Партньори
А кака ви Силвия, защо никога не ви е защитавала?
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Това че ти липсва морал незнам на каква основа го казва. Никой не е свят човек и всеки си има своите пороци.
Но определено тук се усеща някакво лично отношение което незнам от какво е породено!
Да ,бях чувала че не си добре по отношения на това което пишеш обаче после след като лично разгледах архива ти дори се замаях от това което видях. Всичко което знаеш и пишеш е дело на йивота ти и нещата които притейаваш са изумителни и само някои наистина отдаден и силно пристрастен към познанието мойе да състави такава нека си го кайем археологическа колекция от данни и предмети!Не мисля че този има база и основа да си позвулява да поставя под съмнение твоя национализъм!
А за случая с Ешар и сие.....ти култивира тези хора, извади ги от калта, те не бяха по различни от най дебилните кравайци! И те се опитаха да те саботират.
.......този евгени трябва да говори със факти!
Колкото до морала, аз също не знам на базата на какво го твърдят. Имам 25 годишен брак. Щом сме изкарали толкова и още сме заедно, значи не съм от най-пропадналите. А други участници в този форум са видели с очите си, че моето семейство държи на мен. Нека моите опюватели излязат от анонимност, нека предоставят своята биография пред всички, както аз съм я предоставил и тогава ще говорим. А иначе си права, никой не е безгрешен. Светците са на небето. Само че се смятам за по-малко грешен от противниците си. Това ми стига.
Цветомир Йолов, който стои зад дребните провокаторчета продаваше книгите, които му бях дал за безвъзмездно ползване. И когато разбра, че повече няма да може да го прави, той спря сайта.
Ивото Черния се снима със свалени гащи и пуска снимката си по интернет.
“Справедливия” се хвали с няколко брака и много любовници.
Ето, това са моите врагове, които ми говорят за морал. Само че техните клевети утре ще бъдат забравени, а написаното от мен ще остане.
Похвално изказване. Мойте почитания за това Белл.Bell писа: Ами да аз ще кайа че това "липса на знания" е много смешно понейе дори хора които не те обичат ти го признават че си добър писател а ти не пишеш нкви романчета....
Това че ти липсва морал незнам на каква основа го казва. Никой не е свят човек и всеки си има своите пороци.
Но определено тук се усеща някакво лично отношение което незнам от какво е породено!
Да ,бях чувала че не си добре по отношения на това което пишеш обаче после след като лично разгледах архива ти дори се замаях от това което видях. Всичко което знаеш и пишеш е дело на йивота ти и нещата които притейаваш са изумителни и само някои наистина отдаден и силно пристрастен към познанието мойе да състави такава нека си го кайем археологическа колекция от данни и предмети!Не мисля че този има база и основа да си позвулява да поставя под съмнение твоя национализъм!
А за случая с Ешар и сие.....ти култивира тези хора, извади ги от калта, те не бяха по различни от най дебилните кравайци! И те се опитаха да те саботират.
.......този евгени трябва да говори със факти!
Елтимир аз не разбирам защо не ги игнорираш тези личности. Не си заслужава да падаш до тяхното ниво. Обяви ги за мъртавци в съзнанието си и не им обръщай внимание.
Гостун!
Елтимир, остава да раскайеш подробно за пощите и за парите за Русия, как полойението беше толква сериозно че те даваха по ТВ-то а наш Ешар си захлеби от средствата които само привурйеници ти изпращаха, някои от които по късно пурви бяха баннати от форума!
Не се подигравам. Да взема да ти изпратя един Флекс Тайп че ми е некво гадно като го чета тва твойте писания.Bell писа: Подиграваш ли се бгскин?
Елтимир, остава да раскайеш подробно за пощите и за парите за Русия, как полойението беше толква сериозно че те даваха по ТВ-то а наш Ешар си захлеби от средствата които само привурйеници ти изпращаха, някои от които по късно пурви бяха баннати от форума!
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.