/?!/" след тези думи без да я поправят, че тя не е българка.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.