Бъдещето на "Атака"

преди 20 години 10 месеца #2370
Пък на мен ми направи впечатление тоталния тъпигьозлък демостриран от иначе "уважавани" журналисти и разни социолози коментатори . Като че ли се правеха на ударени . Ръсеха несвързани глупости за някакъв фашизъм и комунизъм , каточе ли не бяха следили цялата 2 -3 годишна кампания на Волен Сидеров по СКАТ. Наистииа много изненадани бяха хахаха
Особено тъпотията на онова журналистче от БНР накрая ха-ха
Цялото им поведение предизвика добър Обратен Ефект -авторитета на Волен нарастна неимоверно след изборите.. дали пък не са целели точно кукловодите?

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 10 месеца #2372

georgi_nz писа: Рейзъре , как можеш да пишеш така. Ми ти българин ли си?
Ако не си , тогава какъв си по произход?

И какво като съм българин, българин е и този на улицата който ще те смачка без да се интересува какъв си, българин е и този който ще ти отнеме най-ценното в живота, българин е и този който ще се скрие като мишка и няма да ти каже кой го е направил дори да знае, българин е и този който те мрази без причина, българин е и този който ти завижда но не си е мръднал пръста за нищо в живота, българин е и този който ти дава акъл за всичко но е годен за нищо.

Нито това че живеш в българия, нито това че си българин а не циганин или турчин НЕ ТЕ прави българин.

Да си българин за мен е състояние на духът и умът. Както казах малко хора са българи в сърцето и душата си. Дори дефиницията ми да е различна е без значение. Българин е всеки който милее за българия а не оставя безразличието да я погубва ...

@ Елтимир

Да така е.

Но вечно ли ще се задодоляваме с трохи ?

До кога ще оставяме "баба знае 2 и 200" да ни погубва. Защото баба от години наред дели 2 на 2 на 2 на две, и баба на ден днешен умира от глад защото не търси 200 а си крота на 0.000002 ...

За какво ни е дефиниция на думата национализъм про положение че хората които спадат към нея се броят на пръсти. Както казах аз не съм националист защото националиста милее за нацията, хитлер и сталин са били националисти, аз съм патриот и милея за родната си земя и всички други които милеят като мен, уважават я, или поне се отнасят с отношение достоино за уважение към нея... ВСИЧКО ОСТАНАЛО НА САПУН!

Реизър

преди 20 години 10 месеца #2387
Аз гарантирам ,че Рейзър е българин!!

преди 20 години 10 месеца #2463
За съжаление АТАКА се оказа поредната гадна измама. Че е така е показателен неформалния им форум. Там само може да се хвали и превъзнася Сидеров и хората около него, иначе те банват и това е.
Хубавото е че хората разбраха за какво става дума и тия няма да влезат в следващия парламент, няма и никога да имат достатъчно власт да управляват.
Представям си какво ще стане, ако тия ненормалници вземат власта, сегашното положение ще ни се види направо прекрасно.

преди 20 години 10 месеца #2464
Така е, когато в центъра на дадена партия или организация се постави една личност, а не Идеята. Затова в Движение "Воини на Тангра" поставяме в центъра Идеята. И аз да изменя утре, както измени Волен Сидеров, ще ми теглите ритника и ще продължите напред. "Атака" ще загине, защото резилът на Волен е резил за партията им. Те вече сами не знаят кои са и какви са.

преди 20 години 10 месеца #2466
Чудно ми е до кога наивниците от алтернативния му форум ще му вярват ?
Някой казват че почнал да повтаря едно и също, така е - повтаря се защото не смее да се довери на никого и няма екип с който да разисква изказванията си. Това е една типична семейно-еднолична партия, която предварително се е самообрекла на изчезване. Жалко за привържениците им, защото за тях ще остане едно много голямо разочарование и нищо друго.
За клубове пари нямат, но за вестник който да губи всеки ден солидни суми: пари се намериха. Е на това му се вика безочие.

преди 20 години 10 месеца #2467
Искаха да ни пробутат филм, който сме го гледали преди 60-70 години в Германия. Същата измама.

преди 20 години 10 месеца #2511
Може би от там черпят идеи...от преди 60-70години!?!?

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.