отписване има ли такава възможност?

преди 18 години 4 месеца #26904
Здравейте,

Искам да се отрегистрирам от сайта. Не е кой знае какво, но такава възможност би следвало да има. Много ми дойде сръбско и руско, но това вече си е моя работа. Поздрави, има много хубави неща тук.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 4 месеца #26905

ddd писа: Здравейте,

Искам да се отрегистрирам от сайта. Не е кой знае какво, но такава възможност би следвало да има. Много ми дойде сръбско и руско, но това вече си е моя работа. Поздрави, има много хубави неща тук.

Ти имаш едва три коментара и искаш отписване. Звучи ми като провокация. И къде си видял тука сръбско и руско? Има отделни теми, отделни коментари, ама чак всичко да е сръбско и руско? То, ако беше така, аз първи бих се отписал, тъй като съм върл българофил и недолюбвам нищо чуждо.

преди 18 години 4 месеца #26906
Виж ddd - пусни лс на админите, те ще свършат работата. Повечето сайтове нямат опция за отписване и трябва да се свържеш с админите. Аз така се отписах без много шум от сайта на дъновистите, които ми триеха постове. Тук никой не те е закачал, а това, че има русофили във форума - не можем да им забраним да си казват мнението, все пак си е форум. Решението си е твое, така че като си решил - така да е. Ще се радваме, ако си схванал нещичко от написаното тук.

преди 18 години 4 месеца #26910

ddd писа: Здравейте,

Сайта предлага такава възможност всеки да може да си изтрие профила. Тази опция обаче не е разрешена. Имаш свободата да изказваш мнения по темите. Държим всичко написано да остане. Мога ръчно да изтрия прифила ти, но много не ми се занимава с триене. Идеята на сайта е друга. Всеки дошъл тук е ценен по своему.
Поздрави!

преди 18 години 4 месеца #26972
В никой случай не е провокация, а не много обмислен пост. Повече афектиран, остана като тема, хубаво, дано е и добро. Поздрав.

преди 18 години 4 месеца #27020

ddd писа: В никой случай не е провокация, а не много обмислен пост. Повече афектиран, остана като тема, хубаво, дано е и добро. Поздрав.

:tooth: :tooth: :tooth:
Ще се сетиш...
Бъди здрав и дай нормален ник..нейм ли се казваше?! :out:

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.