Изсраелски хакери

преди 18 години 11 месеца #21076
hardtrance.blogspot.com/2005/01/2005-in-...you-only-see_25.html

Транс/Техно@Израел 2005 - In The World of Illusion You Only See What You Feel
Днес приятелите ми от Израел ме зарадваха с покана да посетя Хайфа през едно време на годината (няма да казвам кое е то) с цел ходене по транс/техно партита. Жестоко! Впечатленията ми от предишните визити са повече от отлични. И ако и сега стане купона, ще е супер готино. Майната им на всякакви палестински отрепки и друга паплач. Не ме е страх от вас. Не можете да ни развалите купона.

И така - серията от техно партита в Хайфа ме очаква.

Големия акер, знам че наблюдаваш сайта и бълваш змии и гущери. Затова ли ти е толкова бързо изсраелското прокси? Айде престраши се да кажеш кой си, анонимко!

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 18 години 11 месеца #21080
Ще се отвори земята и ще се открие кои са българите. Не е вярно, че българите са чергари. Откъдето са минали, държава са оставили и бел град.

преди 18 години 11 месеца #21082
Те са анално раждани,ime.Анално са раждани.Нормалните хора се раждат през вагината,но те се изсират.Най-трудно е да им излязат големите носове,после е лесно.Затова и еврейките са такива трътлести-то не е лесно да изкараш такъв пипер от анала,нос все едно двама негри са му правили дабъл пенетрейшън.Лечението е лесно-12 калибър едри сачми...

преди 18 години 11 месеца #21216
Търсене на думата "Израел" в блога на приятелчето на Милвия Свирчева - 39 попадения:

www.google.bg/search?hl=bg&q=site%3Ahttp...B5%D0%BD%D0%B5&meta=

цЪрю честити, сега става ясно по каква линия знаеш за библейския Йеремия. Ама имаме много лоши новини за теб в тази насока. Недей следи сайта, ако не искаш да ти призлее.

преди 18 години 11 месеца #21315

Бих могъл да им обещая, че техния сайт ще бъде перманентно хакнат. Базата данни ще манипулирам както си искам и въобще ще бъда перманентен root (ама тези диванета даже не знаят какво означава това:)) и Цар на положението там.

Името на евреина, който заплашва нас и хостинга ни е Веселин Колев, системен администратор в СУ, бивш участник в Linux-BG.org и LUG-BG, откъдето е изритан като мръсно коте, заради просташкото си и арогантно държание към потребителите. Другата по-интересна причина е, че в Open Source-обществото са го разкрили, че превежда чужди статии и ги представя за свои. Същото в каквото обвини и Елтимир - че бил преписвал от руски книги. Собствените му колеги от СУ го смятат за "надут лешпер и въздушна маса (с метанови примеси отзад) под налягане".
Веселин, вземи сериозно помисли за лечение при психиатър. Моите скромни познания по психология сочат, че страдаш от проекция. С течение на годините може да стане патологично.

П.С. Искам да кажа нещо и на един виден "пайтонджия". Все някой ще му предаде: Абе, Каруцар... :-D Какви са тия "рязани чорчета", дето са ти се качили на каруцата? :-D Че чак и "гуру в живота" си им бил.

преди 18 години 11 месеца #21321

Елтимир писа: Ако някой досега не се е сблъсквал с еврейската злоба и подлост, сега може да получи малко лични впечатления. Започвам да се колебая дали следващата книга, която ще издам да не е "Противоционски протоколи".

А защо не?
След като корена на всички беди през столетията за нас българите иде от ционистите - съвсем си е в реда на нещата да им го зачукаме с големия чук.
И ако може "Безпощадно" да приложиш някак си към "Противоционоски протоколи" - ще е много добре. Както казват немците - "ЗУПЕР"( щото не могат да го прочетат на ограничения си език).

преди 18 години 11 месеца #21382
Ще се отвори земята и ще се открие кои са българите. Не е вярно, че българите са чергари. Откъдето са минали, държава са оставили и бел град.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.