ДО АДМИНИТЕ НА САЙТА

преди 18 години 9 месеца #23327
Достатъчно се наслушах и нагледах как постоянно се говори и пише от мое име. Онова, което се вършеше из разни други сайтове и форуми, вече се пренесе и тук.
Няма да се спирам върху конкретни примери, нито пък ще соча конкретни имена. Няма да опровергавам и поредните клевети. Излишно е. Само още един кръг от вихрушката на интригите. Но ето какво предлагам.
Никой не може да отрече авторството ми върху текстовете, подписани с моето име. Ако някой има съмнения, да посочи точно и конкретно откъде съм преписвал. Аз съм уверен, че такъв няма да се намери. И тъй като текстовете ми са мой собствен авторски труд, то редно е именно аз да имам правата върху тях. Някакви възражения? Няма. Значи минаваме към следващата точка.
След като имам пълните права върху плодовете на своя труд, след като имам правото да решавам дали те да бъдат предоставяни за безплатно и безвъзмездно ползване, то аз имам правото да поискам тяхното отстраняване от този сайт. Точно това искам. Точно за това настоявам.
Мога да напиша много горчиви истини, да отправя множество упреци. Няма да го направя. Поне засега няма да го направя. Засега искам малко да си почина от битките, които водих и заради мнозина от вас, и после да се насоча към същинската си работа. Искам да се насоча към тази своя работа, която изоставих заради Движението. Вие правете каквото си искате, продължавайте както си искате, но без мен. Аз нося отговорност не само за себе си, но и за своето семейство. И ако мога да се разпореждам със своя живот и да го рискувам в името на една или друга Идея, то нямам правото да рискувам живота и здравето на тези, които са край мен. Стига толкова. Дадох каквото можах, видях благодарността и признателността, видях какво се случи, когато отказах да дам нещо, което принадлежи не само на мен и взех своето решение. Искам да махнете моите текстове от този сайт и да забравите за мен. Също така, както аз ще забравя за вас.
Сайтът на Движение “Воини на Тангра” вече няма нищо общо с Елтимир. И Елтимир вече няма нищо общо с Движение “Воини на Тангра”. Нашите пътища се разделиха и не желая никога вече да се пресекат отново.
Вярвам, че бях пределно ясен.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 9 месеца #23328
Дадох каквото можах, видях благодарността и признателността, видях какво се случи, когато отказах да дам нещо, което принадлежи не само на мен и взех своето решение.

Щом не принадлежи само на теб, Българите един ден сами ще стигнат до него и чрез своите собствени сили ще го вземат. Няма да е наготово и ще имат истински Дар! Дар, а не Подарък. Не бива да се чака някой да даде нещо на другиго, та другият да го ползва. Това е консуматорство, а не посвещение. Посвещението е личен, вътрешен Път.
В тази ти позиция те подкрепям и лично аз, макар, да не съм админ, съм съгласен с решението ти.

преди 18 години 9 месеца #23331
Админа (или админите) мисля, че трябва да влезете в контакт с него лично, без форума, и да уточните всичко. Ако твоа е изявление на базата на изострени емоции, е едно, ако е трезво и зряло решение, това е друго...
Правата върху неговите постинги са си негови.
Като временна мярка до завършване на преговорите с Ангел можете да ги направите "невидими", докато не се изяснят отношенията.

преди 18 години 9 месеца #23332
Ангеле, модераторските ти права са отнети защото изтри теми, в които и други бяха писали. Ще се повторя, но не сме се събрали тук за трием, нали? Ако някой много иска да трие, да си направи собствен сайт и там да трие на воля. За твоите авторски материали които са публикувани тук, мисля че сте се разбрали със Севар, какво да прави с тях. С теб не сме имали уговорка за пусканите от теб материали тук откакто стартира този сайт. При това положение си запазвам правото да не предприемам никакви действия, като администратор.

