"Това го знае всяко хлапе" До анти-Българската БТВ

преди 18 години 9 месеца #23602
Водещите на предаванията "Зблъсък" и "Това го знае всяко хлапе" по БТВ, за пореден път доказаха, че са анти-Българи! Този път чашата преля! Ето отвореното ми писмо до програмния директор на телевизията, приютила тези Българомразци:

Здравейте!
Казвам се Мартин Христов на 33 г. съм от град Варна и ви пиша ви по повод предаването "Това го знае всяко хлапе"! Форматът на това предаване, освен забавен характер има и образователен такъв и с оглед на часовия пояс на излъчване, и зрителската му аудитория считам, че някои от "остроумията", моменти от сценичното поведение и откровенната липса на знания в някои сфери на двамата водещи Иван и Андрей са недупостими..!!!!

Пример:
- В предаването излъчено на 27.11.2007 г. двамата водещи използват епитети като "зган" и "паплач" по повод племената участвали в съюза между Славяни и Пра-Българи, поставил началото на нашата държава!!!

Смятам, че тази и други "изцепки", могат да бъдат определени като анти-Български, и се превръщат в тенденция в предаванията на тези ваши колеги, която рони престижа на БТВ, имаща претенциите да е водеща на мединийя пазар в страната! Учтиво моля, програмния отдел на телевизията ви да вземе съответните мерки, защото в противен случай ще бъда принуден да кача съотвените им предавания (със съответните коментари) в интернет и ще поставя нячалото на негативна кампания с цел свалянето им от ефир! Приемете писмото ми като градивна критика, към двамата водещи, но в същото време бъдете сигурни, че ще изпълня намеренията си, при липса на адекватна реакция от ваша страна!

С уважение:
Мартин Христов

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 7 месеца #23603
Да,антибългарската БТВ не за пръв път прави такива предавания цинични и/или в в чуждоземен формат(при липса на собствени идеи).За водещите-просто не им прилича да са на такова предаване.Изцепките са и другаде и също не малко-в детското предаване "Bon Bon" не пропуснаха да пеят на български.Не пропуснаха и да вкарат едно "happy new year" "хепи ню иъър" изпято си на чист английски.Ако някой си мисли,че това промиване на мозъка с английски думи на всяко възможно място,време и медия нямат ефект...нека се заслуша в подрастващите до 20 години.Често ще ги чуе да си говорят с английски думи за компютърни игри,песни.Ако не си поне малко навътре в този език ще си помислиш,че пред теб седят чужденци.Пред мен в снега падна едно малко момиченце.Вместо да извика "ох" или нещо такова учудено каза "УаУ".Добре познатото ни от американските сериали възклицание "УАУ".Погледнете рекламите-започвам да се чудя кой ми е майчиният език... :-?

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.