Книгата "Тайните Протоколи" Никола Николов

преди 18 години 3 месеца #27866
След като в Нюза, един рече, че всичко при мен щяло да бъде наред, ако не съм се занимавал с еврейските конспирации, а само с история, се хванах, та реших да сканирам този фундаментален и основополагащ труд на Никола Николов, преведените от английски "Протоколи на сионските мъдреци". Въпреки, моето обещание да сканирам тази книга колкото се може по-бързо след "40-те безотговорни дни", публикувана тук, това не се случи и тя, горката, дълго време отлежаваше на рафта. Но, ето резаците-евреи, сами си го набутаха и книгата се явява в "свободното пространство", за да ни покаже, още веднъж, че нищо, не само в света, но и в България, не се случва случайно. Тази книга е истински мъжки юмрук в сурата на тези, които като папагали повтарят, че "нямало конспирации", както днес комунистите говорят, че в България "нямало мафия". На тях само мога да кажа, че всяка власт, която се храни от интересите и себичността на човека, има в основите си конспиративността.
И най-доброто, което може да направи човек е да чете протокол по протокол съдържанието и да го сравнява с миналото и настоящето на "държавата България" тогава ще му блесне всичко, защото всяко съвпадения на събития и лица, ще е съвсем неслучайно. Така ще му стане ясно и бъдещето, което го очаква.
Мислех това да го направя в таблица, като изведа из протоколите основните акценти, които ни засягат като Българи, но това удоволствие, ще го оставя на някой буден Българин. Човек като осморъкия Шива да стане, не може да свърши всичко.
Части от тази книга бяха публикувани тук, преди време. Това бяха "Изявления на известни евреи" - един изключителен документ, свидетелствуващ, че това, което говорим е истина. Друг такъв документ е в края на книгата и това е "някои цитати от книгите на Талмуд".
Това мисля, че е предпоследната книга на Николов, която се публикува в интернет. Остава само "Световната конспирация" - част Първа. Онзи ден, като видях как един човек си я взе като антиквариат за 25 лева, камък ми падна върху сърцето, защото евреите правят търговия и от това дето пише срещу тях, а едва ли такъв е бил първоначалния замисъл на Николов, когато я е писал. Затова очаквайте включване и с тази последна книга на Николов в интернет, за да затворим кръга и издушим в него всички резаци. И да не им позволим да търгуват с нея.
Като капак на всичко, Ангел Грънчаров-Елтимир има един интересен труд, озаглавен "Антиционистките протоколи" или нещо подобно като заглавие, публикувано тук, което много добре си партнира с написаното от Николов.

Прикачен файл ( : 95 )

Tajnite_protokoli_Nikola_Nikolov.doc

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 3 месеца #27867
Нали знаете как да свалите файла. Записвате го като index.php и след това в Уорда си го преименувате като doc.

преди 18 години 3 месеца #27868
Чудесна работа! На автора му правиха спънки за издаването на книгата до последния момент. Гордея се че имам един от сигналните екземпляри. Николов ми я подари точно на рождения си ден - 30 юли 1993 г. Можете да видите подписа му.

Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.