Партньори

преди 20 години 10 месеца #1766
“Ако някой е говорил против теб, то или е заблуден, или платен пропагандатор. Ако е първото, то има шанс ти с твоите морални и достойни действия да му докажеш, че не е прав. Ако е второто, пак има шанс, защото не всичко е пари, и човекът може да се осъзнае и да натири тези, които му плащат. Мисли позитивно.” Е щом не съм платен , съм заблуден – според твоята логика. Аз, обаче го познавам това уважавано от теб същество. Знам го какво представлява. Ти го разглеждаш като наличност, аз - като липса на знания. Липсват му едни много основни познания. Знам за този кръг от хора, как от пръв приятел, се става пръв враг. Знам какво озлобяване цари в душите им. Водачът е човекът с най-нисък морал от всички. Това на глупостта на другите ли да го отдавам? Личния живот на тоя водач е поле от изпочупени морални ценности, който ще възмути всеки член на иначе боледуващото ни общество. Не можеш с принизената си душа да претендираш, че си наследник на велик народ. Убиеца винаги се покайва за убийството. Ще се покаеш и ти, Грънчаров.

А кака ви Силвия, защо никога не ви е защитавала?

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 10 месеца #1770
Знаеш това, което са ти разказали.

преди 20 години 10 месеца #1771
Бел, мисля, че ти имаш какво да кажеш по въпроса. Вярвам, че ще бъдеш безпристрастна. На теб също ти бяха разказвали разни неща, после ти сама видя с очите си за какво става дума. Ей, писна ми от съчинени в лабораториите на ДС клевети. Ченгетата съчиняват нещо и после го пускат на разни изродчета, които почват да дрънкат без да знаят.

преди 20 години 10 месеца #1774
Ами да аз ще кайа че това "липса на знания" е много смешно понейе дори хора които не те обичат ти го признават че си добър писател а ти не пишеш нкви романчета....
Това че ти липсва морал незнам на каква основа го казва. Никой не е свят човек и всеки си има своите пороци.
Но определено тук се усеща някакво лично отношение което незнам от какво е породено!
Да ,бях чувала че не си добре по отношения на това което пишеш обаче после след като лично разгледах архива ти дори се замаях от това което видях. Всичко което знаеш и пишеш е дело на йивота ти и нещата които притейаваш са изумителни и само някои наистина отдаден и силно пристрастен към познанието мойе да състави такава нека си го кайем археологическа колекция от данни и предмети!Не мисля че този има база и основа да си позвулява да поставя под съмнение твоя национализъм!

А за случая с Ешар и сие.....ти култивира тези хора, извади ги от калта, те не бяха по различни от най дебилните кравайци! И те се опитаха да те саботират.

.......този евгени трябва да говори със факти!

преди 20 години 10 месеца #1775
Това беше, благодаря ти. Защото и пред теб бяха казвали, че си измислям, а ти видя, че това не е така.
Колкото до морала, аз също не знам на базата на какво го твърдят. Имам 25 годишен брак. Щом сме изкарали толкова и още сме заедно, значи не съм от най-пропадналите. А други участници в този форум са видели с очите си, че моето семейство държи на мен. Нека моите опюватели излязат от анонимност, нека предоставят своята биография пред всички, както аз съм я предоставил и тогава ще говорим. А иначе си права, никой не е безгрешен. Светците са на небето. Само че се смятам за по-малко грешен от противниците си. Това ми стига.

преди 20 години 10 месеца #1776
Иска ми се да кажа няколко думи по въпроса за техния морал.
Цветомир Йолов, който стои зад дребните провокаторчета продаваше книгите, които му бях дал за безвъзмездно ползване. И когато разбра, че повече няма да може да го прави, той спря сайта.
Ивото Черния се снима със свалени гащи и пуска снимката си по интернет.
“Справедливия” се хвали с няколко брака и много любовници.
Ето, това са моите врагове, които ми говорят за морал. Само че техните клевети утре ще бъдат забравени, а написаното от мен ще остане.

преди 20 години 10 месеца #1778

Bell писа: Ами да аз ще кайа че това "липса на знания" е много смешно понейе дори хора които не те обичат ти го признават че си добър писател а ти не пишеш нкви романчета....
Това че ти липсва морал незнам на каква основа го казва. Никой не е свят човек и всеки си има своите пороци.
Но определено тук се усеща някакво лично отношение което незнам от какво е породено!
Да ,бях чувала че не си добре по отношения на това което пишеш обаче после след като лично разгледах архива ти дори се замаях от това което видях. Всичко което знаеш и пишеш е дело на йивота ти и нещата които притейаваш са изумителни и само някои наистина отдаден и силно пристрастен към познанието мойе да състави такава нека си го кайем археологическа колекция от данни и предмети!Не мисля че този има база и основа да си позвулява да поставя под съмнение твоя национализъм!

А за случая с Ешар и сие.....ти култивира тези хора, извади ги от калта, те не бяха по различни от най дебилните кравайци! И те се опитаха да те саботират.

.......този евгени трябва да говори със факти!

Похвално изказване. Мойте почитания за това Белл.

Елтимир аз не разбирам защо не ги игнорираш тези личности. Не си заслужава да падаш до тяхното ниво. Обяви ги за мъртавци в съзнанието си и не им обръщай внимание.

Гостун!

преди 20 години 10 месеца #1779
Подиграваш ли се бгскин?

Елтимир, остава да раскайеш подробно за пощите и за парите за Русия, как полойението беше толква сериозно че те даваха по ТВ-то а наш Ешар си захлеби от средствата които само привурйеници ти изпращаха, някои от които по късно пурви бяха баннати от форума!

преди 20 години 10 месеца #1780

Bell писа: Подиграваш ли се бгскин?

Елтимир, остава да раскайеш подробно за пощите и за парите за Русия, как полойението беше толква сериозно че те даваха по ТВ-то а наш Ешар си захлеби от средствата които само привурйеници ти изпращаха, някои от които по късно пурви бяха баннати от форума!

Не се подигравам. Да взема да ти изпратя един Флекс Тайп че ми е некво гадно като го чета тва твойте писания.

преди 20 години 10 месеца #1781
Ще го опиша, има време. нека да кажат още нещо.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.