От Елтимир

преди 19 години 2 месеца #17459
Елтимир поиска да ви кажа, че той в момента няма достъп до нет-а, защото са му отрязали кабела на нет-а, както и има проблем с достъпа от клубове, но това не значи, че се е оттеглил от идеята и дейността си, но използва момента, за да си почине, защото не е добре със здравето! :)))

Също така поиска да предам да се свали електронния вариянт на книгата "Завръщането на Тангра" от сайта, защото е непълен и различен от завършения вариянт на книгата и защото, ако хората не купуват книгите на производествената цена, то няма да могат да се съберат пари за следващи книги. Идеята пръвоначално беше обсъдена тук във форума и се съгласиха всички да бъде така!

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 2 месеца #17461
Книгата е свалена.

преди 19 години 2 месеца #17463

Bell писа: .... и защото, ако хората не купуват книгите на производествената цена, то няма да могат да се съберат пари за следващи книги. Идеята пръвоначално беше обсъдена тук във форума и се съгласиха всички да бъде така!

Да, само че книгата не се предлага на производствена цена. Това го казвам не за да изразя недоволство, а заради принципа всичко да бъде прозрачно :-)

преди 19 години 2 месеца #17473
Аз знам, че книгата е на производствена цена, а ако не е така тогава тези, които имат по-точно инфо да се изкажат!

преди 19 години 2 месеца #17596
Бел,обади ми се на лични във връзка с мое пътуване до столицата към 6-ти юли.

преди 19 години 2 месеца #17608

Миро писа:

Bell писа: .... и защото, ако хората не купуват книгите на производествената цена, то няма да могат да се съберат пари за следващи книги. Идеята пръвоначално беше обсъдена тук във форума и се съгласиха всички да бъде така!

Да, само че книгата не се предлага на производствена цена. Това го казвам не за да изразя недоволство, а заради принципа всичко да бъде прозрачно :-)

Ти на каква цена искаш да е?

преди 19 години 2 месеца #17612
Все ми е едно на каква цена ще се продава книгата :-)

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.