Какво прави циониста Паси в Иран?

преди 18 години 7 месеца #24248
В днешната преса ми направи впечатление едно кратко съобщение без много коментари;
"Българска делегация е в Иран по покана на председателя на комисията по национална сигурност и външна политика на Иран Алаеддин Боруджерди, предаде БТА. Българската делегация е водена от председателя на външната комисия Соломон Паси"
Какво прави отявления ционист, българомразец и израелски агент Паси при персите?
Припомням, че юдомасонът Соломон е един от движещите сили на проекта Еврия, с който търсят нов дом за юдеите. Срещата не е с кой да е, а с председателя на влиятелната комисия по национална сигурност към Революционния съвет на Иран. В същото време техния външен министър пристига на посещение у нас. На какво ли пък се дължи тази засилена дейност? Дали персите не знаят кой е Соломон Паси или се прави поредната тайна договорка за сметка на нас българите?
Пак за информация, преди време при иранските духовници гости бяха едни ортодоксални юдеи-талмудисти, привърженици на идеята за унищожаването на Израел (в сегашните и граници, разбира се).
Дали наистина, подготвяйки се за заключителните фоеверки преди идването на Антихриста, талмудистите не са решили да ускорят преместването на "богоизбрания" народ в безопасност към новата Обетована земя - свещенната България?

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 7 месеца #24253
Нека да заповядат...!! Ако си мислят, че ще ги черпим с хляб и сол, проблема си е техен....!!!! Само ще намекна, че палестинците ще им се сторят като "родни братя" в с равнение с това което че им се случи тука...!!! Ще си позволя да цитирам една реклама, която никак не е случайна:
- Балкана умее да пази своите тайни....

преди 18 години 7 месеца #24256

PARADOX писа: Нека да заповядат...!! Ако си мислят, че ще ги черпим с хляб и сол, проблема си е техен....!!!! Само ще намекна, че палестинците ще им се сторят като "родни братя" в с равнение с това което че им се случи тука...!!! Ще си позволя да цитирам една реклама, която никак не е случайна:
- Балкана умее да пази своите тайни....

Ето един образцов българин :tooth:
www.segabg.com/online/article.asp?issuei...3§ionid=4&id=0000801

Той взел, че се настанил да живее в еврейския квартал. И това не му стигнало, ами рисувал свастики и антисемитски графити по стените, което сериозно нарушавало спокойствието на жидовете там
www.nytimes.com/2008/01/21/nyregion/21cn...59d9cefcd&ei=5087%0A
Да видим сега нашето външно министерство ще пусне ли официален протест, ще му окаже ли консулски услуги. Разбира се, Ивайло е бил на чужда територия. Но тук сме си у дома и нашественици не щем. Иначе горните инструменти трябва да са задължителни атрибути във всеки български дом. Ей така за всеки случай, ако някои са забравили, че не са канени.

преди 18 години 7 месеца #24257
С този Ивайло Иванов историята е още по-любопитна, защото при разпита твърдял, че бил агент на Мосад и изпълнявал мисия. Ако казва истината, работите наистина се заплитат, защото представете си да беше гръмнал някоя бомбичка в синагогата. Какви статии щеше да има по вестниците - българин, антисемит - терорист.
По време на 9.11 точно в Ню Йорк бяха заловени някакви евреи, които скачали от радост при вида на рухващите сгради. Помислили ги за съучастници. При разпитите в полицията казали, че работели за Мосад, след което по тихо по мирно били пуснати и случая потулен.

преди 18 години 7 месеца #24264
Това е хубава идея..!!! Ако един ден ме приберат службите и аз ще твърдя, че съм агент на МОСАД, КГБ, ЦРУ и други за които се сетя..!!!! Ще падне голям майтап на разпита..!!!

преди 18 години 7 месеца #24266

anti666 писа: Дали персите не знаят кой е Соломон Паси или се прави поредната тайна договорка за сметка на нас българите?

Аз си мисля, че персите много добре знаят кой е Паси!
В момента те играят ролята, която ционистите им е отредила, я тя е на лошият...Иран. Ахмадинеджад се гушка с равини, а иначе много писка срещу Изсраел. Играе си играта, която са му отредили кукловодите...
www.voininatangra.org/modules/xcgal/disp...=lastup&cat=&pos=247

"Иранският президент Махмуд Ахмадинеджад отправи остра критика към Израел"

Иранският президент Махмуд Ахмадинеджад отправи остра критика към Израел, но подчерта, че „ционисткият режим …няма да посмее да атакува Иран“, защото „иранският отговор ще ги накара да съжаляват и те го знаят“.

