Етническа чистка

преди 19 години 3 месеца #16621
Веднага ще поясня: става дума за етническото разчистване на българската територия от българи и замяната им с други етноси. Първо малък пример:
"През 1940 г., когато съветските “воини-освободители” присъединяват Естония към концентрационния лагер, наречен СССР, 97% от населението й са естонци. Половин век по-късно, през 1990 г., този процент вече е само 61. Тоест, за половин век съветско господство е унищожена и заменена с пришълци, главно руснаци, една трета от населението на Естония. Можем да пресметнем колко години още не са достигнали, за да спадне този процент под 50."
Тук руснаци не се заселват, обаче правителството на Тодор Живков прави две неща. Спира изселването на турци за Турция, и започва усилена циганизация на държавата. Включително чрез механичен внос на цигани от съседни страни, най-вече от Гърция и Румъния. Вярно, когато видя, че турците почват да разклащат престола му, Живков побърза да ги прати за Анадола. Обаче беше твърде късно. Резултатът е същият като в Естония. Само че докато естонците тръгнаха към своето национално възраждане, тук положението от ден на ден става все по-тежко.
Следват няколко извода.
1. С каквито имена и да се прикриват, партиите и организациите, продължаващи политиката на Тодор Живков за дебългаризация, са филиали на старата БКП.
2. Тази политика не може да бъде преустановена, докато не бъдат ликвидирани трите главни опори на Партията-унищожителка. Първата опора е политическата. Ето как стигаме до темата за изборите. За да има макар минимална промяна, политическата ситуация трябва рязко да се измени. Ликвидиране на старите партии и създаване на нови, вече нормални български партии. Втората опора е икономическата. Тъй като комунистическите финанси са престъпни, тази опора лесно може да се премахне, като бъдат вкарани бандитите в затвора. И разбира се, като им бъдат конфискувани богатствата. Третата опора е пазителят на комунистическата власт. Това е "юмрукът на Партията", тоест ДС. Същата, която днес се нарича НСС. Ето, тук ще ни е най-трудно, защото с НСС трябва да се почне, ако искаме да имаме успех и в следващите две крачки.
Вярвам, че сега разбирате колко бяха важни двете победи: прекратяването на делото във Варна, което беше от начало до край постановка на ДС, тоест на НСС. Или обратното, все тая. И втората победа: разобличаване на агента Силвия Мирчева, нейното прогонване, както и прогонването на нейните послушници. Е, доста ядове брахме, но нали победихме. Значи не е безнадеждно. Значи може да се побеждава. Ами тогава напред - към нашата поредна победа!

Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.

преди 19 години 3 месеца #16625
Елтимире, поздравления, че са прекратили делото!

Тук руснаци не се заселват

Те тук не се заселват, но добре, че не станахме съветска република. Но се обзалагам, че земите на волжките ни събратя гъмжат от руснаци.

Може би не тук е мястото, но ми се ще да те попитам какво смяташ за "българските турци"? Дали болшинството са си турци, заселили по време на робството, или са българи, отсъпили от вярата/езика си? Аз съм чувал и друга интересна теория - за преселвания от Волжка България през Средновековието, а както знаем, тамошните българи са вече са били мюсюлмани - ето още малко храна за размисъл.

преди 19 години 3 месеца #16627
Да, по произход българските турци са етнически българи. Само че това изобщо не им пречи да бъдат лоялни не към България, а към Турция. Само ще припомня, че един от големите български националисти се нарича Хайг Пилигян. Този човек е лежал в затвора заради български национализъм, а след затвора е помагал на много хора, преследвани от комунистическата власт. Гените са физическия компонент за принадлежност към една нация. Има нещо по-значимо и по-важно. То се нарича Духовен национален ген. При "турците" този ген е бил отначало умъртвен, а после заменен с турски. Те изпитват омраза към нас. Те не чувстват никаква принадлежност към нашата нация. Може би като компенсация заради спомена, че някога са продали своята вяра. Човек не може дълго да живее с чувство за вина, затова подсъзнанието самичко изработва защитни механизми. Ислямизацията и турцизацията на българите не е идея на османските турци, а е проведена под влиянието на талмудистите. като част от плана за българския национален разпад. Не са само турците. Да казвам ли, че един евреин измисли македонската "нация" и македонския език. Идете сега в Македония, в тази някога неразделна част от България и вижте какво българомразтво се вихри там. За жалост не можем да направим нищо, докато се намираме под чуждо робство. За да почнем каквато и да било промяна, първо трябва да вземем съдбите си в свои ръце.

