Отново за изборите

преди 19 години 3 месеца #16697
“Трябва да гласуваме за АТАКА или за ГЕРБ, ако не искаме да спечелят турците или комунистите” – това се чува напоследък. А дали има някаква разлика? Според мен – няма.
Ще почна с малко факти. Знае се, че “Атака” води проруска политика. Знаем, че партията се финансира най-вече от Валентин Златев, един несъмнен проводник на руските интереси в България. Дотук нищо странно. Обаче гръмнаха скандалите в Своге и в Ботевград и се зашушука, че на места “Атака” се води от хора на ДПС, и им се подчинява. Централното ръководство на партията вместо да реагира срещу тази подчиненост, я брани стръвно. А пък Валентин Златев се оказа стар близък приятел с Ахмед Доган. И с цялата върхушка на ДПС. Дали единствено приятелството е причина за сближаването между двете партии? Не вярвам. В политиката такива приятелства не биха просъществували и три дни. И още. В Турция прекрасно знаят, че Доган е агент на ДС, те дори го наричат агент на КГБ. Но казват, че той работи и за тях, и въздействат на десетки хиляди турски граждани да гласуват за ДПС. Не станаха ли много противоречията?
Не, противоречия няма, ако осъзнаем реалностите на руската политика. Ако осъзнаем страшната истина за руските планове спрямо България. В една своя песен Жанна Бичевская пее: “Нашият Константинопол и нашият свещен Босфор”. Съществуват много предсказания, предимно от 19 век, в които се казва, че Турция ще се разпадне като държава, и по-голямата част от нея ще премине към Русия. Старата руска имперска мечта за проливите ще се сбъдне и Балканите ще бъдат в руски ръце. А цялата европейска част от Турция, както и значителна част от азиатската, ще бъдат християнизирани. Над катедралата “Света София” отново ще засияе златен кръст, и в нея отново ще служат православни свещеници. Ще кажете, че дотук звучи добре. Звучи, обаче за нас, българите изобщо не звучи добре.
Руската управляваща върхушка прекрасно съзнава, че докато тук, на тази земя живеят българи, тя няма да бъде руска. Ние по-скоро ще българизираме руснаците, отколкото те ще русифицират нас. И тогава нечий гениален мозък родил идеята България да бъде дебългаризирана, впоследствие да бъде предадена на турците, а когато му дойде времето, руснаците ще си я вземат. Само че без омразните българи, които да им пречат. Изглежда налудничаво, нали? Сигурно и в Анкара така мислят, защото между двете страни забелязваме едно удивително сътрудничество. Само че я се вгледайте в историята, особено в историята на големите държави и ще видите колко налудничави политици е имало и колко налудничави планове са тръгвали към осъществяване. Русия финансира цигански организации в България, Русия подкрепя ОМО “Илинден”. Какво чудно има, че същата Русия нарежда на своята “Атака” да се подчинява на ДПС, и вместо на българите, да върне България на Османската Империя? Ако погледнете как НСС, уж Националната служба “Сигурност” си сътрудничи с турската екстремистка и терористична организация “Сивите Вълци”, ще видите, че в любовта между Сидеров и Доган няма нищо странно. Както няма нищо странно и в засилващата се циганизация на партия “Атака”.
Малка забележка. Апетити към земята ни проявяват не само Русия и Турция, но и Израел. По едно време даже се рекламираше картата на балканската държава Еврия. И тази държава бе разположена върху нашите сегашни земи. Тук вече не може да се размине без конфликт. Да, конфликт има, обаче почти нищо от този конфликт не излиза на бял свят. Да, пописа се, че евреите всъщност били коренни жители на Балканите, излязоха книги по въпроса, направиха телевизионни предавания. Соломон Паси открито призова два и половина милиона евреи да се заселят в обезлюдяващата се България. И толкова. Настъпи затишие. Затишие, ама за непосветените. Зад кулисите битката между руснаци и евреи се ожесточава. Косвено потвърждение намираме в действията на определени кръгове, свързани с бившия ЦК на БКП, и с не толкова бившата ДС. Те определено водят сериозна пропагандна война срещу еврейството. Вижте вестник “Строго секретно” и ще разберете какво имам предвид. Картинката май почна да се избистря. Вестникът далеч не е единствената проява, но да не се впускам в подробности.
Та да се върнем към изборите. ДПС, БСП или “Атака”? Или пък ДСБ, СДС, ГЕРБ или незнам-кой-си. Все едно. Всичките те са слуги на чужди господари. И целта на тези господари е една и съща – освобождаване на България от българите. Разликите са на кого ще бъде предадена земята ни, след като се отърват от нас. Лично на мен ми е все едно дали турчин, руснак или евреин ще стъпват върху гроба ми. Лично аз предпочитам моята земя да си остане земя на Българите. Та за какви избори говорехме?
Ясно е, че нито въоръжено въстание е възможно, нито военен преврат, нито каквато и да било насилствена промяна. Значи ни остава да провалим българоубийците по мирен път. Дали е възможно? Според мен е възможно. Негласуването, отказът да участваме в мръсната им игра, демонстрирането на недоверие е първата стъпка към осъществяването на тази възможност. Пък нататък ще видим. Българският Бог отново ще се притече на помощ на Своя народ, когато види, че и ние сме с Него. Както много пъти се е случвало в хилядолетната ни история.
Темата беше заключена.
преди 19 години 3 месеца #16698
Много си прав, но за целта хората трябва да се замислят и да се отскубнат от летаргията...!!! Стига манипулации...!!! Наистина всичко зависи от нас, но трябва да осъзнаем факта, че понякога мълчанието е много по-силно от най-мощния вик....!!! Нека замълчим на тези избори..!!! Нека го направим и на следвашите, и на по-следващите...!!! Нека настане наи-страшната тишина, която света някога е чувал...!!! Защото дори и преди най-жестоката буря, първо властва тишината.............
Темата беше заключена.
преди 19 години 3 месеца #16706
Днес е последният ден, в който участвам в дискусиите. От утре по неволя ще трябва да млъкна. Не знам за колко време, не зависи от мен. Но ако всеки от вас, които споделяте тези наши общи идеи се постарае идеите и фактите да стигнат до възможно най-много хора, то денят на всеобщото българско осъзнаване няма да е далеч. Нека го направим. Заради всеки от нас и заради всички нас. Заради вече мъртвите и заради още неродените българи. И най-вече заради живите.
Темата беше заключена.
преди 19 години 3 месеца #16720
Съгласна съм! Нека покажем какво мислим за кандидат-евро-дупедатите като им обърнем гръб!
Нека света види, че тук феодалите си властват и без да им е нужен народния глас, защото демокрация няма!
Темата беше заключена.
преди 19 години 3 месеца #16906
OK, темите за изборите - на бунището!
И все пак, "благодаря" за отговора на въпроса ми - "колко е минималния брой гласували, за да се зачетат едни избори", който се изрази в заключване на темата.
"Rina, изборите са утре. След като минат и станат ясни резултатите искам да ни посетиш отново тук във форума и да ни споделиш, как точно се промени в положителна насока твоя живот. В момента няма смисъл да раздухваме повече този въпрос. След утрешния ден, темата за изборите отива право на бунището, където й е мястото. Сега я заключвам."

