Малко предислов!
Възможно е с темите си да съм започнал да досаждам на някой, за това сега искам да ги успокоя! Ако развоя на ТАЗИ тема не ме удоволетрови, просто забравям, че съществува страницата "Войни на Тангра", тоест при подобен развой няма вече да досаждам!
А сега по темата!
Искате ли да разкараме лицето Ахмед Доган от политиката???
Аз лично много, ама много го искам това нещо!!!
Ако и вие също поне малко като мен искате да разкараме лицето Ахмед Доган от българската политическа сцена, тогава очаквам да се присъедините и да станете участници в отстраняването му от политиката!!!
И понеже съм задал МНОГО, АМА МНОГО КОНКРЕТЕН ВЪПРОС, то очаквам и отговорите да са такива!
МОЛЯ, не искам тук в тази тема да се пишат неща от типа на: "Ама как ще стане?" или "Ама това е много грандоманско и поради това не ща!"
И понеже темата си е моя, то считам, че имам някакви права над нея и за това ЗАБРАНЯВАМ ДА ИМА ОТГОВОРИ РАЗЛИЧНИ ОТ: "ДА" или "НЕ"
Или иначе казано, отговаряйте само и единствено с "ДА" или с "НЕ"!
От това следва също така, че всеки има право само на един пост във темата!
Повтарям въпроса на темата:
ИСКАТЕ ЛИ ДА РАЗКАРАМЕ ЛИЦЕТО АХМЕД ДОГАН ОТ БЪЛГАРСКАТА ПОЛИТИЧЕСКА СЦЕНА???
Държа да съм пределно ясен, за да не се ОСЕРЕ темата! И мисля, че бях пределно ясен!
Послепис!
Да, темата е написана агресивно!
А я написах агресивно, защото съм дълбоко разочарован от ФАКТА, че в този форум всеки се хвърля през глава в теми които може би наистина са сериозни, но са си една РАЗДУМКА и нищо повече! Обаче в теми които открито призовават към ДЕЙСТВИЯ при това сериозни, то тези теми събират прахта!
Да, толкова съм възмутен от ФАКТА, че ме избива на агресия и то яко!
И понеже всеки знае приказката за "лъжливото овчарче", то ако в случая може да се претвори мъдроста на тази приказка, следва, че е логично аз вече да си мисля, че и от тази тема нищо няма да излезне!
Е, ОПРОВЕРГАЙТЕ МЕ!
За една седмица забравям, че има интернет и на 30-ти Октомври в неделя ще влезна да проверя каква сте я свършили!
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.