какво трябва да правим важно

преди 18 години 6 месеца #25058
Аз харесвам изказването на кмета и харесвам неговите възгледи.Ето пак antijew с неговите яростни изявления показва характера на евреина от ХХ век.Нека някой да го оспори, дори и той. Поздравявам кмета с добре дошъл.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 6 месеца #25063
Ти както го хвалиш кмета май искаш да го *беш?

преди 18 години 6 месеца #25069
antijev : Бих искал да водя с теб диалог, но явно ти си много агресивен в момента. Нито въртя нито суча , смятам обаче, че абстрактните мисли и виртуалните идеи немогат да достигнат до сърцето на бай Георги то с. Койнаре Плевенско. На него му трябва фураж за добитъка. А ако достигнат, то това ще стане след толкова години, че той няма да бъде жив и те ще го достигнат в отвъдното, но там няма да са му вече нужни. Като бай Георги В България обаче са милиони, но ако ти не ги достигнеш какъв е смисъла от твоята дейност ? Смятам обаче, че "народът" не трябва да бъде вече, толкова ухажван, че е време да му се каже да се събуди . И ако това не стане ще му се каже, че е заспал. Трябва да му се каже също, че му купиха изборите и че циганите му избират шибаните депутати. Да му се набие в главата, че от юг му се диктува вътрешната политика и отвъд океана цената на хляба. Нека разбере, че "Великолепната шесторка" добре пее за тези деца, но по-добре би трябвало да пее за тези, които ги създават. Аз съм от България и съм от село, и много обичам Яворов и Ботев, а Левски ми е кумир, но всички те със все сила призовават народа да се събуди.

преди 18 години 6 месеца #25070
че абстрактните мисли и виртуалните идеи немогат да достигнат до сърцето на бай Георги то с. Койнаре Плевенско. На него му трябва фураж за добитъка.
Дори фураж за добитъка не му трябва вече, щото и аз съм от село и знам, че ги интересува само ракиджоса, да се налюхат и след това - ходом марш към червената бюлетина. Ако Бай Георги, го интересуваше фуража за добитъка, то той би разбрал и идеите, които представяме тука.

преди 18 години 6 месеца #25072
И ако това не стане ще му се каже, че е заспал. Трябва да му се каже също, че му купиха изборите и че циганите му избират шибаните депутати.
Ами той го знае, че спи и не иска да се събуди. Той не иска да се събуди. Има разлика. По-добре му е да си спи и да не се изправи срещу реалността, страх го е. Това е обикновен страх от партията-майка. ВИкам му на бай Георги: "Дай да се снаряжим, дай да завардим пътя". А той само мига с очи и ми вика: "Безмислено е, ще ни победят". Този човек не иска да е свободен и за него не бива да се хабят сили. Нека се оплаква, нека мърмори и накрая умре. Свободата е за тези, които вътре я търсят и вън я жадуват.

преди 18 години 6 месеца #25073

kmetabg писа: antijev : Бих искал да водя с теб диалог, но явно ти си много агресивен в момента. Нито въртя нито суча , смятам обаче, че абстрактните мисли и виртуалните идеи немогат да достигнат до сърцето на бай Георги то с. Койнаре Плевенско. На него му трябва фураж за добитъка. А ако достигнат, то това ще стане след толкова години, че той няма да бъде жив и те ще го достигнат в отвъдното, но там няма да са му вече нужни. Като бай Георги В България обаче са милиони, но ако ти не ги достигнеш какъв е смисъла от твоята дейност ? Смятам обаче, че "народът" не трябва да бъде вече, толкова ухажван, че е време да му се каже да се събуди . И ако това не стане ще му се каже, че е заспал. Трябва да му се каже също, че му купиха изборите и че циганите му избират шибаните депутати. Да му се набие в главата, че от юг му се диктува вътрешната политика и отвъд океана цената на хляба. Нека разбере, че "Великолепната шесторка" добре пее за тези деца, но по-добре би трябвало да пее за тези, които ги създават. Аз съм от България и съм от село, и много обичам Яворов и Ботев, а Левски ми е кумир, но всички те със все сила призовават народа да се събуди.

Е какво по-конкретно искаш от НАС Кмете?

преди 18 години 6 месеца #25074

ashdot писа: Поздравявам кмета с добре дошъл.

Като гледам датите на регистрация май кмета трябва да те поздрави с :"Добре дошъл" ;-)
А ве, вие да не сте от един общински съвет? 8-)

преди 18 години 6 месеца #25076
[Драги "Войни на Тангра" бай Георги от Пелишат Плевенско е на 60 години, внук му е в 10 клас и пуши цигари, слуша Еминем, и се чуде откъде да си купи прашец, във фитнес зала не е и мислил да влезе. На кино не е ходил изобщо и книжки, я е прочел я не е, и то все американски бестселъри. Картината е ясна и е една навсякъде. Мисията ня "Войните на Тангра" не е ли да мобилизира тези заблудени овце и да ги вкара в общата мисия за спасяването на българщината ? Когато разберете, че тези деца бързат да прочетат, или да си купят, за да прочетат българска книга и да изгледат български, филм значи сме победили. Просто неможете да си представите, колко е късно вече, но не невъзможно. Само нетрябва да си мислим, че сме велики и можем всичко, и не се нуждаем от корективи и нови идеи. Това междувпрочем е българска черта. Затова, ни се смее целия свят.

преди 18 години 6 месеца #25077
Ти малоумен кмет ли си или...?
Искаш да водим диалог.
Добре.
Попитах те нещо.
Какво искаш от НАС?
Партия ли искаш да правиш тука?
Явно не си прочел кои сме ние!:
www.voininatangra.org/modules/xfsection/...le.php?articleid=207

преди 18 години 6 месеца #25078
За малоумен не съм, но поне се опитах да покажа по-важните проблеми, за останалото не си и струва. Но щом това не е важно, то мога само да се извиня, че явно нещо съм се объркал. Предполагам, че все още не съм дорасъл за тези идеи. Ами останете си със здраве аз иначе на бай Кольо от Коиловци Плевенско ще му кажа, че още не му е дошло времето и да почака малко. А на внук му да слуша повече и да не се занимава с лошите батковци пред училище.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.