преди 19 години 3 месеца #16701
От една страна казваш да вземем съдбата си в свои ръце.
От друга-по мирен път.
От трета-Тангра ще помогне...

Намирам противоречие...
Няма връзка между дпс и АТАКА!

преди 19 години 2 месеца #17388
...това е ясно, нищо не пада даром. Предполагам всеки от форума знае, че трябва да се започне война с тези които сега управляват държавата и я водят към гибел. Проблема е, че хората нехаят дали защото идеята и движението не е достатъчно разпространено или просто защото са тъпи овце и всеки се спасява поединично дали и двете - не знам. Трябва здраво финансиране за нещо сериозно. Не виждам как ще се събуди народа на бунт и сваляне на статуквото по мирен начин. Може би чрез партия и превземане на властта или чрез преврат. В Гърция и Турция е имало военни преврати. Ние не сме като палестинците да се организираме във военни групировки и да водим боеве с тукашното представителство на синедриона (дори тази помия няма да я пиша с главна буква), пък и пари за оръжия няма, но това може би ще бъде най-доброто да се изтребят виновниците за този хал физически или първо психически а после и физически. Не знам, дали изобщо може и как да се направи първата сериозна стъпка към Новото Време, това е въпросът. Силно се съмнявам че чрез агитация ще се постигне нещо съществено, въпреки, че откакто посещавам сайта непрестанно агитирам за него, дори имаше и върли еврейски клевети и помии изсипали се по мой адрес и по адрес на сайта; като се прибави и това че хората са апатични... вие вярвате ли още в този начин!? Аз лично си представям промяната идваща само чрез преврат, наглеците няма да си подадат доброволно оставките и да дойдат кадърни българи на тяхно място. Да си припомним следосвобожденския период до към края на ВСВ колко преврати и оставки има... Другият вариант е, "законно" чрез избори и партия. Аз това не мисля, че се осъществи, трябват много пари и голяма популярност, при това всичко досегашно е в техни ръце - медии, партии, пари. Все пак ако стане, с двете ръце съм за вас. Последният ми дискусионен въпрос е следният: струва ли си и трябва ли да се борим до последно да оправяме държава, дори с цената на своите животи за народ който не е единен и сплотен, лош и тотално деградирал, при това високомерен, който утре ще ни подари на някой друг чужденец както днес прави и дали това е въпрос на мутирал ген и дали е поправимо, та всичките ценности са изкривени... както и да е, аз си мисля, че да... струва си да се борим и да популяризираме идеята (предполагам сега сме на този етап, който май никога няма да даде плод), също така и да се създаде план за действие. Между другото мисля, че навлизаме в крайния етап, както е написал и Елтимир, до 5-10г ще има развръзка; също така ние сме май от последните истински борци и родолюбци, други няма да има. Е, какво мислите върху всичко това?

преди 19 години 2 месеца #17411
Аз ще ти отговоря простичко на тези няколко въпроса. Както каза Иван, дошло е време всеки сам да вземе решение от коя страна да бъде, на лошата или на добрата. На какво да се разчита, на лошото или на доброто. Този избор трябва да е окончателен! Не можеш все да си разчекнат, стъпал с единия крак на добрата страна, а сдругия на лошата, само защото от векове ни се внушава, че за да има баланс, трябва да присъства в живота ни и доброто и злото по равно. Ние казваме така: Баланса при хората се крепи на доброто! Злото разваля баланса!
Аз вярвам, че за да се оправят нещата, трябва да се разчита на хора, които са иззбрали окончателно пътят на доброто. Само те заедно могат да възстановят баланса, от който всеки се нуждае.