Ще изразя още веднъж моето лично виждане и мнение, относно публикуваните авторски материали тук:
-Всеки, който публикува собствен материал или мнение го прави съвсем доброволно в името на крайната ни цел и с надежда, че тези документи да са полезни и в помощ на другите участници в движението и посетителите на този сайт.
-Никъде, в който и да е авторски материал не е нанесена поправка или да е сменено името на нейният автор.

Накрая ще кажа, че Ангел Грънчаров-Елтимир има голям принос за развитието на това движение, на този сайт. Това го признавам, а и без това се вижда.
Дали това Движение "Воини на Тангра" и в частност този сайт, ще продължи да съществува, зависи от всички участващи-минали, настоящи и бъдещи.

Аз искам да виждам, как всеки ден се доближаваме до общата ни цел.
Това не става нито бързо, нито лесно. Нормално е всеки да допринася, кой с каквото може за това.
Предварително благодаря на всички за разбирането.

преди 18 години 9 месеца #23333
Не знам някой да е понесъл повече удари заради това Движение. Не знам някой да е прощавал повече, отколкото аз съм прощавал. Омръзна ми да прощавам и заради моите прошки да страдат близките ми хора и истинските ми приятели. Ако не бях верен на своите принципи и убеждения, щях да ви заплаша със съд и щяхте да махнете всичко мое. Не, няма да ви давам под съд, защото не мога да искам правосъдие от съд, който не признавам. Не мога да искам съдействие от държавна власт, която не признавам. Но продължавам да настоявам за махане на ВСИЧКИ, на абсолютно всички мои материали, качени на този сайт. Дали ще ги махнете, е въпрос на чест. Не можете да използвате труда на човек, когото оплюхте по най-недостоен начин, не можете да използвате труда на човек, когото отрекохте.
По-ясно не мога да ви го кажа.

преди 18 години 9 месеца #23334
Ако някой вярва, че случайноста е просто стечение на обстоятелствата значи няма смисъл да чете нататък. За мен, няма случайни неща!
От няколко дни имам усещане, което в началото игнорирах, но то се засилваше толкова, че вече знам, че това мое усещане не е случайно...
Може на някой да прозвучи шантаво, но тези които трябва, ще разберат за какво говоря.
В този форум не един път се е говорило за проклятието, което тегне над България и за срока, който вече е към своя край. Надежда за помощ има, но Тези, които толкова време са стояли на страна и са чакали да измине определения срок, преди да тръгнат да помагат за възстановяването на Саракта/а и не само/, имат нужда да им докажем, че има на кого и за кого да дадат помоща си.
Тук искам всеки за себе си да прецени:
- Колко от заобикалящите ви познати и приятели, не са част от стадото?
Аз мога да кажа за себе си, че от всичките ми познати, няма нито един, който да се е осъзнал с изключение на съпруга ми. Обаче, „случайно” намирам този сайт и се сдобивам с нови приятели, с които говорим на един език и се разбираме от една сричка. Това място именно е мястото за различните Българи, тези от които Пазителите търсят доказателство, че има на кого да помагат, че има Хора, за които си струва да работят. Да обаче Пазителите искат да изпитат всеки един от нас. Как да стане това?
Ще Ви кажа направо какво е усещането ми. Съвета е тук и ни гледа как ще преодолеем препядствията, които Те поставят пред нас. Ако всеки успее да преглътне егото си и осъзнае, че той не е по-важен от Идеята, това ще е доказателството, което ще развърже ръцете на Съвета. Когато докажем, че Идеята е над всичко и над всички едва тогава ще дойде помоща.
Докато всеки си мисли, че той и собственото му его е най-важно, няма да сме заслужили помощ.

Ангеле, ти си особено важен, защото ти си избрания за говорител на Съвета и си натоварен с най-отговорната задача чрез думите си да будиш заспалите, затова и твоите изпитания са най-сурови, но не бива да се предаваш. Може и да ми се сърдиш, може и да си огорчен, но знай, че аз съм до теб и няма да те предам. Всичко, което направих е продиктувано от моите усещания за справедливост и това което сега пиша, също идва от Душата. Не съм се обърнала срещу теб, както предполагам и другите които имаха смелоста да се изправят пред всички и да кажат мнението си. Трудно е, тежко е, в повечето случаи дори болезнено, но това е цената, която трябва да платим за да докажем, че заслужаваме Помощ. Всичко това са изпитания, които трябва да преодолеем.

