Партньори
А имали вариант за трета теория,преди време я подхвърлих на МАЙТАП.Тя е следната ,СЪГЛАСНО поговороката "ВСЕКИ КАМЪК , СИ ТЕЖИ НА МЯСТОТО И ВСЯКА ЖАБА ДА СИ ЗНАЕ ГЬОЛА"-Та преди ХИЛЯДОЛЕТИЯ ,ЖЪЛТУРИТЕ са си подали носът към ЕВРОПАТА и ние сме ги погнали в техният ГЬОЛ. На връщане,сме минали по ДРУГИЯТ път да върнете ИНДОЕВРОПЕЙСКИТЕ НАРОДИ КЪМ ЕВРОПАТА?????
БЕЕЛ за протокола ако не е ТАЙНА в каква комуна живееш в Ирландия,с каво се занимавате?Извинявам се предварително ,ако моят въпрос те е засегнал с нещо!!!!!
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Аиде прати ми flex type че се изкълчих!!!!!
Нищо не желая, къв флекс таип искаш за ХиксПе ли и къде да ти го изпратя може и на лична да ми пратишBell писа: бгскин ти нещо данеби да искаш да се помиряваш с мен?
![]()
Аиде прати ми flex type че се изкълчих!!!!!
Евгейни, няма нужда да обсъждаме Елтимир, той се е доказал и то не преди ден-два с една две статии, а с дългогодишен труд. Кой си ти Евгейни, (извинявай, че ти бъркалм името, така съм свикнал да го изписвам заради един подобен индивид-сещаш се за кого говоря) че ще ни учиш на морал? Че теб те е страх името да си напишеш. А фактите ти къде са? Покажи ни с какво си толкова велик, покажи ни една твоя снимка. Може да се окаже, че точно ти си от онези съмнително мургавите.evgeni77 писа: “Ако някой е говорил против теб, то или е заблуден, или платен пропагандатор. Ако е първото, то има шанс ти с твоите морални и достойни действия да му докажеш, че не е прав. Ако е второто, пак има шанс, защото не всичко е пари, и човекът може да се осъзнае и да натири тези, които му плащат. Мисли позитивно.” Е щом не съм платен , съм заблуден – според твоята логика. Аз, обаче го познавам това уважавано от теб същество. Знам го какво представлява. Ти го разглеждаш като наличност, аз - като липса на знания. Липсват му едни много основни познания. Знам за този кръг от хора, как от пръв приятел, се става пръв враг. Знам какво озлобяване цари в душите им. Водачът е човекът с най-нисък морал от всички. Това на глупостта на другите ли да го отдавам? Личния живот на тоя водач е поле от изпочупени морални ценности, който ще възмути всеки член на иначе боледуващото ни общество. Не можеш с принизената си душа да претендираш, че си наследник на велик народ. Убиеца винаги се покайва за убийството. Ще се покаеш и ти, Грънчаров.
А кака ви Силвия, защо никога не ви е защитавала?
Грънчаров, твоята е свършена, грях повече или по-малко, няма значение за теб. Не ми се прави на много морален обаче, че и да излъжеш някой друг глупак, този горе няма как да го метнеш. Ти не можеш да ме свържеш никакъв образ, а иначе ме свързваш с някакви различни от мен личности – интересно.
Никой от хората тук не ти е длъжен, за да мълчиш, а те да ти отговарят вместо теб. Както за теб те са нищо, така и ти трябва да си нищо за тях. Манипулираш на моменти и като малко дете.
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.