Атентатът срещу проф.Рашо Рашев корупция във високите етажи на властта

преди 18 години 5 месеца #26293
Аз лично мисля (не настоявам да съм прав), че различията по детайли на историческите ни хипотези (или истини) не следва да са пречка за дружба между двата сайта. Признавам, че детайлите могат да са важни. Но с изолация и дискомуникация обмен на информация няма как да стане. И не тези виждания са най-важни, а дали са читави хора и хубави българи.
Между другото, офт-топ: вижте този форум: www.ardino.bg/forum/index.php
Там един българин, на име д-р Генов, с чест, аргументи и факти и блестящо познаване не само на българската, но и на турската история защитава нашите позиции, изправен сам срещу побеснелите сепаратисти-потурнаци. Има и нормални хора от тях във форума, но както обикновенно, са малцинство, и са само за кадем. Опитвам се да помогна на човека от 2 дена, но сме само двама.
Вие сами си преценете.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 5 месеца #26295

Пламен Пасков писа: Аз лично мисля (не настоявам да съм прав), че различията по детайли на историческите ни хипотези (или истини) не следва да са пречка за дружба между двата сайта. Признавам, че детайлите могат да са важни. Но с изолация и дискомуникация обмен на информация няма как да стане. И не тези виждания са най-важни, а дали са читави хора и хубави българи.
Там един българин, на име д-р Генов, с чест, аргументи и факти и блестящо познаване не само на българската, но и на турската история защитава нашите позиции, изправен сам срещу побеснелите сепаратисти-потурнаци. Има и нормални хора от тях във форума, но както обикновенно, са малцинство, и са само за кадем. Опитвам се да помогна на човека от 2 дена, но сме само двама.
Вие сами си преценете.

Като се завърна от "горе", ако ми остане време тука и аз ще се включа.

преди 18 години 5 месеца #26296

Пламен Пасков писа: Аз лично мисля (не настоявам да съм прав), че различията по детайли на историческите ни хипотези (или истини) не следва да са пречка за дружба между двата сайта. Признавам, че детайлите могат да са важни. Но с изолация и дискомуникация обмен на информация няма как да стане. И не тези виждания са най-важни, а дали са читави хора и хубави българи.
Вие сами си преценете.

Попрегледах...
Едва ли ще имам нерви да помогна и аз.
От мое име им кажи,че човекът,който е в общуване с мен по повод работа,хапка-пийка,просто разговор или най-общо-с когото общувам,ЩОМ Е НА ТЕРИТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ,АЗ СЧИТАМ ЗА БЪЛГАРИН! В смисъл,че яде хляба и пие водата на Отечеството.
Изобщо не ме интересува той за какъв се счита-аз не му преча да се мисли за неккъв си,затуй и той да не ми навира неговите "доводи".Аз си имам свои и съм убеден,че един ден те ще станат и негови.Но не го насилвам за това.
И още нещо:питай ги какво означава думата ТАНРЪ на турски. ;-)

преди 18 години 5 месеца #26298
Без да ги питам, въпросният Тюрхан сам ми каза, че те казват "О, Танръм", което значело "О, Господи"...

преди 18 години 5 месеца #26299
Ако си забравят имперските амбиции и дивата азиатщина,насадена им от една южна съседка,която ги счита за гяури,може на основата на ТАНРЪ да тръгнем към човешкото в себе си...

преди 18 години 5 месеца #26300
Подробно изчетох последните 2-3 страници от този форум. Направо ти казвам Пламене - Не си губи времето...!!! По скоро ще пробиеш стена със глава, отколкото фесовете да приемат доводите ти...!!! Като искат официялен език в общината им да е турския, да се преселват в Анадола...!!! Турски телевизии и без това си гледат. Селата им имат повече сателитни антени, отколкото имат в Байконур..!! Парламентарно представени са. Имат техни хора почти във всяко правителство от 1989 г. насам... Имат пълна религиозна свобода... Какво искат още...?!!! И те не знаят! Пазят такова поведение, защото имат полза от това...!! От Еврейския съюз и СЕЩ ни гледат под лупа за правата на малцинствата и те ни се качиха на главите...!!! Утре ще поискат да опънат и жена ми..!!! Сина ми да чете корана на арабски, а аз да си обрежа онази работа...!!!! Я ги питай тези така наречени "турци", колко от тях говорят турски и колко от тях не ядат свинско, да видим какво ще ти отговорят...?!!! Че и заплашват, мамицата им...!! Да сме се възползвали докато сме мнозинство в България и да им даваме каквото искат, защото скоро сме щели да сме на тяхното място и да видим какво е..!!!! Ми няма проблем като искат да учат турски в училищата и в общините им турския да е официален език...!!!! Нека ми дадат една бронетанкова бригада и ще отида да им занеса учебници и да им сменя надписите по табелите в кметствата...!!! След това никога нищо повече няма да поискат...!!! ЗЛОТО МОЖЕ ДА РОДИ САМО ЗЛО, А КОГАТО ЕДНО ЗЛО НЕМОЖЕ ДА СЕ ПОБЕДИ ПО ДРУГ НАЧИН, СЕ ПОБЕЖДАВА САМО С ДРУГО - ПО–ГОЛЯМО ЗЛО..!!! КАТО НЕ ЩЕШ МИРА„ НА ТИ СЕКИРА....

