Книгата на Никола Николов "Маските на величията"

преди 18 години 6 месеца #25185

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 6 месеца #25187

Jordan_13 писа: www.spiralata.net/s.php?SearchType=2&fin...EB%E8%F7%E8%FF%F2%E0

Привет,

img141.imageshack.us/my.php?image=sp3220080222091406ti9.jpg

Никола Маринов Николов!

Една от най тежките книги, за четене които той написа е: "ЧЕТИРЕДЕСЕТТЕ БЕЗОТГОВОРНИ ДНИ 1944"

Един от достойните Българи който написа истината, такава каквато е участник във ВСВ....

"Световната конспирация 2"

Чети в HTML

"Новият ред"

Чети в HTML

Тук също има добра колекция от достоини книги

БЪЛГАРСКАТА ГИЛОТИНА
ТАЙНИТЕ МЕХАНИЗМИ НА НАРОДНИЯ СЪД Чети тук

novred.narod.ru/

Докладът РАН и ЪТ

vhod.awardspace.com/

Поздрави!

преди 18 години 6 месеца #25193
Една от най тежките книги, за четене които той написа е: "ЧЕТИРЕДЕСЕТТЕ БЕЗОТГОВОРНИ ДНИ 1944"
Живот и здраве, ще сканирам останалите, които липсват в интернет пространството и ще ги пусна за четене.

Точно тази книга "ЧЕТИРЕДЕСЕТТЕ БЕЗОТГОВОРНИ ДНИ 1944", търся под дърво и камък и умирам някой да ми я предложи, да си я купя. Набарам ли я, ще я сканирам веднага и ще я пусна.

Евреите си мислеха, че като го убият, Българите ще забравят за него и ще спрат да го четат. Днес, ние го четем повече от всякога.
Случвало се е, някоя книга независимо, че съм я чел 3-4 пъти, пак да се зачета в нея и да потъна в съдържанието й.

преди 18 години 6 месеца #25196
Привет, Jordan_13

Драсни, едно ЛС къде да я изпратя.

Поздрави!

преди 18 години 6 месеца #25197
Tihichko, щом е в електронен вид качи я в tranz.it/
Там линка ще е активен няколко дена, и достатъчно хора ще си я дръпнат. За нещастие на чифутите.

преди 18 години 6 месеца #25198
Привет,

Съжалявам, но не е в електронен вид. Аз също дълго време я издирвах и бях я поръчал от всички възможни места. Стана така,че от две места ми ги доставиха, тези кито им бяха в наличност. Затова сега имам по две броики от =>" Четиредесетте Безотговорни дни 1944" - " Тайните протоколи" - " Световната конспирация-1"

Ще я изпратя на Jordan_13 той ще я сканира и ще я качи някъде.

Но аз също търся под дърво и камък " Светът под микроскоп"

Поздрави!

преди 18 години 6 месеца #25200

Tihichko писа: Привет,

Съжалявам, но не е в електронен вид. Аз също дълго време я издирвах и бях я поръчал от всички възможни места. Стана така,че от две места ми ги доставиха, тези кито им бяха в наличност. Затова сега имам по две броики от =>" Четиредесетте Безотговорни дни 1944" - " Тайните протоколи" - " Световната конспирация-1"

Ще я изпратя на Jordan_13 той ще я сканира и ще я качи някъде.

Но аз също търся под дърво и камък " Светът под микроскоп"

Поздрави!

Да, тази я имам. Набарах я преди време, и я ксероксирах. Трябваше да действам бързо, затова предпочетох ксерокса тогава. Сега и опъвам ушите не скенера и се надявам до края на деня да я опаткам. Ще ти пратя на ЛС адреса, на който да ми я пратиш. Така, като я сканирам, ще я направим достъпна за всички. Нямам и "Тайните протоколи", трябва да проверя и коя точно от 'Конспирациите" имам, но тия, като че ли по може да се намерят.
Сега сканирането ще е като картинки, щото програмата чете ужасно буквите "в" и "ж", и недочита някои други. Голяма работа е след това да се оправя тая плесканица. После може да се хвърли в PDF или djvu формат.

преди 18 години 6 месеца #25202
Само така, нека всеки българин да може да си изтегли свободно от саита тези уникални книги, крити и забранявани от юдеокомунизма. Нека станат достояние на хората, за да знаят с какво Зло имат работа. :thumbsup:

преди 18 години 6 месеца #25203
Привет,

Няма проблем, ще ти пратя и Тайните протоколи.
Ако нямаш Световната конспирация- 1 ще ти пратя и нея.
Поздрави!

преди 18 години 6 месеца #25205
Чел съм ги всичките и то преди 10-ина години, когато ги имаше всичките на Славейков. много са добри.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.