Тероризъм и страх сред ордите на МВР без коментар...

преди 20 години 10 месеца #1684
Само хвърлете едно око на следното:

"При претърсване в дома на пенсионерката служителите на регионалното звено за борба с организираната престъпност открили пет пушки и 10 пистолета, повечето от XIX век, които не са регистрирани като лична колекция.

Срещу И.П. е образувано полицейско дознание за незаконно притежаване на оръжие. " :biggrin:

Струва ми се, че коментарът е напълно излишен, но не и благодарностите към полицията - благодарим ви че ни спасихте отново. Продължавайте да си вършите работата все така добре и да си врете носовете там където "наистина" се налага... :thumbsup:

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 20 години 10 месеца #1686
Лигльовците се правят на антитерористи и претърсват кокошкарници , тоалетни та и брачни ложета за да си подържат имиджа и се харесват на по-горните си началници.
Всичко това съм сигурен, че е по сигнал на информатор-клюкар. Сами са гола вода. Нищо не могат откри.
А съм убеден, че в циганското гето на моя град има достатъчно незаконно бойно оръжие в това число и Калашников. За това - нищо не знаят. На ако аз си преправя газовия пистолет - ще научат на момента.

преди 20 години 10 месеца #1688
Ха-ха-ха, иронията Ви наистина ме разсмя.Така е и така ще бъде!

преди 20 години 10 месеца #1690

IYI писа: Ха-ха-ха, иронията Ви наистина ме разсмя.Така е и така ще бъде!

Не те знам що за индивид си, какво целиш с постовете си във форума, но приеми един приятелски съвет и ти и evgeni77 - :out: :fu:

Нали си има бнс за вас - бягайте да си играете там...

преди 20 години 10 месеца #1691

georgi_nz писа: Лигльовците се правят на антитерористи и претърсват кокошкарници , тоалетни та и брачни ложета за да си подържат имиджа и се харесват на по-горните си началници.
Всичко това съм сигурен, че е по сигнал на информатор-клюкар. Сами са гола вода. Нищо не могат откри.
А съм убеден, че в циганското гето на моя град има достатъчно незаконно бойно оръжие в това число и Калашников. За това - нищо не знаят. На ако аз си преправя газовия пистолет - ще научат на момента.

Жоро пропусна още и АСАНСЬОРИ,ПОЩЕНСКИ КУТИИ,ЛИМУЗИНИ И Т.Н.

преди 20 години 10 месеца #1692

blag009 писа: Жоро пропусна още и АСАНСЬОРИ,ПОЩЕНСКИ КУТИИ,ЛИМУЗИНИ И Т.Н.

Ама аз само принципно - нямам претенции за изчерпателност.

То ако вземе да се изброява много може да се напише.

Изкривеноста на съзнанието на ченгетата е неорганичена (като глупоста) и какво могат да измислят още - представа си нямам. :hmm:

преди 20 години 10 месеца #1693
Кво шъ каеш Жоро ако ти кажа ,че навремето четох една статия която в ПРАВ текст казва-От психологична гледна точка разлика м/у ПАЗИТЕЛ НА ЗАКОНА И НАРУШИТЕЛ НА ЗАКОНА НЯМА!!!!!! От фактическа гледна точка РАЗЛИКАТА е - на по-малко КАДЪРНИЯТ му плаща държавата??????

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.