преди 18 години 5 месеца #26301
1.Задължителен турски във училищата
2.Равноправие на всички етностни групи
3.Официалност на езика ни във райони със преобладаващо турско население или втори официален език
4.Също и интеграция на ромския народ
5.Признаване на Помашкия народ
Самите им искания, не само с анагли, но са и същински сепаратизъм. Тъмръш - така наречената "помашка република" отдавна е в развалини. Живея на 10-15 км от това място и един ден, задължително ще снимам развалините, за да видят, че никога повече няма даима помашка република в България!

преди 18 години 5 месеца #26307
Помаците не представляват проблем, или поне не като цяло! Проблем са тези които се "турчеят" и тези които ги "турцизират"...!!! В Западните Родопи с изключение на районите на Сърница и Юндола, ако на на някой помак му кажеш турчин се обижда и скача на бой... В обиколките си по тези райони съм забелязал, че проблемите са там където има изградени и действащи мюсюлмански духовни училища и академии...!!! В тези гнезда на злото не се преподава традиционния за българските мохамедани миролюбив (сунитски) ислям, а крайно агресивната му и фундаменталистка разновидност (шиитски ислям) характерна за страни като Иран, Авганистан и др. Обикновенно финансирането на тези БЪДЕЩИ СВИНАРНИЦИ идва от Близкия Изток, както и "преподавателите", "литературата" и агитационните матеряли... Тази схема не минава и без участието на Турция, разбира се...!!! Миналата седмица в Пловдив бе закрит още преди да заработи (явно в службите все още има истински Българи и професионалисти) ислямски колеж финансиран незаконно от ислямистка фондация представлявана у нас от турска фирма-собственост на турски граждани... Какво се случва в милата ни Татковина в действителност и откъде идва самочуствието и увереноста на т.нар. турци у нас...?!! Защо Ердуган посети Кърджали и региона, без да се срещне с "представителите" на централната ни власт в София и в качеството му на какъв бе посещението му в същност..?!!! Защо точно по същото време Гоце Първанов бе на посещение в Израел и Палестинската автономия и ского, и за какво е говорил там извън офицялно изнесената информация...?!!! ГОСПОДА БЪЛГАРОУБИЙЦИ!!! НИЕ ИМАМЕ СВОИТЕ ОТГОВОРИ НА ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ ВЪПРОСИ...!!! НИЕ ЗНАЕМ КАКВО СЕ СЛУЧВА В РОДИНАТА НИ (И ИЗВЪН НЕЯ) И НИ ПУКА...!!! ГОСПОДА БЪЛГАРОУБИЙЦИ! НИЕ СЕ ГОТВИМ И ЗНАЕМ КЪДЕ И КАК ДА УДАРИМ, КОГАТО НАСТЪПИ МОМЕНТА... ТОВА КОЕТО НАПРАВИХА СЪРБИТЕ В КОСОВО ЩЕ Е КАТО ДЕТСКА КАВГА В СРАВНЕНИЕ С ТОВА КОЕТО НИЕ ЩЕ ВИ НАПРАВИМ, ЗАЩОТО БЪЛГАРИЯ БЕЗ БЪЛГАРИ НЕМОЖЕ ДА ИМА... ЗАЩОТО БЪЛГАРИЯ Е БИЛА, Е, И ЩЕ БЪДЕ БЪЛГАРСКА ВЪПРЕКИ ВСИЧКО И ВСИЧКИ...!!! ИДЕ ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО..!!!

преди 18 години 5 месеца #26308

Защо точно по същото време Гоце Първанов бе на посещение в Израел?

Бил е на инструктаж. :evil:

преди 18 години 5 месеца #26310
ГОСПОДА БЪЛГАРОУБИЙЦИ!!! НИЕ ИМАМЕ СВОИТЕ ОТГОВОРИ НА ВСИЧКИТЕ ТЕЗИ ВЪПРОСИ...!!! НИЕ ЗНАЕМ КАКВО СЕ СЛУЧВА В РОДИНАТА НИ (И ИЗВЪН НЕЯ) И НИ ПУКА...!!! ГОСПОДА БЪЛГАРОУБИЙЦИ! НИЕ СЕ ГОТВИМ И ЗНАЕМ КЪДЕ И КАК ДА УДАРИМ, КОГАТО НАСТЪПИ МОМЕНТА... ТОВА КОЕТО НАПРАВИХА СЪРБИТЕ В КОСОВО ЩЕ Е КАТО ДЕТСКА КАВГА В СРАВНЕНИЕ С ТОВА КОЕТО НИЕ ЩЕ ВИ НАПРАВИМ, ЗАЩОТО БЪЛГАРИЯ БЕЗ БЪЛГАРИ НЕМОЖЕ ДА ИМА... ЗАЩОТО БЪЛГАРИЯ Е БИЛА, Е, И ЩЕ БЪДЕ БЪЛГАРСКА ВЪПРЕКИ ВСИЧКО И ВСИЧКИ...!!! ИДЕ ВРЕМЕ РАЗДЕЛНО..!!! ,

ЧУХТЕ ЛИ БЕ ДА ВИ ЕБА МАЙЙЧИЦАТА ЕВРЕЙСКА?!
ПАРАДОКС,?!,ОТ МЕН-ПО ПЕТ НА НОЖ!!! :karte4: :karte4: :karte4:

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.