Затвор заради Истината
Това съобщение е редактирано от georgi_nz на 2.11.2007, 22:42
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
Тя е захранена с леви идеи, какво искаш...georgi_nz писа: Тази свиня дебела недоклатена е оперирана от съвест - още като малка са и изрязали съвеста издълбоко. Явно нещо и е пречела тогава. Та няма какво сега да се очаква да демонстрира чувства тази.
От доста време и аз чакам да ме затворят заради антипрезидентския плакат, ама не им стиска!Та май ще си остана само с чакането за затвор...и ще продължавам да приемам всекидневни поздравления на осъзнати Българи.
www.voininatangra.org/modules/xcgal/disp...um=topn&cat=&pos=297
"леви идеи" - т.е. с идеи на левитите - тези с фамилия Леви(ударението на последната буква) и старозаветни имена.Tsar писа: Тя е захранена с леви идеи, какво искаш...
А зхранването с Леви-идеи е като приемането на юдаизма - необратима дегенерация на човека.
А за плаката-няма да те затворят,защото не си извършил престъпление с този плакат.Президента толкова се е изложил,че бъди сигурен не би искал още шум покрай такова дело.Резилът му ще е още по-голям поради създаден медиен шум.
Здравей SoYoung. Нямам представа каква е карабината, но е красива и явно върши добра работа щом отстрелва американски кучета в Ирак. Според мен, такава е представата на автора на снимката за Джуба-мистериозния участник в Съпротивата с доста добри резултати...SoYoung писа: antijew,здравей,добър аватар имаш.Навява хубави чувства в мен,казано иначе надъхва ме.Каква карабина носи маладеца на снимката?
А за плаката-няма да те затворят,защото не си извършил престъпление с този плакат.Президента толкова се е изложил,че бъди сигурен не би искал още шум покрай такова дело.Резилът му ще е още по-голям поради създаден медиен шум.
А за плаката, направиха опит за сплашване некадърниците на гУмен П*тков, но не им се отвори парашута!
Като гледам приклада май карабината е Драгунов.
Може да се пробва чрез някоя за директен обмен на файлове - peer 2 peer програма. Например soulseek - www.slsknet.org/ или DC++ свободни са за употреба и двете , но соулсеек е с по-лесен интерфейс. След като я инсталираш се регистрираш под някакво име , другия човек те намира и сваля от теб материала стига да си го споделил.SoYoung писа: Като каза за Juba...имам цял филм с негови/техни попадения(някои от ам.военни среди вярват,че "JUBA" е нарицателно за снайперистите като цяло от Иракската Съпротива,а не отделен човек).Ако намеря начин ще го разпратя на останалите,но нямам идея по какъв начин се прехвърля такъв обемен файл(като филм е) освен чрез тракери,но заради съдържанието му не мисля,че ще го оставят някъде...
Като гледам приклада май карабината е Драгунов.
Малко информация от един бг. сайт.Там всичко е обяснено доста по-подробно...
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.