Фелд-мършляка, танкиста и компания са на страната на турците.

преди 18 години 5 месеца #26323
Мършляка, Машината бог и компания като взимат страната на шиптърите служат на интересите на ДПС, защото шиптерите от независимо Косово и турците са съюзници. Вече трябва да е ясно на всички какви са им целите. В последните месеци само пропагандират как трябва да мразим сърбите и руснаците, а да обичаме шиптърите, които одавна са се разбрали да помагат на турците при отделянето на Родопите.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 5 месеца #26335
За тези шушлеци ще е най-добре да не им споменаваме нито сайта, нито приказките. Така само им вдигаме значението, което без нас не би било това което е.

преди 18 години 5 месеца #26346
Мършата от хубавия град Русе да чака неканени гости... :karte4:
Преди мънзърко му звъннах,но ме прати на гласова поща...милият...
Пак ще редактирам,за да не тъпча форума с излишни глупости:
КВИК,...ТИ НЯМА ДА УМРЕШ ОТ СТАРОСТ...АКО ИСКАШ ДА ПРОМЕНИШ НЕЩО В ДОБРА ПОСОКА ЗА СЕБЕ СИ: 0889383805...
Не ми ли звъннеш,НАБРАНА ТИ Е ЛАЙКАТА!!!

преди 18 години 5 месеца #26357
Ти гледай да не се захилиш наопаки като ти обърша 10-на шамара, рязано прасе! :-D
Моли се да не ме срещнеш някой ден в тъмното!

преди 18 години 5 месеца #26358

empire_bg писа: Ти гледай да не се захилиш наопаки като ти обърша 10-на шамара, рязано прасе! :-D

Хахахахахахаахххххххххххх, :clap:
Май татенцето в Немция те е изтървал?!...
КВИК,аз имам сериозни намерения спрямо твоята нещастна от политическа гледна точка особа.
Ти,мойто,ще ядеш мазната опашка.
Със задника си!!!
И с космите в посока към задника ти.
Да не ми се разсърдиш после?! :out:

Дребен съсел...

Мещер , моля те - редактирай го малко този си пост. Заради благозвучието на форума. Иначе те оправдавам напълно за казаното. Бел: georgi_nz.

Това съобщение е редактирано от Мещера на 31.3.2008, 16:33

преди 18 години 5 месеца #26377

empire_bg писа: Ти гледай да не се захилиш наопаки като ти обърша 10-на шамара, рязано прасе! :-D

Щом искаш, ще се срещнем. Ти самият ме покани. Но си объркал едно: който взема страната на рязаните, той самият е рязан. А вие сте рязани-недорязани, значи ще трябва да довършим работата.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.