Атентатът срещу проф.Рашо Рашев корупция във високите етажи на властта
Между другото, офт-топ: вижте този форум: www.ardino.bg/forum/index.php
Там един българин, на име д-р Генов, с чест, аргументи и факти и блестящо познаване не само на българската, но и на турската история защитава нашите позиции, изправен сам срещу побеснелите сепаратисти-потурнаци. Има и нормални хора от тях във форума, но както обикновенно, са малцинство, и са само за кадем. Опитвам се да помогна на човека от 2 дена, но сме само двама.
Вие сами си преценете.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Като се завърна от "горе", ако ми остане време тука и аз ще се включа.Пламен Пасков писа: Аз лично мисля (не настоявам да съм прав), че различията по детайли на историческите ни хипотези (или истини) не следва да са пречка за дружба между двата сайта. Признавам, че детайлите могат да са важни. Но с изолация и дискомуникация обмен на информация няма как да стане. И не тези виждания са най-важни, а дали са читави хора и хубави българи.
Там един българин, на име д-р Генов, с чест, аргументи и факти и блестящо познаване не само на българската, но и на турската история защитава нашите позиции, изправен сам срещу побеснелите сепаратисти-потурнаци. Има и нормални хора от тях във форума, но както обикновенно, са малцинство, и са само за кадем. Опитвам се да помогна на човека от 2 дена, но сме само двама.
Вие сами си преценете.
Попрегледах...Пламен Пасков писа: Аз лично мисля (не настоявам да съм прав), че различията по детайли на историческите ни хипотези (или истини) не следва да са пречка за дружба между двата сайта. Признавам, че детайлите могат да са важни. Но с изолация и дискомуникация обмен на информация няма как да стане. И не тези виждания са най-важни, а дали са читави хора и хубави българи.
Вие сами си преценете.
Едва ли ще имам нерви да помогна и аз.
От мое име им кажи,че човекът,който е в общуване с мен по повод работа,хапка-пийка,просто разговор или най-общо-с когото общувам,ЩОМ Е НА ТЕРИТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ,АЗ СЧИТАМ ЗА БЪЛГАРИН! В смисъл,че яде хляба и пие водата на Отечеството.
Изобщо не ме интересува той за какъв се счита-аз не му преча да се мисли за неккъв си,затуй и той да не ми навира неговите "доводи".Аз си имам свои и съм убеден,че един ден те ще станат и негови.Но не го насилвам за това.
И още нещо:питай ги какво означава думата ТАНРЪ на турски.
2.Равноправие на всички етностни групи
3.Официалност на езика ни във райони със преобладаващо турско население или втори официален език
4.Също и интеграция на ромския народ
5.Признаване на Помашкия народ
Самите им искания, не само с анагли, но са и същински сепаратизъм. Тъмръш - така наречената "помашка република" отдавна е в развалини. Живея на 10-15 км от това място и един ден, задължително ще снимам развалините, за да видят, че никога повече няма даима помашка република в България!
Защо точно по същото време Гоце Първанов бе на посещение в Израел?
Бил е на инструктаж.
ЧУХТЕ ЛИ БЕ ДА ВИ ЕБА МАЙЙЧИЦАТА ЕВРЕЙСКА?!
ПАРАДОКС,?!,ОТ МЕН-ПО ПЕТ НА НОЖ!!!
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.