Атака и масоните

преди 18 години 9 месеца #23200
Вижте тази снимка. Единият е Румен Ралчев - бившо ченге от УБО, завършил школата за милионери в Симеоново, приятел на другия брат-зидар, убития бос на мафията Илия Павлов. В момента е 33 степен масон, от задулисните хора заедно с Черепа, които дефакто управляват България. За него - нищо ново.
Но коя е другата мутра на снимката? Грешка няма - Слави Бинев, евродепутата от Атака, кандидат-кмета за София от Атака. Ръкоположен за масон-темплиер лично от великия майстор Ралчев, какъвто скоро стана и археолога Николай Овчаров.
Коментарите са излишни. Това е новия любимец на Волен Сидеров, някогашният автор на анти-масонски книги.

Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 9 месеца #23209
Преди време, когато тук влизаше фелдмършала и защитаваше атака,аз изказах предположение, че бинев е масон. Той ме обвини, че обиждам атака! Дойде време да се разбере,че съм бил прав.

преди 18 години 9 месеца #23303
Извън темата - флудмършала ще участва в предаването на Боян Расатиев по ББТ някъде около 9 часа. Ако може някой да го запише, че да се посмеем. Ще има и гореща линия.

преди 18 години 9 месеца #23306
Страшно ме е яд,че го пропуснах!
Дайте ми снимка на говедото.

преди 18 години 9 месеца #23346
www.zazz.bg/play:a8f7dcff

Прикачена снимка (десен клавиш и view image, за да я видите)

преди 18 години 9 месеца #23366
проблема на нас българите, впрочем от където произтичат всички злини ни е, че позволяваме да се развъждат всички възможни чифутски организации - масони, рицари, ротъри и други подобни кръвопийци намърдали се в управлението на държавата и целящи нашата гибел. мразя ги всичките... евреите са пуснали дълбоки корени в България и това е причината за всичко зло. това е моето лично мнение.

преди 18 години 9 месеца #23389

antijew писа: Преди време, когато тук влизаше фелдмършала и защитаваше атака,аз изказах предположение, че бинев е масон. Той ме обвини, че обиждам атака! Дойде време да се разбере,че съм бил прав.

Че той и знакът на Атака е масонски! :roll:

преди 18 години 9 месеца #23390

Дари писа: www.zazz.bg/play:a8f7dcff

А!
Това ли така нареченият представител на Чистата арииска Раса? :lud:

преди 18 години 9 месеца #23392

Mingaz писа: Че той и знакът на Атака е масонски! :roll:

Знака на Атака и на фирмата "Блик" е първата буква от глаголицата "Аз" и няма нищо масонско. Обикновено масоните копират каквото има допадне - а не създателите на глаголицата.

преди 18 години 9 месеца #23469
Дали не бъркаме тамплиерите с масоните?

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.