Атентатът срещу проф.Рашо Рашев корупция във високите етажи на властта
Ако някой чекист иска да знае от къде има тези дани - да иде да го пита.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Конкретните данни е добре да се знаят, давай да видим за какво става дума, защото това е сериозно дело. Освен това тези данни, ако се разпространят, ще послужат за натиск за разплитане на това гнусно деяние.Пущам по молба на Елтимир, че той има конкретни данни за атентата с влака, че е организиран от джалатите от ДПС.
Впрочем вкъщи видях, че предупреждението за такъв атентат се съдържа в "Човеко, стани!". Съчетайте със снимката в "Сръбска рапсодия". Не можех да го кажа съвсем направо, но бях пределно ясен. Писал съм го преди злодеянието да бъде извършено и това може да се докаже. А откъде и точно какво съм научил, на този въпрос ще отговоря като му дойде времето, както някога любезно се изрази Негово Величество Парцал Шпион Втори.
Аз няма да се отметна от своите думи. Но не очаквайте да свърша ЦЯЛАТА работа. Не ми е по силите. Ако обаче сме заеднто и действаме в синхрон - тоя път ще ги пометем.
На този безкраен човешки курбан, които даваме триабва да се сложи край!!! За първите три месеца на тази година само във Варна има 20 самоубийства, като 15 от жертвите са мъже в разцвета на силите си - между 25 и 35 години...!!!! Това малък атентат ли е...?!!!!Елтимир писа: Следващия атентат ще е в края на април, началото на май. Началникът на РПУ Ботевград отказа всякакви разговори по въпроса. Те са замесени. Само това знайте, когато се случи.
Преди два дни Ангел Грънчаров-Елтимир, заяви, че разполага с данни за подготовката на скорошен атентат. След като получил информацията, той е отишъл в районното полицейско управление Ботевград с цел да съдейства за предотвратяването на невинни човешки жертви /българи разбира се/ , но "съвестните" полицаи са решили, че подобна информация не ги интересува.Елтимир писа: Следващия атентат ще е в края на април, началото на май. Началникът на РПУ Ботевград отказа всякакви разговори по въпроса. Те са замесени. Само това знайте, когато се случи.
Стана ясно, че полицията все пак е взела някакви мерки и тук ще цитирам разказа на Ангел Грънчаров за една странна случка развила се вчера
/21.03.08г/:
"Отивах до магазина да си купя сода за хляб и на пътеката пред къщи ме спря синът на един Ботевградски полицай. Той е младо момче, с което никога съм нямал пререкания, даже съм му помагал в дипломните му работи преди време. Съвсем неочаквано за мен, момчето ми каза да внимавам какво публикувам в интернет за да не се налагало да се качваме горе...!"
Какво се крие зад тези думи "да не се налага да се качваме горе"? Според мен си е съвсем явна и целенасочена заплаха! Какво друго?
Ангел Грънчаров-Елтимир все още чака да дойде някой представител на милицията /полицията/ за да го разпита!!! Чака, но вместо да дойдат да го разпитат, те пращат свои хора да го сплашат. Е другари милиционери да не кажете после,че не сте били предупредени и сте нямали данни за предстоящия атентат...!
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.