Разграбването

преди 18 години 10 месеца #22816
Детайл от разграбването на държавата:
news.netinfo.bg/?tid=40&oid=1119164
Изказвам своята огромна благодарност на човека, който ме насочи към тая статия. Само ще отбележа, че безнаказаността на престъпниците от БКП се осигуряваше от техния "меч и щит" ДС, който сега се нарича НСС. В тази зловеща структура немаловажна роля играеше и продължава да играе гИнерал Ибан Чобанов, който пък сега нещо се е захванал с нашия сайт. А чрез своите агенти и доносници - и с мен персонално. Ей, гИнералче, ще те държим отговорен за разрушаването на Държавата, затова по-добре се връщай при негрите в Зимбабве. Е, там понякога проявяват позитивен расизъм, като режат главите на белите мъже, а на белите жени им правят разни други работи, но това са подробности. Важното е, че в Зимбабве никой не се интересува от БКП и от нейните золуми.
Ние обаче се интересуваме.

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 10 месеца #22818
Пуснах го тук този материал:
www.voininatangra.org/modules/ipboard/in...31&st=15&#entry22814
Но наистина темата за разграбването и съсипването на България е важна, та добре си направил отделна тема в която да го коментираме.

преди 18 години 10 месеца #22835

Елтимир писа: В тази зловеща структура немаловажна роля играеше и продължава да играе гИнерал Ибан Чобанов, който пък сега нещо се е захванал с нашия сайт.

Не е ли по-литературно и граматически правилно да се пише вместо "гИнерал Ибан Чобанов" - "гИнеТал Ибан ЧоРбанов"?

Не съм сигурен как трябва и затова питам.

преди 18 години 10 месеца #22845
Georgi_nz,според мен "Гинетал Ибан" е добре,но нови изследвания на Мадагасканския Антропологичен Дезинформационен Е-център(съкратено "МАДЕ") доказаха,че фамилията му е Чобанов,тъй като произхожда от световно неизвестната италианска фамилия Чобанини.Тъй като им вярвам на хората ;-) съм съгласен с :Гинетал Ибан Чобанов/Чобанини.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.