БЪЛГАРСКА ТЕОРИЯ ЗА ХЪРВАТСКОТО ПОТЕКЛО
незнам за никакви планове но българите са част от иранските народи...georgi_nz писа: Защо твърдиш , че българите имат ирански произход?
Да не би да подхранваш плана Еврия или пък ти да си с произход от иранското плато?
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.
днес Иран е окупиран от неиранците. Тоест гадни ислямистки терористи които ИЗСЕЛИХА 2 МИЛИОНА ЗАРОАСТРИИЦИ(ИСТИНСКАТА ПЕРСИИСКА ВЯРА) ОТ ИРАН ЗА 20 ГОДИНИ.SoYoung писа: Бих леко пренасочил темата с един въпрос?Ако смятате,че скоро Иран и други страни ще воюват бихте ли се били на страната на Иран като наши братовчеди,както твърди танкистабг?Ако отговорите не са за тук може и другаде,нп.
Така че - ако иран си смени управлението - да. Иначе - не.
не съм самвоин. Нямам нишо общо с никакви фюрери.anti666 писа: Танкист, багерист, Мъдю от бункера на Хитлер - ти ли си този самвоин от Русйе, дето споменава Елтимир. Не те ли бяха банвали напреди? Във форума на Атака не ти ли е добре, че пускаш едни и същи теми тук. Или фюрера ти Рачев е спуснал заповед? Лошо няма, ама само за хитлер недей почва пак и за ираноидната теория, че ставате банални
Естествено , че ще си за Иран , гадните ервеи нямат работа в Персийския залив ! Друг е въпроса , че Иран е ислямиска република . Световната политика на Америка и техните братя евреи е ясна - "Разделяй и владей!" . Както наскоро президента на Иран каза много точно - Ахмадинеджад:SoYoung писа: Бих леко пренасочил темата с един въпрос?Ако смятате,че скоро Иран и други страни ще воюват бихте ли се били на страната на Иран като наши братовчеди,както твърди танкистабг?Ако отговорите не са за тук може и другаде,нп.
Нашите бомби са опасни, а американските бомби не са опасни, така ли?
Тука не става въпрос , за това че персите са ни братовчеди , а просто кой е прав в случая . За Америка една война с Иран няма да е фатална , но за малките , но пълноправни членки на НАТО като нас тя би ни дошла в повечко , а и като вземем в предвид , че за разлика от други членки на съюза ние сме първи на хорото на янките
Оппа,появи се и Зороастър...един българин с по-различно мислене...anti666 писа: Танкист, багерист, Мъдю от бункера на Хитлер - ти ли си този самвоин от Русйе, дето споменава Елтимир. Не те ли бяха банвали напреди? Във форума на Атака не ти ли е добре, че пускаш едни и същи теми тук. Или фюрера ти Рачев е спуснал заповед? Лошо няма, ама само за хитлер недей почва пак и за ираноидната теория, че ставате банални
И аз съм пускал еднакви теми и тук,и там-но при тебе е патология.
Аз търся смисъл.
Ти търсиш известност и потвърждение на собствената си теория-иначе не би живял...
Дали ти си Българин?
Ти не търсиш...
Отнася се за такиста,разбира се.
Браво воини
Браво Тангра
сега треъгнете да доказвате че съм полухърватин
аз се изнасям от тука.
Така, че най добре идете другаде да ги разправяте тези, някъде дето са на по долно ниво от вас и ще им стане интересно от теорията ви.
На нас не ни е интересно от това и спрете да досаждате навреме.
а Sherekhan е наясно отпреди явно.
Но тази тема е за хърватите. Не за болните ви излияния тип Зиези(българите са изкривили земята от плоска в кръгла)
За нас
Подкрепете ни!
Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.