какво трябва да правим важно
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Дори фураж за добитъка не му трябва вече, щото и аз съм от село и знам, че ги интересува само ракиджоса, да се налюхат и след това - ходом марш към червената бюлетина. Ако Бай Георги, го интересуваше фуража за добитъка, то той би разбрал и идеите, които представяме тука.
Ами той го знае, че спи и не иска да се събуди. Той не иска да се събуди. Има разлика. По-добре му е да си спи и да не се изправи срещу реалността, страх го е. Това е обикновен страх от партията-майка. ВИкам му на бай Георги: "Дай да се снаряжим, дай да завардим пътя". А той само мига с очи и ми вика: "Безмислено е, ще ни победят". Този човек не иска да е свободен и за него не бива да се хабят сили. Нека се оплаква, нека мърмори и накрая умре. Свободата е за тези, които вътре я търсят и вън я жадуват.
Е какво по-конкретно искаш от НАС Кмете?kmetabg писа: antijev : Бих искал да водя с теб диалог, но явно ти си много агресивен в момента. Нито въртя нито суча , смятам обаче, че абстрактните мисли и виртуалните идеи немогат да достигнат до сърцето на бай Георги то с. Койнаре Плевенско. На него му трябва фураж за добитъка. А ако достигнат, то това ще стане след толкова години, че той няма да бъде жив и те ще го достигнат в отвъдното, но там няма да са му вече нужни. Като бай Георги В България обаче са милиони, но ако ти не ги достигнеш какъв е смисъла от твоята дейност ? Смятам обаче, че "народът" не трябва да бъде вече, толкова ухажван, че е време да му се каже да се събуди . И ако това не стане ще му се каже, че е заспал. Трябва да му се каже също, че му купиха изборите и че циганите му избират шибаните депутати. Да му се набие в главата, че от юг му се диктува вътрешната политика и отвъд океана цената на хляба. Нека разбере, че "Великолепната шесторка" добре пее за тези деца, но по-добре би трябвало да пее за тези, които ги създават. Аз съм от България и съм от село, и много обичам Яворов и Ботев, а Левски ми е кумир, но всички те със все сила призовават народа да се събуди.
Като гледам датите на регистрация май кмета трябва да те поздрави с :"Добре дошъл"ashdot писа: Поздравявам кмета с добре дошъл.
А ве, вие да не сте от един общински съвет?
Искаш да водим диалог.
Добре.
Попитах те нещо.
Какво искаш от НАС?
Партия ли искаш да правиш тука?
Явно не си прочел кои сме ние!:
www.voininatangra.org/modules/xfsection/...le.php?articleid=207
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.