Бъдещето на "Атака"

преди 20 години 10 месеца #1718
Севар, аз т'ва се опитвам да ти обясня, няма човек, за който не може да се извади, разбоати, измисли разработка. Що се отнася до Диванко 1, при него проблема, бе, че бе рзследван и уличен от Италянската полиция, нямаше как да го измъкнат без писъци от ЕС и разни други глупави съглашения.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 10 месеца #1720
Расате наскоро се увери в Сидеров, че е руска маша.

преди 20 години 10 месеца #1721
Освен на тенис корта и в "Банкя Палас" Борисов и Пашата, както и Маргина с Борисов, та същият тоя иска по лев на всяка продадена доза в София!

преди 20 години 10 месеца #1726
бгскин драги..........не съм гласувала за Атака на изборите!

Всички знаят че БатБойко взе да се има за монополист в еидн момент и се размина със смъртта на косъм. Царската протекция за малко да даде фира....Не се знае как по-точно се е откупил. Но като стане кмет на Софя ще стане ясно! Мойеби тогава ще продълйава да се откупва. Приятно гласуване за личната охрана на тодор jивков!.........

преди 20 години 10 месеца #1728
бгскин още нещо...

Моля ти се не ме разсмивай с кравайските си информатори защото за тяхно съjаление не са толква навутре в подземните общества както би им се искало. Тези които толква хвалиш които само си мечтаят да работят като мутри и когато им се отдаде малък шанс да се правят на охрана на някои "съмнителен" тип и стават много ваjни! бахти пародията!
Страшн пример!

Много е интересно как хората обичат да си придават вайност и да се правят че знаят много за нещо което им е доста непонятно! Включвам и себе си в това число защото тази сентенция вайи за всички хора......не си спомням кой философ я беше исказал тая мисъл! :frown2:

преди 20 години 10 месеца #1729
Личната охрана на Тодор Живков. При условие че живеем в един свят, в който всичко е пари и връзки, какво се очудваш Белл, Бай Тошо му е давал пари и Бойко си е вършел работата, професионалистите ги искат навсякъде. Що се отнася до кравайските ми информатори, идеята ми за споменаване на Кравай бе да се издразниш, което станат. Що се отнася до това за охранта на съмнителни хора, има момчета, който бяха охрана на не толко "съмнителни", така да се кажеводещи мутри, а ти пак почваш да бълваш пумия срещу един или двама души. Явно злобата е голяма, а женската такава е несравнима. Запозната Белл, този път не бе навътре в нещата.
Един въпрос. Какви са тия J в текста ти? Да не си се псръбчила?
Живела Победа :hammer: :hammer: :yawn:

преди 20 години 10 месеца #1732
Не аз не разбирам защо въобще си насочваш коментарите към мен с цел да ме дразниш. Също така не вийдам каде точно споменавам конкретно един или двама души. Освен това явно не си способен да четеш мейду редовете като казвам "съмнителни" мутри е ясно за какво говоря? И не разбрах кое точно опровергаваш от това коеот съм казала та се правиш на толква отворен.
Ако обичаш не си адресирай коментарите повече лично към мен. Няма да постигнеш нищо с врайда със мен....наистина, не е твой проблем дали съм злобна или не макар и да си толкова далече от истината колкото никога няма и да мойеш да си представиш! Занимавай си се с ваще пънкарки които, сигурна съм, са на по-подходящо за теб ниво!
:out: :out: :out:

преди 20 години 10 месеца #1733
Вчера се занимах с мойте "приятели" пънкарите и нивото им бе като нивото на легнал полицай. SMASH THE REDS! Не чета м/у редовете, а чета твойте ЛС към мен в който се споменават само две три момчета, варненкия толуп, момчето от княжево и "изявения фен на ЦСКА", така че то ти си говориш само за тех, защото само те са това дживение, което според теб се движи, само от ъгъла до клек шопа.
Както би казал Варненския екс скин през .... ми е дали си злобна.
Моля отговри ми на въпроса за йота!

преди 20 години 10 месеца #1734
Колко драматично направо ме покърти-като ти е през оная работа каква съм защо изобщо го коментираш?
Нарочно ти казах квото имам да казвам на лична за да не излиза че този форум и тва двийение има нещо общо смоя коментар....мнението си е лично мое макар и да го споделят дори хора които са в ваще малумни среди.
Маргинални и западнали типове сте-колкото и да те е яд. Смешни стееееееееееееееееееееееееее и йалки!!!!! А за й-то-явно си толква зле че да не зацепваш че нямам кирилица и се занимавам с абв за да пиша тука на кирилица!
Ако имаш проблем с мен мойем да го разрешим на йиво! хахах.......не просто си ми смешен, и за съйаление спора с тебе няма никакъв смисъл. Темата както вийдаш не е посветена на теб, но щом дърйиш да ти казвам мнението си пред всички а не на лично съобщение-е направих го, до някаде!
А сега ако обичаш не ме занимавай повече със себе си!
:tc: :fu: :tc: :fu: :devil: :devil: :fu: :fu:

преди 20 години 10 месеца #1735

Bell писа: :fu: :fu:

Някой го правят с пръсти, когато не могат да си намерят, човек, който има този уред!

Белл, не знам какво движение ми говориш и как можеш ти да си говорител на това движение, като аз знам за него и се познавам задочно с Елтимир, още когато ти си взимала матурата в 11 клас.
Маргиналните западнали типове сме ние да:

Един маргнално западнал получава 1000 лева заплата
другия маргинално западнал тип е студент по скандинавистика в Берлин
теритя западнал тип учи, работи и издръжа семейството си,
всичките от мойте клика са такива западнали типове. Дано всички са толко изпаднали като нас.
Оф Топик Спирам да пиша и да коментирам твойте писания, само и единствено ако ме подаразнят не с друго а с политически контекст.
Що се отнася до отклоняването на темата си права. тя се казва бъдещето на Атака, което сложено в едно изречение е противоречие. Атака няма бъдеще, тя беше в минало време, в момента е в сегашно време. Но ще си остане само с толкова
RIP А! ТАКА!

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.