Нямам претенции да имам някакви специални Знания, а това което написах е Усещане, силно и недаващо ми покой, затова се осмелих да го напиша. Който иска- да се смее, който иска- да вярва...

преди 18 години 9 месеца #23337
Дари, писах ти на пощата. Вярвам, че ще разбереш.

преди 18 години 9 месеца #23340
Все още чакам, но едва ли ще чакам дълго. И малък откъс от текста, който без малко щях да пусна тук. Доколкото знам, това е първият превод на български език и досега не е публикуван никъде. Включително и в Интернет:
"Нито от дума или действие той направи нещо близко до усмивка от веселието ,с изключение на влизането на Ернак, неговият най-млад син, който той щипна за бузата, и в когото се взря с едно спокойно изражение на удовлетворение. Аз бях изненадан, че той прави така много за този син, и пренебрегна другите си деца ,но един варварин, който седеше до мене и знаеше латински език, молейки аз не кажа това, което той каза, ми даде да разбера, че пророците предсказали това на Атила ,че неговата раса ще да падне, но ще бъде възстановена от това момче"

преди 18 години 9 месеца #23342
Аз мисля, че не трябва да има Знание, което да бъде скрито! Особено за Нас!

преди 18 години 9 месеца #23343
Обичам да намирам разни ценни мисли и сега намерих това: цитат:

Земетресение и човешко гъмжене като във втори Вавилон една нещастна човешка рожба ще увеличи поруганието на първото жертвоприношение (има се предвид жертвоприношението на Христос, което ще бъде поругано от Антихриста), но това ще продължи само 73 години и 7 месеца. След това, от стъбло, дълго време безплодно, ще дойде човекът от петдесетия градус и ще обнови цялата Християнска църква (вероятно става дума за новия френски владетел, който ще се появи дълги години след като монархическото стъбло е останало безплодно). Той ще установи траен мир, единство и съгласие между загубените и разделени божии чада. Между различните царства ще настъ­пи мир, а подстрекателят, сеещ насилие (Сатаната) ще бъде прокуден в най-дълбоката бездна. Ще бъде обединено царство­то на яростните, където ще се настани най-после мъдростта.

Тук завършва първата част от писмото на Нострадамус, което обхваща 3 части.

Местностите, градовете, селищата, царствата и провин­циите, изоставили старите пътеки, заплитайки се, неусетно ще загубят свободата си. Те ще изоставят истинската вяра и ще започнат да залитат наляво (става дума за съдбата на комуни­стическите режими). За да се върнат в правия път ще трябва да възстановят обругаваната дълго свя тост (да се промени отно­шението към Църквата и вярата) и да се върнат към древните писания. След това ще излезе голямото куче, най-едрото овчарско куче (още не е уточнено коя личност се крие зад този символ), което ще разруши злодейските деяния. Отново ще бъдат издигнати храмовете, както в старите времена и ще бъде възстановена личността на Духовния водач.

Църквата ще започне да проституира и да развращава, да допуска хиляди злодеяния. И ще дойде второ разорение, когато тя се намира на най-голяма почит. Ще се появят независими владетели и ще станат много войни (Църквата ще бъде поругана от Антихриста, който ще лиши хората от святост и благочестие) и ще бъдат отнети двата меча (изглежда от герба на френските крале). Народьт, (френският) принуден насила да въраи напред, ще насърчи раждането от една безплодна клонка на онзи, който по-късно ще се постави под закрилата на Марс, насила отнемайки от Юпитер почестите и достойнствата му в полза на свободния град, основан и укрепнал в малка Месопотамия (този град е Авиньон, основан някога в средата на реката, тук сравнен с Месопотамия, заради... www.occultism.biz/content/view/982/ (тук продължават писмата...)

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.