Вчера

преди 18 години 9 месеца #23069
Измина един час от вчера.Вече сме в Утре на миналия ден.Влязохме във време,което е първата искричка от Началото на Новото,никой ли не усети?

Мислех,че някой ще направи тема за Архангелов ден.Мислех,че някой ще обърне внимание на онова,което стана вчера.Никой ли не видя какво се случи с пространстовото? Никой ли не усети драконите в Небето,никой ли не видя Марс на небосклона?

Аз нямам думи или обяснения...или осъзнаване.Чаках да се появи автор,който ще има какво да каже за вчера.

Честито на именниците на патерица.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 9 месеца #23079
Връщах се от София в ранното утро на Архангеловден.Марс сияеше едър и особено червен.Сега се замислям защо цялата тая крамола във форума се случи точно около този празник...

преди 18 години 9 месеца #23086

Мещера писа: Връщах се от София в ранното утро на Архангеловден.Марс сияеше едър и особено червен.Сега се замислям защо цялата тая крамола във форума се случи точно около този празник...

Мещер, дръж здраво юздите на коня си.
Не е крамола това. Всичко това е за добро - тъкмо като за Арахангелов ден.

Ден Грее.

преди 18 години 9 месеца #23087
Нужно е едно такова пречистване и то идва точно когато трябва и без да ни пита :-) Следва поемане по верния път.

преди 18 години 9 месеца #23090
Аз Пътя съм го поел отдавна.
Всичко обаче,което става,предизвиква у мен,а и не само един въпрос пълен с болка:

КОИ СА СПЪТНИЦИТЕ?!

Вярвам на всички ви,уважавам всички ви но ме загриза червеят на съмнението-а сега?С кого?!

Юздите държа здраво,Иване.Мога да продължа по Пътя и сам...
Просто ми се искаша да напълним дългата маса в кръчмата,покрай самотния капитан Петко войвода...

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.