Колкото до това, че няма да се промени животът ми след изборите, естествено, че няма да се промени, най-малкото не и към по-добро. Въпросът е, че ако дори само роднините на кандидатите гласуват за тях и пак се признаят, тогава какво променяме ние, ако не гласуваме?
Темата беше заключена.
преди 19 години 3 месеца #16907

PARADOX писа: Много си прав, но за целта хората трябва да се замислят и да се отскубнат от летаргията...!!! Стига манипулации...!!! Наистина всичко зависи от нас, но трябва да осъзнаем факта, че понякога мълчанието е много по-силно от най-мощния вик....!!! Нека замълчим на тези избори..!!! Нека го направим и на следвашите, и на по-следващите...!!! Нека настане наи-страшната тишина, която света някога е чувал...!!! Защото дори и преди най-жестоката буря, първо властва тишината.............

Е, всъщност това звучи много логично, но до кога?!?!
Темата беше заключена.
преди 19 години 3 месеца #16909

Rina писа:

PARADOX писа: Много си прав, но за целта хората трябва да се замислят и да се отскубнат от летаргията...!!! Стига манипулации...!!! Наистина всичко зависи от нас, но трябва да осъзнаем факта, че понякога мълчанието е много по-силно от най-мощния вик....!!! Нека замълчим на тези избори..!!! Нека го направим и на следвашите, и на по-следващите...!!! Нека настане наи-страшната тишина, която света някога е чувал...!!! Защото дори и преди най-жестоката буря, първо властва тишината.............

Не мога едно да разбера, как до сега не ти стана ясно, че си замесена в игра, която не е в твой контрол! Наивна ли си и глупава? Очакваш ли власт или пари? Ако не, моля те успокой се. Легни да се наспиш, а утре вероятно ще се почувстваш по-добре, след като гласуваш.
Темата беше заключена.
преди 19 години 3 месеца #16910
ОК - :sleep:
Само аз пък не разбирам враждебността. Но, щом си рекъл - добре, няма да питам повече.
Поне не днес. ;-)
Темата беше заключена.
преди 19 години 3 месеца #16912
И все пак, държа да повторя - не, няма да се почувствам по-добре след като гласувам. Но ще гласувам. Защото това е начина, който в момента съществува, за да покаже човек отношението си. Освен това смятам, че не мълчанието и негласуването, а напротив - осъзнаването на болшинството от хората за действие и единствено действията са тези, които могат да променят нещата! И въобще не говоря за избори и гласувания.
Темата беше заключена.
преди 19 години 3 месеца #16914

Rina писа:

На въпроса ти за минималния брой гласували, за да се зачетат изборите...!!
Отговора е: Няма такъв...!!! И 3-ма да гласуват, изборите се зачитат...!!! До онзи ден се заблуждавах, че са необходими гласовете на поне 33.3% от имащите право на вот, но истината се оказа още по-жестока..!!! А кажете ми сега какъв е смисала и какво променя вашия ВОТ...?!!!!
Темата беше заключена.

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.