БЪЛГАРСКИЯT ХИМН - ИЗПЯХА ГО MANOWAR Без описание...

преди 19 години 1 месец #17852
Който е ходил на най-големия концерт правен някога в България... Какво мислите за нашия химн изпят от Manowar... на чист български...
Според мен изпълнението беше по-добро от държавната версия...

А аз се почуствах адски гот...

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 1 месец #17857
www.voininatangra.org/modules/ipboard/in...showtopic=1087&st=15

Ето тука постнах линк към клипчетата на химна от Manowar...

преди 19 години 1 месец #17894
Смятам, че такива деградирали педерастливи отрепки, които даже не са българи нямат правото да пеят химна ни. Да си пеят техния като искат. Боклуци. Метъли.

преди 19 години 1 месец #17901
Е, браво нa Manowar за химна, че са го изпяли на Български! Едва ли е било по-добро от оригинала, но със сигурност е било епично-митологично, в техен стил. Аз слушам доста от този тип музика и намирам доста стойностни неща между сатанистичния талаш и пр. Също, напоследък забелязвам при доста групи, съзнателно ли ги вкарват не знам, но има мотиви от Българска народна музика в песните им. Последните при които го забелязах са Alchemist, има и при Iron Maiden от последния им албум

преди 19 години 1 месец #17906
Странни неща се откриват при един по-съсредоточен поглед върху текстовете на много от метъл музиката.Като стана дума за Мейдън,на някой нещо направи ли му по-особено впечатление от концерта им в София?

преди 19 години 1 месец #17907

Биргюн писа: Смятам, че такива деградирали педерастливи отрепки, които даже не са българи нямат правото да пеят химна ни. Да си пеят техния като искат. Боклуци. Метъли.

Не разбрах кой е боклука и защо - Mаnowar или метълите, или и двете? :shock:

преди 19 години 1 месец #17919

Bell писа:

Биргюн писа: Смятам, че такива деградирали педерастливи отрепки, които даже не са българи нямат правото да пеят химна ни. Да си пеят техния като искат. Боклуци. Метъли.

И двете. Почти 100% от днешните метъли са отпадъци.

преди 19 години 1 месец #17924

Биргюн писа:

Bell писа:

И двете. Почти 100% от днешните метъли са отпадъци.

Боклук си ти и боклучаво е турското ти име, дееба помияра ти дееба! Химна изпят от Manowar беше нещо велико според мен! Толкова известна група като тях, дойдоха и отдадоха значително уважение на България, изпявайки националния химн. Ето това е неко истинско, а не жалки туркофилистични псувачи като тебе, Биргюн! :mad5:

преди 19 години 1 месец #17929
Мен лично като българин традиционалист много ме дразни свързването на Българската народна музика с тази отрова наречена метал. Метала е чужда култура. Не знам кой сатанист я е създал но това за мен и всеки разумен човек е отрова, отрова и пак отрова. Научно доказано е, че честотите които генерира предизвикват нервност, неадекватност, избухливост. Като прибавим и факта, че голяма част от техните банди са пълни алкохолици, грозните им облекла и принадлежности. Не знам, няма нищо българско в тях, отблъскват, позорят и срамят нашата култура. Изпитвам отвращение към тях и никога не бих се подложил на това самоубийство да отида на техен концерт. Деграданти. Трябва да се организират повече и повече масови български културни мероприятия - хора, ръченици, походи към свети места и паметници, мероприятия за почистване на природата, нестинарство, българска народна музика и фолклор и т.н. Не искам чужденци тук. Не искам където се обърна да слушам просташката циганска чалга, нито пък да виждам метали на всеки ъгъл и разни олигофрени с тениски с някакви измислени надписи, които били уау елитни търговски марки. Накратко, нека не си играе всеки втори с нашия химни и нашата народна музика, с нашата култура и нашата история... защото ако не сега, то скоро ще настъпи обрата и деня на разплатата. Това е сигурно! И тогава много ама много бързо ще се възроди всичко българско и любимо! :clap:

П.С. Не мразя металите и техните производни, просто в един момент, всеки трябва да направи избор, родното над всичко или чуждото над всичко, като това не изключва нито едно от двете пред другото; просто ги подрежда в приотетен ред. Аз например слушам народна музика, плюс македонска, родопска класическа и будистка.

преди 19 години 1 месец #17931

violence писа: Мен лично като българин традиционалист много ме дразни свързването на Българската народна музика с тази отрова наречена метал. Метала е чужда култура. Не знам кой сатанист я е създал но това за мен и всеки разумен човек е отрова, отрова и пак отрова. Научно доказано е, че честотите които генерира предизвикват нервност, неадекватност, избухливост. Като прибавим и факта, че голяма част от техните банди са пълни алкохолици, грозните им облекла и принадлежности. Не знам, няма нищо българско в тях, отблъскват, позорят и срамят нашата култура. Изпитвам отвращение към тях и никога не бих се подложил на това самоубийство да отида на техен концерт. Деграданти. Трябва да се организират повече и повече масови български културни мероприятия - хора, ръченици, походи към свети места и паметници, мероприятия за почистване на природата, нестинарство, българска народна музика и фолклор и т.н. Не искам чужденци тук. Не искам където се обърна да слушам просташката циганска чалга, нито пък да виждам метали на всеки ъгъл и разни олигофрени с тениски с някакви измислени надписи, които били уау елитни търговски марки. Накратко, нека не си играе всеки втори с нашия химни и нашата народна музика, с нашата култура и нашата история... защото ако не сега, то скоро ще настъпи обрата и деня на разплатата. Това е сигурно! И тогава много ама много бързо ще се възроди всичко българско и любимо! :clap:

П.С. Не мразя металите и техните производни, просто в един момент, всеки трябва да направи избор, родното над всичко или чуждото над всичко, като това не изключва нито едно от двете пред другото; просто ги подрежда в приотетен ред. Аз например слушам народна музика, плюс македонска, родопска класическа и будистка.

Изцяло споделям тази позиция за метъла и за Българската музика!

В тази връзка, тия дни подочух по телевизията да говорят за някакви такси (или авторски права?), които трябвало да се плащат, ако в заведение се пускала българска музика. Някой знае ли за какво точно става дума?

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.