Американски затвори!

преди 19 години 2 месеца #17328
Излезе още информация за Американските затвори, в Румъния. Това обаче не се случи, благодарение на официалните медии!

Ето и линк - www.guardian.co.uk/international/story/0,,2097935,00.html

Чудех се, някой знае ли нещо за вече построени, или бъдещи американски затвори, в България!

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 2 месеца #17331
Ще се отвори земята и ще се открие кои са българите. Не е вярно, че българите са чергари. Откъдето са минали, държава са оставили и бел град.

преди 19 години 2 месеца #17361
Вървят някви слухове за посолството в Лозенец. но дали е така :confused:

преди 19 години 2 месеца #17363

3aek писа: Вървят някви слухове за посолството в Лозенец. но дали е така :confused:

Наистина посолството на САЩ в Лозенец има потенциала за това.Налагало ми се да ходя там, и този имот има потенциал за това (и не само за затвор).
Но това си остава в кръга на догадките, какво има в тази дупка там.

преди 19 години 2 месеца #17372
Не е догадка,че към България има невероятен интерес.
Не е догадка,че америка има начертан план за близките 500 години(за следващите хиляди години й е подхвърлен).
Не е догадка,че америка върви по този план с бодра крачка.
Не е догадка,че всеки бизнесмен на часа би използвал даден потенциал,веднага щом се появи.А америка е доказал се бизнесмен.
Не е догадка,че районът там има такъв потенциал.

Тогава догадка ли е,че този потенциал е вече употребен? Ако не...то къде е догадката тогава? :roll:

П.П.Догадка според мен е въпросът за това каква е функцията на онази стратегическа позиция и кой в действителност я използва под американските й дрехи.

преди 19 години 2 месеца #17462
мястото е доста стратегическо. на времето когато бях дете съм се навирал в Бункерите. тунели дълги километри и водещи до...не се знае. предполагам че хамериканците са ги приватизирали и тях. :evil:

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.