МВР получи разрешение...

преди 19 години 2 месеца #17690
Без коментар....

netinfo.bg/?tid=40&oid=1065898

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 2 месеца #17698
Ми днес един доктор едва не умрял от заплахите на поставеното лице от министъра....да вземат съвсем да ги довършат. :evil:

преди 19 години 2 месеца #17699
Хмм, значи шофьорите ги пуснаха, въпреки че не бяха толкова зле, а сега за другите не може.
Гражданска война ли целят тия "хора", не знам...

преди 19 години 2 месеца #17703
министъра заплашва... интересно... интересно... за такива заплахи в арабския свят може да го отвлекат и заколят след което да излъчат после запис по Ал Джазира... :roll: нашия министър е безсмъртен и бог на народа 8-)

преди 19 години 2 месеца #17708

Янга писа: Хмм, значи шофьорите ги пуснаха, въпреки че не бяха толкова зле, а сега за другите не може.
Гражданска война ли целят тия "хора", не знам...

Не забравяй какъв е директорът на Пирогов Спас Спасков - масон и то от дъртите. С две думи, той е един от лидерите на скритата олигархия, която управлява страната. Така че за него са готови на всичко, включително да извадят компромати, да използват СРС срещу обикновен лекар или да стигнат до физическа разправа. Следете тези събития, защото тук става въпрос за нещо повече от една оставка

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.