протест на 11.04.08г., петък, от 17,30 часа НАРОДЪТ СРЕЩУ МАФИЯТА

преди 18 години 4 месеца #26612
НАРОДЪТ СРЕЩУ МАФИЯТА

Ние, гражданите на Република България:
Обвиняваме Президента!
Обвиняваме Народното събрание!
Обвиняваме Правителството!
Обвиняваме Главния прокурор!
Обвиняваме Кмета на София!
Обвиняваме цялата политическа върхушка!
Обвиняваме ги за престъпността, за корупцията, за бедността, за липсата на правосъдие, за емиграцията на младите!
Обвиняваме ги за това, че продадоха държавата на мафията!
Обвиняваме ги за това, че са част от мафията!

Искаме незабавна оставка на Президента!
Искаме оставката на правителството!
Искаме разпускане на Народното събрание и насрочване на избори за Велико народно събрание!
Искаме оставката на кмета на София!
Искаме оставката на Главния прокурор!
Вън мафията от държавата!

Гражданска инициатива „Справедливост” призовава всички честни българи на граждански протест на 11.04.08г., петък, от 17,30 часа на площад "Независимост" (пред Президенството) - "НАРОДЪТ СРЕЩУ МАФИЯТА".

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 4 месеца #26613
Всички обвинения и искания са правилни. Не имам обаче много вяра на тази организация-Гражданска инициатива “Справедливост” предвид, че се е поотъркала в една фондацийка като “Конрад Аденауер”, която е с не добра слава. Даже е имала допирни точки с индивид със звучното име Зиновиев.
Прилича ми на "изпускателен клапан" тази инициатива.

преди 18 години 4 месеца #26615
Да антиджу - особено като се правят 2 митинга (с приблизително еднакви цели) по едно и също време...Тактиката на раздробяване на силите:)

преди 18 години 4 месеца #26616

Заги писа: Да антиджу - особено като се правят 2 митинга (с приблизително еднакви цели) по едно и също време...Тактиката на раздробяване на силите:)

Изпревари ме. И аз забелязах съвпадението с този. Няма нищо случайно... :aham:

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.