УТРЕ

преди 18 години 10 месеца #22528
Най-идиотското нещо, което може да направи човек утре, е да отиде, да си загуби времето и да гласува за някоя ояла се свиня. На следващия ден същата ояла се свиня ще го гледа надменно, ще гледа как да му бръкне в джоба и няма да изпитва дори капчица благодарност, че същите "нищожни" хорица са дали гласовете си, за да получи тя, свинята някаква власт.
Има и друго. България не е суверенна държава. България вече не е държава на българите. Мангали, джагали и еврейски пари решават изхода от изборите. Какво общо имаме ние с мангалско-джагалско-еврейската игра? Те така или иначе ще си изберат, когото са решили да изберат. Но нека бъде без нас. нека нашата съвест си остане чиста. нека откажем да участваме в измамата. Едва когато повечето Българи осъзнаят, че всичко е измама, и че управлението на тая държава, в която няма държава няма и нищо българско, едва тогава ще настъпи времето за същинската Национално-освободителна борба. За да дойде това време по-скоро-
НЕ ГЛАСУВАЙТЕ!

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 10 месеца #22532
Аз подкрепям негласуването и няма да извършвам никаква форма на дейстивето "гласуване" докато Сарактът не бъде възстановен.

преди 18 години 10 месеца #22536
НИТО ЕДИН ГЛАС В УРНИТЕ НА ТЕЗИ БЪЛГАРОУБИЙЦИ...!!!!

преди 18 години 10 месеца #22537
С нашето неучастие в измамата, наречена "Демократични избори", ние отнемаме легитимността на българоубийствената власт. Отнемаме нейното право да се нарича "българска". Затова неучастието в изборите, масовото неучастие на българите е първата крачка към реалната Съпротива.

преди 18 години 10 месеца #22540
Вижте снимките, които пуснах, прочетете коментарите, и утре гласувайте. Ако можете. Аз не мога и няма да гласувам. Аз не искам по улиците на моя град да се търкалят отрязани глави, затова не искам демокрация. Искам си нашия, Българския Саракт!

преди 18 години 10 месеца #22550
Утре вече е днес. Аз няма да гласувам. Когато повечето българи не отидат да гласуват, престъпната власт ще бъде лишена от правото да се нарича "българска". Нека лишим българоубийците от легитимност!

преди 18 години 10 месеца #22551
В така наречения "закон" е записано, че на днешния ден е забранена всяка изборна агитация. Обаче "за-коня" не казва нищо за противоизборната агитация. Затова, приятели, нека на днешния ден напълним Интернет с призиви срещу участието в измамата, наречена "избори"!

преди 18 години 10 месеца #22552
Аз също няма да гласувам , за пореден път :pint: . Много от приятелите ми споделиха , че също няма да гласуват. Хората все още не могат да разберат това което се изнася в този сайт. А именно , че дали ще се обърнеш към вълка да те защити от мечката или към мечката да те защити от вълка е все същото. Трябва нещата да са под наш контрол - Българокрация.

преди 18 години 10 месеца #22556
Спомних си за един случай, разказвахи ми го в началото на 70-те години. Трябвало да избират някакъв митрополит, владика. Провели избори и се оказало, че не е избран правилния /според Партията и ДС!!!/ кандидат. Поговорили с избирателите и провели втори избор. Отново същият резултат. Тогава нашата славна БКП прибегнала до безпрецедентен до този момент метод. Подменила избирателите. Е, вече нямало как правилният кандидат да не бъде избран.
Защо се сещам за този случай? Ами защото след като вече има прецедент, прецедентът се превръща в редовна практика. Затова не се чудете на вноса на избиратели от братска Турция. Това си е стар комунистически трик. Кой мислите, че научи Мъди Доганов на него?
От казаното по-горе се натрапва извода за безсмислието да участваме в тоя идиотски цирк. Поне да се знае официално кой избира нашите управници. Поне да се знае, че това не сме ние, българите. И после пред цял свят да изкрещим истината, която днес само ние си знаем.

преди 18 години 10 месеца #22558
Преди малко ми писаха, че трябвало да участваме, за да се преборим с измамата. Интересно как ще се преборим с измамата, ако се съгласим да участваме в нея. Тая песен я слушаме вече 18 години. На мен песните ми омръзнаха. Мисля, че е дошло време за една хубава нашенска ръченица.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.