За книгите

преди 18 години 10 месеца #22257
Кога в общи линии се очаква да приключи процеса на разработка на книжарницата?

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 10 месеца #22258
Ако искаш книга - казвай да пращаме.

преди 18 години 10 месеца #22260
Аз искам книга, обаче си ги поръчах и двете от книжарницата и сега трябва да чакам. Много жалко!
Дали няма начин да отменя поръчката от книжарницата? Това с разработката може да продължи дълго, а на мен не ми се чака вече.

преди 18 години 10 месеца #22261
Нека админите кажат как да процедуираме. Аз имам още бройки от "Завръщането на Тангра" и всичките са за продан. А средствата от това ще издадат нова книга.

преди 18 години 10 месеца #22262

PaganeIYI писа: Аз искам книга, обаче си ги поръчах и двете от книжарницата и сега трябва да чакам. Много жалко!
Дали няма начин да отменя поръчката от книжарницата? Това с разработката може да продължи дълго, а на мен не ми се чака вече.

В една друга тема/"Инициатива за издаване на книги"/, която вече я няма във форума, Севар беше написал относно рекламния банер, че докато е в работен вариант поръчките няма да могат да се приемат. Незнам кога ще е окончателно завършена рекламата и съответно ще се изпълняват поръчки посредством нея, но докато това стане, всеки който иска да си поръча книга може да ми пише на ЛС и да му пратя. Имам достатъчно бройки и от двете книги.

преди 18 години 10 месеца #22293

georgi_nz писа: Ако искаш книга - казвай да пращаме.

Здравейте, отдавна чета форума, но заради малкото си свободно време се
включвам чак сега.
Георги, бих искал да имам 'Завръщането на Тангра', как да стане работата?
Благодаря.

преди 18 години 10 месеца #22294

Дари писа: [В една друга тема/"Инициатива за издаване на книги"/, която вече я няма във форума, Севар беше написал относно рекламния банер, че докато е в работен вариант поръчките няма да могат да се приемат. Незнам кога ще е окончателно завършена рекламата и съответно ще се изпълняват поръчки посредством нея, но докато това стане, всеки който иска да си поръча книга може да ми пише на ЛС и да му пратя. Имам достатъчно бройки и от двете книги.

Дари, сигурна ли си, че си разбрала правилно. Аз разбрах, че поръчките ще бъдат приемани, но ще бъдат изпълнявани чак след приключване на разработката. Затова сега си мисля, че един ден ще получа книга, но май ще се проточи още време.
Севар, Запознат моля за съдействие: приета ли ми е поръчката или не :-) .

преди 18 години 10 месеца #22295
На ЛС до Дари или до мен и ще се разберем. А "Завръщането на Тангра" пак на ЛС, но до georgi_nz. Книгите са в наличност и нищо не ни пречи да ги разпращаме.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.