Вирусът на СПИН - открит в лекарства на Байер

преди 19 години 2 месеца #17534
Както вече съм казвал, швеицарските фармацевтични магнати, винаги са се грижили, да ни опазят от здравето!

Ето и филчето -

Компанията Баер е директни наследник на ционисткият Фарбен!

Байер е просто една от многото, служешти на Новият Ред!

Във филчето се коментира че дори и правителството на САЩ, е замесено в скандалът!

Хиляди деца с Хемофилия са били заразени - (дали има връзка със случаят, в Либия?)!

Сред засегнатите са Испания, Франция и Япония! Изглежда става дума за конспирация, или 'cover-up', както го наричат!

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 2 месеца #17548
конспирация винаги е имало. от хилядолетия демоните-евреи-полубогове имат амбициите да управляват целия свят, ако пък не могат - да го затрият! има световна конспирация срещу здравето, която е насочена към намаляването на населението, при това драстично! сещай се... кое не е и кое е вредно в днешно време! скоро ще напиша по-дълъг пост на тази тема... но който иска да прочете "Световната конспирация срещу здравето" на д-р Атанас Гълъбов.

преди 19 години 2 месеца #17584
Ще се отвори земята и ще се открие кои са българите. Не е вярно, че българите са чергари. Откъдето са минали, държава са оставили и бел град.

преди 19 години 2 месеца #17592
Драги ми Tangru до колкото знам фирмата Баер е немска , не швейцарска.

преди 19 години 2 месеца #17602

blag009 писа: Драги ми Tangru до колкото знам фирмата Баер е немска , не швейцарска.

Май е немска! Прибързано се изказах - нещо не долюбвам Швеицария - ще ме извинявате!:-)

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.