Здравейте,приятели ! Реших да напиша тези редове след като прочетох за момичето ,което се е опитало да сложи край на живота си и след дългогодишно натрупвани подобни момента в подсъзнанието ми.Аз и моята приятелка също имаме от подобен сорт един проблем,който в близките няколко седмици трябва да го разреша.Няма да ви занимавам с него ,но той натежа в решението ми отново да възродя така наречената бригада"Изгрев".Накратко ще ви запозная с това мое начинание пък вие ще прецените дали можете да го използвате или не.За мен това в момента ще свърши работа.
През далечната 1996 г.аз и още един мой приятел се натъкнахме слизайки от гората на едно момче което се опитваше да изнасили една девойка.След като си свършихме работата и отървахме момичето,то ни потърси няколко седмици по-късно за да помогнем нещо на една нейна позната.Така без да се усетим за няколко месеца помогнахме на 10-на човека.Потърсихме съмишленици,защото вече сами не можехме да се справяме.Събрахме се общо 7 човека наивници,които си мислеха че могат да променят нещо в България към по-добро или поне да помогнем на хората.След 2 години бяхме вече 63 човека в 5 квартала,а малко преди да се разтурим бяхме 106.Оставаха ни не покрити само 2 квартала от града като не броя циганския квартал.Занимавах ме се със доста работи от помощ на възрастни хора до предотвратяване на опити за кражби.Накрая се опитахме да помогнем на полицията и това ни беше грубата грешка.Всъщност грешката беше моя аз настоях за това.Помагали сме почти на всеки,който е имал нужда или е поискал помощ на никой не сме отказали.Стремяхме се да правим всичко малксимално как да се изразя тайно ,без показност и такива щуротии.Накрая всичко се разтури щото почнаха да атакуват от нашите хора имаше няколко пребити.Аз накрая почти не можех да спя и бях се скапал психически.Нещата тогава бяха зле а сега са още по- зле.Тогава си обещах ,че за нищо на света няма пак да се захвана с подобно нещо,но уви явно не е било писано.За всичко това пиша книга,в която подробно ще опиша за какви гадости и простотии иде реч .Едва по-късно съм си давал сметка колко велик е бил Левски и с какво бреме се е загърбвал.От това ,което ви описах може би нищо не разбрахте,но мислите са ми малко объркани в момента.Който желае може да ми пише и ще му дам повече подробности.Това същото в момента можа да се използва по различен начин и да ни носи успех.Няколко нощи не съм спал и съм нахвърлял доста идеи,които мисля да ги приложа.
Книгата за тези неща я бях написал,само че някой беше ми ровил из компа и беше позатрил някои неща.Беше ми изтрита книгата,ICQ контактите бяха изтрити,на 2 от пощите ми беше всичко изтрито и няколко документа които бяха свързани с книгата.Явно някои хора си нямат работа.
Искам да ви кажа и за нещо друго.Мозъка на човека се използва само 5-10 процента,другото знание е заключено.За да се отключи се преминава през няколко етапа.Първо научете се да управлявате чакрите си,след това преминете на концентрацията и едва след това можете да пробате да отключите знанията заключени в мозъка си.Зодиите свързани с 4-та елемента са свързани.Всеки според зодията си съответно елемента ,на който отговаря зодията най-лесно може да отключи тези си знания и след това да премине на другите.Спорт здраве имаше пост за слънцегледането.То също е свързано с горното ,защото те зарежда с енергия....а за горните работи трябва много енергия.Ако практикувате слънцегледане най-добре е рано сутрин при изгрев.
И накрая ако случайно го чете това някой от така наречения "съвет на старците",ще ги призова за следното...така както вашите деди удариха едно рамо на Левски и компания ,така и вие дайте едно рамо и на нас пък каквото сабя покаже.
Това ще е последното ми писане във форума.Отивам работа да върша.
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.