какво трябва да правим важно

преди 18 години 6 месеца #25130
Неможе ли да ми назначите някой за наставник за да ме въведе в обичаите и правилата на това движение, явно сам няма дя се справя. Обикновено смятам, че така се прави ако има новобранци и то толкова смотани като мен. Няма да задавам тъпи въпроси тук на всички и да ви досаждам със себе си, а и по-бързо ще навляза в материала. В крайна сметка ще имате един член за каузата в повече. А това съм аз и това не е никак "шега работа", докато се науча ще съм момче за всичко. Ако искате може да ме пробвате за лоялност, да ме изпитате дали съм читав и т.н.. Както се прави. Какво ще кажете, а ?

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 6 месеца #25138
Кмете, аз съм готов да ти помогна. Аз съм от Шумен ако желаеш можем да се видим. Или ми пиши ЛС.

преди 18 години 6 месеца #25140
А ти свестен ли си ?

преди 18 години 6 месеца #25142

Кмете, аз съм готов да ти помогна. Аз съм от Шумен ако желаеш можем да се видим. Или ми пиши ЛС.

Много е висок адреналина в този форум. Май занятията по Реторика са недостатъчни. Някога са ми казвали, че "по-добре от говоренето е слушането".
Надявах се тези хора тук да имат нужда от съмишленици, но то май са им в повече хората. Или тези които казват това мнение може да са недоброжелателни членове.

преди 18 години 6 месеца #25144

kmetabg писа: Неможе ли да ми назначите някой за наставник за да ме въведе в обичаите и правилата на това движение, явно сам няма дя се справя. Обикновено смятам, че така се прави ако има новобранци и то толкова смотани като мен. Няма да задавам тъпи въпроси тук на всички и да ви досаждам със себе си, а и по-бързо ще навляза в материала. В крайна сметка ще имате един член за каузата в повече. А това съм аз и това не е никак "шега работа", докато се науча ще съм момче за всичко. Ако искате може да ме пробвате за лоялност, да ме изпитате дали съм читав и т.н.. Както се прави. Какво ще кажете, а ?

:hammer: :hammer: :hammer:
Ти нарочно ли го правиш това или си много глупав ? И въобще преди да пуснеш тези цитати на Левски , прочете ли това което Иван и Анти666 са написали ? Какво момче за всичко , какви 5 лева , май тоя наш кмет е поредното опипване на почвата и губи доста време да му се четат глупостите.

преди 18 години 6 месеца #25146
Всеки Българин е Воин по рождение,по кръв.Няма никаква нужда от специални ритуали.Излез рано сутрин преди изгрев на тихо и чисто от гмеж място,и поговори с Българския Бог...Сам ще стигнеш до извода,дали си Воин.

И,между другото-каво е разпределението на силите в твоя общински съвет?

преди 18 години 6 месеца #25173

Всеки Българин е Воин по рождение,по кръв.Няма никаква нужда от специални ритуали.Излез рано сутрин преди изгрев на тихо и чисто от гмеж място,и поговори с Българския Бог...Сам ще стигнеш до извода,дали си Воин.

Добре ще го направя !

преди 18 години 6 месеца #25174

И,между другото-каво е разпределението на силите в твоя общински съвет?

И това ще проверя, само че, в момента нямам достъп !!!

преди 18 години 6 месеца #25288
ОТМЕНИХА ИЗПИТА ПО БЪЛГАРСКИ ЕЗИК И ЛИТЕРАТУРА В СОФИЙСКИЯ УНИВЕРСИТЕТ !!!!?????? На това как му се вика ? По би ме изненадало ако бяха разширили конспекта, но това си е последователно събитие ? И всичко си е така, както си е било. Последния да дръпне шалтера

преди 18 години 6 месеца #25348
Кмете, това че си от село не те прави по-долен от никой от нас. Вече смятам си разбрал, че ние организация нямаме в смисъла по който се разбира - командна структура, членски внос и т.н. Обратното означава да сме уязвими от режима, който винаги атакува лидерите. На този етап - е ненужно дори да поддържаме кой знае какви лични контакти. Това е както си пише духовно-информационен форум и дори някой да реши че само си приказваме или е вид анархизъм - негова си работа. Няма да оспорвам или убеждавам.
Това което конкретно ти можеш сега да направиш, особено ако си кмет - е да поорганизираш съселяните си за самозащита от нападения на мангусти и други паразити. Във вашия район май са особено активни. Как може да стане - по принципа на личната самоотобрана. Няма закон, забраняващ това, а почти всеки там има мобилен телефон. Виж темата за флаш-моб която бях пуснал във връзка с циганските изтъпления в материали. Спокойно можеш да си изградиш един микро Саракт в селото си и (без това полиция там не припарва), където да важат българските закони. В много села вече е направено, а оттам трябва да започне и възраждането. Това за сега е достатъчно.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.