В допълнение той нарече Израел „криминален режим“, който по никакъв начин няма да придобие легитимация, използвайки заплахи.

„Този режим е отхвърлен от съседите си, поради окупацията на Палестина, и вече е загубил философското си право на съществуване“, каза още Ахмадинеджад.

По този начин иранският държавен глава отговори подобаващо на израелския премиер Ехуд Олмерт, който заяви, че срещу възможността Иран да придобие ядрени оръжия всички средства са позволени.

Думите на израелския президент бързо бяха последвани от действия на израелската армия, която тества нови ракети, които са в състояние да носят и ядрени бойни глави.

Иранският президент не пропусна възможността да каже какво мисли и относно евентуален военен удар от страна на САЩ.

„Ние не се притесняваме от подобен род приказки…., защото те са предимно за местна консумация, с оглед на приближаващите президентски избори“, завърши речта си Ахмадинеджад."
bg.altermedia.info/?p=266

Май се готви някаква манджичка...?

преди 18 години 7 месеца #24269
Че "къкри нещо на огъня" е ясно от доста време! По-интересното е защо когато "големите" си мерят п*шките, "нашето" Паси си слага задника..?!!!! Като чета съобщението на БТА се сещам за народната приказка - Барабар Петко с мъжете.....

преди 18 години 7 месеца #24270

PARADOX писа: Това е хубава идея..!!! Ако един ден ме приберат службите и аз ще твърдя, че съм агент на МОСАД, КГБ, ЦРУ и други за които се сетя..!!!! Ще падне голям майтап на разпита..!!!

Проблемът е, че със съвременната техника могат да проверят точно за минути. Ако този Ивайло казва истината - случая ще бъде потулен както обикновено. Ако блъфира ще го разкатаят от съдебни дела. Другият вариант да не е нещо в час (подобно на добре познатия ни Чоки от Швеция) да драска графити в йодейското гнездо. Това е все едно да надраскаш свастика на стената на плача в Йреусалим и да очакваш, че ще ти се размине. Дано да не съм прав, защото ако е провокация, това е много опасна, защото може да се повтори. Точно така се надявам и антиджу да не е прав, че персите играят комбина с талмудистите.

преди 18 години 7 месеца #24271

anti666 писа: Точно така се надявам и антиджу да не е прав, че персите играят комбина с талмудистите.

Аз мисля, че съм прав. На световната политическа сцена никой не е случаен! Знаем много добре кой ръководи света от векове назад! Кой създаде Френската и Руската революции? Кой създаде първата и втората световни войни? Кой създаде Хитлер и Сталин? Знем много добре кои са режисьорите на тези "спектакли"! Затова си мисля, че и сега е така. Нещо къкри на котлона...В най-скоро време ще разберем. Ето и руснаците се дървят:

"Русия: превантивен ядрен удар. Защо не?"
bg.altermedia.info/?p=267

преди 18 години 7 месеца #24278

PARADOX писа: Че "къкри нещо на огъня" е ясно от доста време! По-интересното е защо когато "големите" си мерят п*шките, "нашето" Паси си слага задника..?!!!! Като чета съобщението на БТА се сещам за народната приказка - Барабар Петко с мъжете.....

Паси е личност, която въобще не е за подценяване. През далечната 1991г, когато се изцепи, че България ще влезе в НАТО и направи Атлантическия клуб, му се изсмяха. Когато размаха корана по време на заложническата криза на другия ден тя се реши - българските шофьори бяха обезглавени. Когато предлага няколко милиона евреи да се заселят тук в България - не говори празни приказки. Заради него убиха разследващ военен прокурор по делото Трансат, обвинил го в шпионаж в полза на Израел. само да се спре разследването. Трабантчето и неглиже физиономията му е добре поддържан имидж, че не е нещо особено. По времето на дедовия кабинет с него плашеха някой непослушен чиновник от министерствата. Както някога КГБ си имаха свои хора, спуснати като министри, чиято дума беше по-важна от тази на Тато.(Андрей Карлович Луканов или Димитър Яков Станишев например), така и сега.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.