Мадам Яхве нахранена за Пурим
Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Ето и какво казва споменатия от anti666, Иван Бояджиев:anti666 писа: Браво на този експерт по бомбен тероризъм, Иван Бояджиев, който първи има доблестта да каже открито, че това е умишлен палеж.
"Изключено е пожарът във влака да е избухнал без външна намеса"
"Трябва да има нещо, което е подхранило този пожар.
Всички тези материали във вагоните са лесно запалими и горими, но не с такава сила, ако не се подпалят в началото с много силна температура и много силен пламък. За мен е ясно, че има външна намеса. Много вещества има - като започнете от напалм и тръгнете надолу, всичко може да бъде.
Бомбите могат да бъдат по най-различен начин, особено от година - две насам са модерни течните взривни вещества"
Сигурен съм, че следствието умишлено е унищожило доказателствата, а не поради невнимание, както се казва в материала. Антибългарския терористичен режим, който управлява България си действа чрез, поставените от него марионетки-чистачи и заличители на доказателствата за тероризъм в трагичния случай.
news.ibox.bg/news/id_2058191657
Представете си тази снимка на гоце-Седефчувуто мунче от кръста надолу и ще си отговорите...Запознат писа: Интересно, защо гоце не почита празниците на другите религии? А почита най-вече юдейските религиозни празници?
велчев, и ти си терорист гад долна!!!
Българите помнят, господа каманисти! Малко по-малко им се събира, когато най-нагло ги лъжете. Въпрос на време е кога ще избие тоя гняв!
Доводите ми се основават не толкова на реални доказателства,колкто на познаване на характера на извършителите(разбирайте поръчителите).
Първо.
Всички малко или много знаем за програмите за психичен контрол над човека.Има ги и са много видове.Абсолютен контрол над едно лице,леко повлияване,контрол над масите...Не съм сигурен дали се сещам за всички.Както и да е.Та от тази гледна точка би могъл участник да е някой от пътниците против своята воля,който съответно също е загинал(а сещате ли се за хилядите ислямисти камикадзета?).Това е само възможност.Вие преценете колко е вероятно да е така,при положение,че в нашата страна има предостатъчно субекти,които биха напревили това и без гореспоменатите средства.
Второ.
Програмите,които има за цел подриването и унищожението на някоя национална(и не само) култура са ясни.Най голям ефект от подобни действия би имало ако такива "нещастия" се случват в периода преди някои голям национален или религиозен празник.По този начин презника се обвива в траурен ореол,в последствие навява неприятни спомени.В случая имаме двоен удар.1-ви март - старобългарска традиция и 3-ти март - голям празник с патриотично естество.Миналата година имаше подобен случай в Естония.Малко преди Деня на Победата в Талин беше демонтиран паметник на руския воин.Това само по себе си е достатъчно за да си направим изводи за приложената доктрина по отношение на националната и историческа идентичност.Поне за мен,това беше случката която ме накара да прозра този вид действия.
Трето.
Проф Рашо Рашев.Удобен случай да се елиминира човешки фактор,който се оказва пречка за пълноценното изпълнение на точка втора.
Четвърто.
Обединяващият елемент на горните три точки.Една от особеностите на характера на евреите.Част от житейската им философия.А именно - с един куршум - шест заека и една мечка.
За мен само тези разсъждения са достатъчни.
Ето я и нея. Празнува!!!anti666 писа: Къде ли е била бедствената министърка, ханъмата на републиката Ебем Етем - не е известно.
Емел Етем - звездата в полумесеца
Доган получава част от планета
www.novinar.net/?act=news&act1=det&stat=...r&mater=MjU4ODs1NQ==
2008-03-06 19:57:02 от Някой си
Не може да искате от една доскорошна полуграмотна работничка в консервен комбинат култура, етика и европейски подходи. Не може от една безлика, скучна, сива жена, попаднала във властта случайно, напълно немотивирано и излишно за нацията ни, да искате да бъде политик и държавник. В живота не стават чудеса - тя е родена да пълзи, а се опитва да ни убеди, че лети. Такива като нея в новата псевдопролетарско-лумпенска революция от 1989 година България е удавена, смазана и пратена на последно място в Европа. Нахалството на такива като нея, безочието, дебилщината й са пословични, христоматийни и вероятно след време във ВУЗ по управлнение на обществото феномена ДПС ще се разглежда като котило на изпаднали зад борда дребни търгаши и хитреци, сдушили се в името на оцеляването и лесното забогатяване. На Балканите така разбират капитализма - като триум на посредствеността и агресията, и затова историята в последните 130 години е така кървава и назадничава. Именно заради действията и бездействията на такива като тази турчееща се българска гражданка Етем. Жалко за страната, в която такива са министри. Не й се пише добро на България с такива "кадри"!
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.