Голям смях пада в МВР

преди 18 години 5 месеца #26369
www.epochtimes-bg.com/2008-01/2008-03-23_04.html

Вместо да обяви кои от подчинените му са свързани с престъпни групировки, Румен Петков търси кой предава информация на медиите

Министърът на вътрешните работи Румен Петков съобщи, че не е подписвал заповед за използване на специални разузнавателни средства (СРС) за заместник-директора на ГДБОП Иван Иванов.

Иванов бе арестуван тази седмица заради връзки със бизнесмени от "сивия сектор".

"Накрая ще падне голям смях", като се разбере кой е подписал заповедта, допълни Петков.

Междувременно Иванов вчера припадна в съда, след като в пресата се появиха част от тайните му разговори с разследвани бизнесмени, от които той иска скъпи подаръци – пушки и компютри, за да ги предупреждава кога срещу тях ще има акция. И да ги урежда с поръчки за доставка на горива.

Черешката на тортата с полицейски истории бе сложена от две наказания по случая със сръбския наркотрафикант Будимир Куйович.

Двама шефове в МВР бяха наказани с мъмрене заради технически пропуски по случая.

Изглежда в това ведомство наглостта е линия на поведение.

Вместо да проведат сериозно разследване в редиците си кой с коя престъпна групировка е свързан и от кого взима пари, от там се канят да се разправят с хората, предали информация от скандалните записи на Иванов на медиите.

Изглежда голям смях пада в МВР! За наша сметка.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 5 месеца #26370
Ще си позволя да цитирам Н. Й. Вапцаров:
- Разстрел, а след разстрела - червеи...!!!

Това заслужават подлогите от МВР начело с вечно пияния си министър..“!!!
:karte4: :karte4: :karte4: :karte4: :karte4: :karte4: :karte4: :karte4:

преди 18 години 5 месеца #26372

PARADOX писа: Ще си позволя да цитирам Н. Й. Вапцаров:
- Растрел, а след растрела - червеи...!!!

А преди разстрела - плоскоглав алкохолик, пикаещ из плевенските шадравани. (там където би трябвало да цопат и си играят с лодки децата.)

Това съобщение е редактирано от georgi_nz на 31.3.2008, 14:33

преди 18 години 5 месеца #26376
Парадокс, без да преписваме един от друг, сме стигнали до едно и също стихче. Обаче сега като си мисля - горките червеи! Те умират от водката. А иначе, че ще има трупове - ще има. И Петков непременно ще е един от тях. Спомнете си Любомир Начев, когото го самоубиха.

преди 18 години 5 месеца #26380

Елтимир писа: Парадокс, без да преписваме един от друг, сме стигнали до едно и също стихче. Обаче сега като си мисля - горките червеи! Те умират от водката. А иначе, че ще има трупове - ще има. И Петков непременно ще е един от тях. Спомнете си Любомир Начев, когото го самоубиха.

До тук само в Плевен самоубитите ченгета стигнаха 5 броя за последните 3 месеца...!!! С продължаващите разкрития за бакиите в "родното" ни МВР броят им ще расте...!!! Може би е редно да очакваме тези дни и самоубийството на някой с чин от полковник нагоре, а ако не им достига смелост и чест на висшите ни ченгета, накрая народа ще им помогне на всички...!!!

преди 18 години 5 месеца #26405
Ще ми се по-скоро да пусна "Скандал, а след скандала червеи", там съм изложил доста факти, част от които неизвестни за широката публика. По-важни са обаче изводите. Те сочат към големите Кукловоди от Цион. Вярвам, че с тоя текст ще хвърля поредната бомба. И само се страхувам бомбата отново да не избухне в пустинята на реалността, без да произведе нужния ефект. Но уверявам ви, последствия ще има. Един неформален лидер на БСП тези дни заявил в тесен кръг: "Румен Петков е политически труп, обаче зная толкова много, че ако кихне, ще ни удави". Защо ли си мисля, че лидерът е Валентин Златев? А пък Златев е един от тези, които отстраниха Луканов. Значи работата е дебела. Дали да не помогнем и ние да стане още по-дебела? Поне аз съм навит да помогна. Няма каво да ми вземат, освен живота, обаче той пък един живот...!

преди 18 години 5 месеца #26422
Дисекция и поглед на Веселина Томова, как са оплетени ченгеджийските черва и как яко смърдят...!

Афера.бг

преди 17 години 11 месеца #32378
Смехът в МВР продължава, затова съживявам тази тема. МВР не провежда акции по залавяне на наркотрафикнати и сутеньори в София, което говори, че някой прибира големи рушвети от престъпни групировки. :karte4:

преди 17 години 11 месеца #32385
Те хубаво прибират рушвети, ама нещо почнаха да се избиват помежду си. Май гледат да лапнат повече, защото съзнават, че бизнесът им скоро може да секне. Обаче не съзнават, че като са отворили толкова голяма уста, може и да се задавят.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.