Самолета на държавноста - аварира.
Самолетът на българския президент Георги Първанов "Ту 154" кацна аварийно тази нощ на летището "Лажес", на Азорските острови.
Няма пострадали.
Технически проблем - повреда в колесника - е принудило екипажът да вземе решението да се върне.
Самолетът е кръжал повече близо 4 часа във въздуха, за да може да кацне отново на Азорските острови.
Първанов и придружаващата го делегация пътуваха за официално посещение в Мексико.
Президентският самолет е излетял от летище „Лажес" малко след 21.00 ч. българско време, след като е презаредил с гориво.
"Малко по-късно заради технически проблем, повреда в колесника, се наложи самолетът да извърши аварийно кацане. Кацането бе благополучно и няма пострадали", съобщи пресаташето на президента Първанов Бойка Башлиева.
Предполагаемата причина за инцидента е птица, която е попаднала в колесника и му е попречила да се затвори.
Въпреки инцидента в самолета не е имало паника и всичко е било спокойно.
Бог дава предупреждения на галватаря на шайката дето ни управлява. Днес колесник, утре я крило, я опашка.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Ами като Грейне Денят?!...
Привет,Jordan_13 писа: Жалко, ако беше паднал, днес щях да празнувам до умопобъркване, на птицата щях да издигна паметник, и ще принеса жертвоприношение на Българския Бог - плодове, благоуханни треви, мляко и вино. Дай Боже!
Наистина много жалко,че неможахме да се отървем от един доносник!
Но този доносник ГОЦЕ- Първанов, се оказва добър ученик на Талмудистите като Буш и Владимир Шаломович - (Путин.)
Чудя се,защо нито медиите нито през аташета не споменаха за разходката на ГОЦЕ предварително а постфактум?.....
Въпреки,че имаха тази възможност от изценираната президентска презконференция, от подставени журналисти с удобни предварително съгласувани въпроси?
Сега вече Гоце действа като изценираният атентат от МОСАД,ЦРУ,ФБР..11.9.2001 г.
Създава проблем, после естественно ще предложи неговото решение!
Българина трябва да види,че ГОЦЕ се вози в изключтелно СТАР САМОЛЕТ на цели 20 години? Следователно трябва да му закупем НОВ като на евреина Буш и евреина по майка Владимир Шаломович=> (Путин)....
Тихичко, имаш ли някаква информация за това твърдение? Защото аз съм виждал снимки на Путин с кон в Тува, на чието седло има арийска свастика. Евреин никога няма да сложи този свещен знак, от който го побиват тръпки. Виждал съм снимки на Путин в свещения град на Тангра и на събирания с волжки българи.
В интерес на истината, Путин на посещение в Израел беше нахлупил и кипата (като наш Гоце Седефчов), но от бивш кагебеец всичко може да се очаква. Има една поговорка - "Не ме слушай какво говоря, а какво правя" До този момент, срещу Путин е цялото световно еврейство и много ми се иска да не си прав.
Аз успях да намеря тази, но не е на седлото, а на юздата.anti666 писа: Защото аз съм виждал снимки на Путин с кон в Тува, на чието седло има арийска свастика. Евреин никога няма да сложи този свещен знак, от който го побиват тръпки.
Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)
Аз тази поговорка не можах да разбера в какъв контекст я казваш, но ми прилича на юдейска. Според мен за да си чист, трябва да говориш Истината!anti666 писа: Има една поговорка - "Не ме слушай какво говоря, а какво правя" До този момент, срещу Путин е цялото световно еврейство и много ми се иска да не си прав.
Владимир Путин на Европейски еврейски конгрес:
"Хотел бы сегодня остановиться на еще одной важной теме. Россия с большим уважением относится к работе еврейских общин по сохранению исторической правды о Холокосте, других преступлениях нацизма и, конечно, о подвиге солдат, которые погибли, освобождая Европу от «коричневой чумы»."
Мой превод на думите на Путин: Искам сега да обърна внимание на още една важна тема. Русия с голямо уважение се отнася към работата на еврейската общност на съхранението на историческата истина за Холокоста, другите престъпления на нацизма и, разбира се на подвига на войниците, които умряха за освобождението на Европа от "кафявата чума".
Путин продължава като другите папагали да изрича и налага една от чифутските лъжи!
Цялата му реч:
www.jjew.ru/index.php?cnt=9739
Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)
Но Пламен ще каже най-точно разбира се!
Привет,anti666 писа: " евреина по майка Владимир Шаломович=> (Путин)...."
Тихичко, имаш ли някаква информация за това твърдение? Защото аз съм виждал снимки на Путин с кон в Тува, на чието седло има арийска свастика. Евреин никога няма да сложи този свещен знак, от който го побиват тръпки. Виждал съм снимки на Путин в свещения град на Тангра и на събирания с волжки българи.
В интерес на истината, Путин на посещение в Израел беше нахлупил и кипата (като наш Гоце Седефчов), но от бивш кагебеец всичко може да се очаква. Има една поговорка - "Не ме слушай какво говоря, а какво правя" До този момент, срещу Путин е цялото световно еврейство и много ми се иска да не си прав.
Разбира се, стига да можеш да четеш добрe на Руски...... тук
Незнам дали си го виждал така както тук?
Евреина ако трябва и в Църква ще влезне, ще се покръсти....... но Талмуда им позволява наум да се отрекат от всичко, дори от клетва......
А колокото до това...
CODE До този момент, срещу Путин е цялото световно еврейство и много ми се иска да не си прав
Нима не си схванал най основното, като в България (БКП => СДС) = Безплатният театър които ни играят толкова години за Доброто и Лошото ченге? Един път едните са добри другият път другите! Нима има разлика между БКП и СДС,НДСВ,АТАКА,БЗНС,ДПС,ДСБ,ВМРО..... преди и сега? Самоче този театър който играят СЕЩ и Русия е по глобален в световен мащаб...........
Поздрави!
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.