Затвор заради Истината
bg.altermedia.info/?p=152
"Татяна Дончева:Не ми пълнете главата с членове!
Posted in: Събития — @ 12:58 am
Print This Post Email This Post
Със следващото блиц-интервю ”народната” представителка Татяна Дончева за пореден път доказа, че е една от най-наглите и цинични личности в българския парламент.
- Здравейте, г-жо Дончева. Бихте ли ни отделили малко време?
- Ами в момента правя предизборна оперативка.
- Става въпрос за чл. 273 от НК, който предвижда до 6 г. затвор за публикуване на досиета.
- Виж сега, не ми пълни главата с членове, ако обичаш. Аз съм един сериозен юрист и с числа по-големи от 3 не се занимавам. Писах НК, чукаш там и виждаш какво пише. Сега ти ще ми го четеш на мен, дето съм го писала..
- Не го чета…Кой предложи текста, предвиждащ до 6 г. затвор за публикуване на некласифицирана информация?
- По този член вие, журналистите, упорито смятате, че в България наказателноправните юристи са кухи лейки. И че като е написано, че само Комисията по досиетата ще изнася данни от бившата ДС, то е някаква приумица на някой си тъпак от парламента.
А я сега позволете на нас, тъпаците от парламента, да сме ви спретнали няколко текста, за да си имате известни неприятности с прокуратурата…
- Кой предложи текста на член 273 все пак?
- Ама за две минути се разбрахме! Никакво разногласие не сме имали членовете на Комисията за вътрешна сигурност. И десни, и средни, и тия, дето бяха за отваряне, и тия - за затваряне. Всички бяха “за”. Така че един от смислите да се отварят досиета е да има комисия, вътре да се сложат всичките материали, да бъдат проверени и да бъдат засечени в картотеките. Не да ми давате списъка на МВР и да ме питате за членове. А вие през Умен-Петковото министерство ли го имате списъка с доносниците или през комисията?
- Не мога да ви кажа.
- Не ме интересува това. Важното е, че се криминализира, че за това даваме затвор."
Не знам дали устата на Дончева е голяма като устата на Емел Етем, обаче искам тя, Дончева да ме даде под съд, защото огласявам името на един доносник на ДС - Любомир Дончев. В момента Дончев се занимава със воето хоби:
Ето го тук на снимка, с бялата брада:
www.clubsolaris.org/gallery/index.php?al...2F&image=Image19.jpg
Да, Любомир Дончев беше и вероятно все още е доносник на ДС и на НСС. хайде сега Голямата Уста Татяна Дончева да ме даде под съд, нейната верица болшевишка!
Обаче докато ме вкарат в затвора, ще продължавам да огласявам имената на доносници. Един от тях, Януш Иванов Бенчев през 1978 година направи срещу мен донос, заради който донос прекарах в затвора две години по обвинение по чл. 108 от НК, за антикомунистическа и националистическа пропаганда. Трети един доносник - Исидор Иванов Боянов през последните дни се скъсва да ми реже връзката с Интернет щом засече опасност да напиша нещо някъде. Но кога терорът е побеждавал Истината?
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
А ти какво очакваш от такива анархо-комунисти?Елтимир писа: Нашите много умни дупедати гласували закон, според който всеки, осмелил се да огласи името на доносник, ще бъде осъден на шест години затвор. Ето ви интервюто с Татяна Дончева, известна още като Голямата Уста:
"Татяна Дончева:Не ми пълнете главата с членове!
Posted in: Събития — @ 12:58 am
Print This Post Email This Post
Първо - те не казват нищо, второ - те са пионките на истинските господари в Москва и Брюксел.
Представяте ли си всички вие, колко пари може България да спечели само от това, че е на кръстопът? От тук минават всички стоки както за Исток, така и за Запад. Ние сме тези, които трябва да казваме какво да става, не чужденците!
Както виждаш сме почнали да правим нещо. Учителската стачка показа, че вече сме готови да градим гражданско общество, и сме готови на неподчинение, когато не сме доволни от Системата. Стачката ще прекрати другата седмица, учителите ще получат своето, а хората ще са с още един научен урок вповече. Отсега нататък, не сме ли доволни от нещо, само стачки. Стачки, стачки, стачки до парализа, ако ще и да сваляме министри и каквито и да са там, но ще постигнем своето!!!Елтимир писа: България може да се въздигне много бързо, но преди това трябва да сринем българоубийствената Система. И на нейно място отново да съградим нашия български Саракт. А как може да бъде срината Системата? С недоверие и с неподчинение. Тази вечер за пореден път демонстрирах, че нямам никакво намерение да вярвам на Системата и да й се подчинявам. Публикувах имената на четирима агенти, доносници на ДС - НСС. Нека Голямата Уста Дончева ме даде под съд. Никоя заплаха няма да ме спре да казвам истината. Аз отказвам да лъжа дори под заплаха от съдебно преследване. Хайде, нека напълним Интернет с имената на доносници и агенти, пък да видим Системата какво ще направи. Тя, Системата може да ни резне връзката, но ние пък можем да резнем нея самата. Та да видим кой кого!
Какво ли ще стане,ако не стачкуваме? Ако учителите просто някой ден не се явят на работа.Какво ли ще стане,ако чиновниците и дребните работници от един ден нататък просто изчезнат - не са подали оставка,не са се обаждали,не са правили проблеми,просот ги няма.Седят си вкъщи.Какво ще стане,ако шофьорите не излизат по площадите,а просто отидат на село,на почивка.Без да се обадят,без да ги види някой...ако просто не отидат на работа.
Тялото ще се отрови за часове.Тихо и кротко.Без предупреждение,без признаци и предизвестия.Ако играта,една светла сутрин,просто свърши,всичко се срива,всичко се разбягва.Остават само онези,които до вчера са представлявали същността на тялото.Започват да пулсират,да дишат,да отделят отново.Ново тяло започва да функционира.
Не за Юлияна Дончева, а за Татяна Дончева става въпрос...!PARADOX писа: Егати наглата п*тка (имам предвид Юлияна Дончева)...!!!
Извинявам се за грешката, но толкова оглупях от наглоста на изказването и, че даже не съм прочел правилно името... Юлияна, Татяна - все тая...!! Всичките са "от един дол дренки"!!!Дари писа:
Не за Юлияна Дончева, а за Татяна Дончева става въпрос...!PARADOX писа: Егати наглата п*тка (имам предвид Юлияна Дончева)...!!!
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.