Още един "враг" за ташко и останалите

преди 18 години 5 месеца #25991
МЕЩЕРА Активен
БМС - Отец Паисий
*
Публикации: 23

Профил Ел. поща Лично Съобщение (Активен)

Re: Предложения за БАН на участници!
Изтрий съобщението
Цитат на: Машината Бог в март 15, 2008, 06:23:27
Воини - Когато си създавате врагове, бъдете готови и да се биете с тях!
А не да се оплаквате от фелдмаршала, с оправдания от типа "той пръв започна". Стегнете се, напънете се и си сложете ред в гротескния ви форум.
И още нещо - наистина ли помислихте че тръгна да пиша от ваше име в сайта на news.bg както обсъждахте 5 дена пламенно. Много сте зле! Честно! Смешки.

Първо ще отговоря на танкиста и после ще поискам два БАН-а.
Танкист,нашите врагове са известни много отдавна-отпреди времето да се сетиш какво е това комп и има ли то почва у нас.Това,че ти се мислиш за наш враг говори за твоето ненормално голямо его-съветвам те да не се изживяваш като наш враг.Твоето..."име" при нас вече не е нищо повече от едно нарицателно.
Колко сме стегнати и напънати...като тетива на лък преди изстрел...надявам се скоро да узнаеш.
Ще ми е интересно и полезно да качиш някаква информация за онзи "АТИЛ",щом не си бил ти.
Искам БАН за русенския ненормалник Калоян Христов.Първия път,когато го почерпихте БАНичка подходих полека,постепенно и с убеждаване.Получи се.Сега му искам БАН-а директно!Всички знаете защо.Трябва да се ограничи достъпа до мрежата на туй момче,щото излага нацията пред целия свят и внася огромна нотка на несериозност и съмнение у истинските националисти.
Толкоз за него.Императоре,просто не си наясно кого си банирал -става въпрос за мейла даден от теб по-горе.Ти сам казваш,че си пазиш форума като сменяш думата евреин с джедай.Докато виж в нашия форум Дари каква тема е пуснала: ПЪТЕКИТЕ НА ПАДЕНИЕТО (Страници 1 2 )
Ха кажи ми кой е по-смел?!
Вторият БАН,който искам е моят.Не махнете ли русенския лигльо поне до 2030-та година,аз сам се махам.
Бъдете здрави!
Ден Грее!
Информирай модератор 90.154.188.1
Отговор #88

« -: март 16, 2008, 10:22:48 »
Машината Бог Неактивен
Hrvatska Ustasa
СБРЗ - Родна Защита
Отдел СФПД - Спам, Флуд, Пропаганда и Диверсия Пол: Мъж
Публикации: 3764

Профил WWW Лично Съобщение (Неактивен)
[овация] [освиркване]

Цитат на: МЕЩЕРА в март 16, 2008, 10:10:06
Ден Грее!
Ден залезе... Сектичката ви е мъртва.
А за тоз атил прочетох това което свте писали в ваща тема. Незнам нищо за него, неща и да знам обаче добре ви озпонасра всички Зъбльо
Информирай модератор Активен

INFORMATION IS POWER
youtube.com/tankistabg
Отговор #89

« -: март 16, 2008, 10:27:09 »
Императора Неактивен
БГ Националисти
Администратор
СБРЗ - Родна Защита
The Bulgarian Orthodox! Radical bulgarian patriot! Пол: Мъж
Публикации: 3048

Профил WWW Лично Съобщение (Неактивен)
[овация] [освиркване]

Незнам на какво са войни ония там...Но знам че си развалих мнението за тях, спечелиха си враг! Край на тази тема, до седмица ще я изтрия!
Информирай модератор Активен
Страници: 1 ... 4 5 [6] Извести ме при нови отговори Добави анкета Изпрати темата Изпечатай
« назад напред »
Премахни Темата Връзка към Календара
Отиди на:

Подкрепен от MySQL Подкрепен от PHP Valid XHTML 1.0! Valid CSS! Българският националистически форум | Подкрепено от SMF 1.1.4.
© 2007, Simple Machines LLC. Всички права запазени. Ig-Oh Theme by koni.

Махайте банера на така наречените БГ-...националисти!!!

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 5 месеца #26000

Мещера писа: Махайте банера на така наречените БГ-...националисти!!!

Прав си Мещер, и аз отдавна за това пледирам!
Пълна пародия са. Петнят национализма и това си е! Естествено не без главатаря на Кочината-Импотентора!
Само бегъл поглед върху темите, които разискват показва, че са псевдо националисти!
Същия Мухал иначе е много строг, ама само на думи, а не на дела.
На 01.10.2006г. той припомня в тема "Войни на Тангра":"4. Потребителите трябва да се уважават един друг. Гневни или оскърбителни публикации няма да бъдат толерирани и ще бъдат премахвани."
www.forum.bg-nacionalisti.org/index.php?topic=11.120
А иначе подкрепя и не трие такива теми като тази:
www.forum.bg-nacionalisti.org/index.php?topic=5595.0
И да не забравяме постоянните клевети и обиди от повечето участници към Елтимир, толерирани от Мухльото и "модераторите"му!

преди 18 години 5 месеца #26052
Фридрих Нитче казва: "Имайте врагове за мразене, а не врагове за презиране". На "врагове" като тези не намирам за нужно да отговарям. Те не са дорасли даже да ни бъдат врагове.

преди 18 години 5 месеца #26068
Избраха да баннат мен.Тяхна си работа.
У мене остана само горчилката...

преди 18 години 5 месеца #26083
"Имайте врагове за мразене, а не врагове за презиране".

АЗ,Мещера,бих добавил...
Всъщност,понеже знам,че Приятелят на моя син ще прочете това,
и че Лайното от революционният Възрожденски град РУСЕ също ще прочете текста,...се чудя какво да ви кажа,пичове.
Реших:
БЪЛГАРИЯ Е ЕДНА!
КОЛКОТО И ДА Я ИЗНАСИЛВАТЕ,ЕДИН БОЖИ ДЕН ЩЕ ДОЙДА АЗ! И ЩЕ ВИ ПРЕСЕКА БЕЛТЪКА!!!

СЪОБРАЗЯВАЙТЕ СЕ С ГОРНОТО...

преди 18 години 5 месеца #26084
Що се занимавате с глупости..?!!! Досега не бях влизал във форума на БГ Националисти. Ами съдържанието му говори за хората които го посещават... А щом форума им смърди на кенеф, сами се сещате какви са съфорумците там! На мен с фекалии не ми се занимава! А на вас...?!!!

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.