anti666 писа:
Остава около месец до изтичането на срока за който са предплатени таксите на хоста и май е време да се организираме и да помислим, какво ще правим за напред, за да не гледаме пак познатия до болка надпис „db connection lost”.
Дали ще останем на този хост или ще мигрираме на друго място - остава да се реши от нас самите.
Аз лично не съм забелязала, някакви конкретни проблеми със сайта от както сме на този хост и мисля, че няма нужда да търсим нов. Ако някой не е на това мнение и според него има обстоятелства, които налагат смяната на този хост с друг, нека да сподели.
Тук остава висящ и още един много важен въпрос - с плащането на хоста. Сайта е уникален с много голям обем информация, което изисква съответно и по-скъп пакет за хостването. Тарифата обикновено върви между 30-40 лева месечно. Не е кой знае колко, особено ако го плащаме солидарно
От по-горните поустове стана ясно, че има хора, които са готови да помагат финансово, но за целта трябва да се реши по какъв начин желаещите могат да направят това. Има предложени няколко варианта, но трябва да решим кой от тях да изберем. Аз нямам опит с преводи, такси, банки, paypal, КИН-ове и т.н. и не мога да преценя кой от начините ще е най-добър и максимално улеснен за всички, но който разбира от тези неща нека сподели плюсовете и минусите на различните варианти.
От нас зависи дали ще имаме сайт или не.