Водещите на предаванията "Зблъсък" и "Това го знае всяко хлапе" по БТВ, за пореден път доказаха, че са анти-Българи! Този път чашата преля! Ето отвореното ми писмо до програмния директор на телевизията, приютила тези Българомразци:
Здравейте!
Казвам се Мартин Христов на 33 г. съм от град Варна и ви пиша ви по повод предаването "Това го знае всяко хлапе"! Форматът на това предаване, освен забавен характер има и образователен такъв и с оглед на часовия пояс на излъчване, и зрителската му аудитория считам, че някои от "остроумията", моменти от сценичното поведение и откровенната липса на знания в някои сфери на двамата водещи Иван и Андрей са недупостими..!!!!
Пример:
- В предаването излъчено на 27.11.2007 г. двамата водещи използват епитети като "зган" и "паплач" по повод племената участвали в съюза между Славяни и Пра-Българи, поставил началото на нашата държава!!!
Смятам, че тази и други "изцепки", могат да бъдат определени като анти-Български, и се превръщат в тенденция в предаванията на тези ваши колеги, която рони престижа на БТВ, имаща претенциите да е водеща на мединийя пазар в страната! Учтиво моля, програмния отдел на телевизията ви да вземе съответните мерки, защото в противен случай ще бъда принуден да кача съотвените им предавания (със съответните коментари) в интернет и ще поставя нячалото на негативна кампания с цел свалянето им от ефир! Приемете писмото ми като градивна критика, към двамата водещи, но в същото време бъдете сигурни, че ще изпълня намеренията си, при липса на адекватна реакция от ваша страна!
С уважение:
Мартин Христов
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.