ВАЖНО!!! набирам доброволци...!?!

преди 20 години 10 месеца #2121
Малко предислов!

Възможно е с темите си да съм започнал да досаждам на някой, за това сега искам да ги успокоя! Ако развоя на ТАЗИ тема не ме удоволетрови, просто забравям, че съществува страницата "Войни на Тангра", тоест при подобен развой няма вече да досаждам!

А сега по темата!

Искате ли да разкараме лицето Ахмед Доган от политиката???

Аз лично много, ама много го искам това нещо!!!

Ако и вие също поне малко като мен искате да разкараме лицето Ахмед Доган от българската политическа сцена, тогава очаквам да се присъедините и да станете участници в отстраняването му от политиката!!!

И понеже съм задал МНОГО, АМА МНОГО КОНКРЕТЕН ВЪПРОС, то очаквам и отговорите да са такива!

МОЛЯ, не искам тук в тази тема да се пишат неща от типа на: "Ама как ще стане?" или "Ама това е много грандоманско и поради това не ща!"

И понеже темата си е моя, то считам, че имам някакви права над нея и за това ЗАБРАНЯВАМ ДА ИМА ОТГОВОРИ РАЗЛИЧНИ ОТ: "ДА" или "НЕ"

Или иначе казано, отговаряйте само и единствено с "ДА" или с "НЕ"!

От това следва също така, че всеки има право само на един пост във темата!

Повтарям въпроса на темата:

ИСКАТЕ ЛИ ДА РАЗКАРАМЕ ЛИЦЕТО АХМЕД ДОГАН ОТ БЪЛГАРСКАТА ПОЛИТИЧЕСКА СЦЕНА???

Държа да съм пределно ясен, за да не се ОСЕРЕ темата! И мисля, че бях пределно ясен!

Послепис!

Да, темата е написана агресивно!

А я написах агресивно, защото съм дълбоко разочарован от ФАКТА, че в този форум всеки се хвърля през глава в теми които може би наистина са сериозни, но са си една РАЗДУМКА и нищо повече! Обаче в теми които открито призовават към ДЕЙСТВИЯ при това сериозни, то тези теми събират прахта!

Да, толкова съм възмутен от ФАКТА, че ме избива на агресия и то яко!

И понеже всеки знае приказката за "лъжливото овчарче", то ако в случая може да се претвори мъдроста на тази приказка, следва, че е логично аз вече да си мисля, че и от тази тема нищо няма да излезне!

Е, ОПРОВЕРГАЙТЕ МЕ!

За една седмица забравям, че има интернет и на 30-ти Октомври в неделя ще влезна да проверя каква сте я свършили!

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 10 месеца #2122
ВАЖНО ДОУТОЧНЕНИЕ!!!

Искам изрично да подчертая, че отговор с ДА на въпроса ми, автоматично обвъзва човека дал го със сериозни ангажименти и съпричастност към провеждането на кампанията за отстраняване на лицето Ахмед Доган от българската политическа сцена!

Може да се наложи и някаква форма на саможертва! Ще трябва предполагам да се жертват лични финасови средства, лично време и т.н.

Така че, ако някой го смущава подобно нещо, моля да не отговоря с ДА!

А и понеже знаеме кой е Ахмед Доган, то е вероятно да има и натиск от службите!

С други думи - КОЙТО ГО Е СТРАХ ОТ МЕЧКИ ДА НЕ ХОДИ В ГОРАТА!!!

Отговора ДА е ангажиращ!

преди 20 години 10 месеца #2124
ДА!

преди 20 години 10 месеца #2127
викаш да скачеме във водата пък после да гледаме каква е температурата :hammer:

има 2 начина да се смъкне Доган

1. Да бъде очистен

2. Нови избори

друго всичко е нереално!

... и 2те изискват мого дълга подготовка, стабилно финансиране и най-вече добър тим.

Успехи
Атила

преди 20 години 10 месеца #2132
Да беше отговорил с ДА или НЕ! Другото го знаем!

преди 20 години 10 месеца #2135
Да.

преди 20 години 10 месеца #2136
Има ли възрастова граница??Или направо да попитам само пълнолетни ли могат да участват???

преди 20 години 10 месеца #2140
Не съм видяла важната тема на Стоименъ, но Бел ме насочи. Не съм от смелите само зад компа, а за реални и радикални действия.

Както е казано, нека бъде мера според мера.

Отговора ми е ДА!

преди 20 години 10 месеца #2154
ДА!

преди 20 години 10 месеца #2160
да

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.