преди 19 години 2 месеца #17425

Запознат писа: Аз ще ти отговоря простичко на тези няколко въпроса. Както каза Иван, дошло е време всеки сам да вземе решение от коя страна да бъде, на лошата или на добрата. На какво да се разчита, на лошото или на доброто. Този избор трябва да е окончателен! Не можеш все да си разчекнат, стъпал с единия крак на добрата страна, а сдругия на лошата, само защото от векове ни се внушава, че за да има баланс, трябва да присъства в живота ни и доброто и злото по равно. Ние казваме така: Баланса при хората се крепи на доброто! Злото разваля баланса!

Не мисля,че от двата полюса на "добро" и "зло" може да се направи изграждане към равновесие и неравновесие.Просто защото двата полюса са като патерици.Възможно ли е да се извърши плавен преход от патерица към самостоятелно ходене? По някое време патерицата се отхвърля изцяло и коренно,за да се продължи на два крака отново.Само че случаят с инвалидността е твърде очевиден.При него никой няма да каже "ходенето изправен на два крака е по-висша форма на ходенето с патерици".Докато в случаят с понятията някой някой ден може да каже "равновесието и неравновесието са по-висша концепция,развила се от двуполярната концепция".

Тоест добро и зло са помощни и временни обяснители на недоразвилия се още човек.Колкото по-прибързано се махнат патериците,толкова по-изкривена ще е походката,когато краката се излекуват.Но колкото по-дълго зе запазят патериците,толкова по-слаби ще бъдат излекуваните вече крака.Според мен времето да се захвърлят патериците съвсем скоро настъпи.

Когато всяко човешко същество направи избор,различен от добро и зло,както и по един избор за доскоро употребяваното понятие добро и доскоро употребяваното понятие зло,тогава Равновесието на Земята ще се възвърне.С двуги думи това означава да се прави избор,съобразен единствено със собствените желания на субекта,без за този избор да бъде правен дори опит за оценка от когото и да било.

Това не означава,че всичко ще се оправи мигновено.Някой психопат може да му се заиска да убива.Започне ли жадно да изпълнява желанието си,самото съществуване на това негово желание ще предизвика съществуването на желание у друг човек убиецът да бъде спрян.Както "злите" духове съществуват закономерно заради съществуването на "добрите".

Но...интересното е,че без този психопат да убие,желанието за това той да бъде излекуват от болната си психика няма да се зароди у друг човек.Защото човекът като вмоменташно същество не обръща внимание на желанията,а единствено на ефекта.

Затова смятам,че е време,с цел да се възстанови баланса,изборите да бъдат правени спрямо искрените (не втълпените) желания на всеки индивид.Така човечеството ще започне да върви по пътя към равновесието.

П.П.Така стигам до извода,че всяка религия със своя термин "грях" е пагубна за оцеляването на човека.

преди 19 години 2 месеца #17427
Няма свещ без сянка, също както няма хармония без хаос или зло без добро. Злото и хаосът ни карат да се стремим към хармонията и доброто както в нас, така и в заобикалящия ни свят. Важното обаче е да направим твърдо избора си на коя страна да застанем, защото никога онзи, който стои безучастно между светлината и тъмнината, не може да контролира дори и собствената си съдба. Поне аз така разбирам нещата.

преди 19 години 2 месеца #17429
А аз разбирам нещата по такъв начин - че никой не може да ме задължи да стоя между две понятия,защото това е глупаво.Има безброй понятия,във или между които мога да застана,но възнамерявам да създам свое собствено и невиждано и да застана в него ;-)

преди 19 години 2 месеца #17439
изнасяте информацията абстрактно, на това му казвам аз теглене на локуми. дали защото не се доверявате много на интернет-а или защото просто нямате ясни отговори на моите въпроси, не знам, но не ми стана ясно по какъв начин мислите че би могла да се оправи страната до 2012, когато ще е развръзката. четох, че демоните са направили цял град под стъклен похлупак по подобие на земната действителност на обратната страна на земята и че когато настъпи катаклизма те ще се избягали, което ми е гадно... че няма да ги изтрепи същите тези, които са виновни за отрицателното и самоубийствено развитие на човечеството. както и да е, в стадий, на "нека ние си живеем живота пък каквото ще да става, каквото има да се случва ще се случи" :-)

Подкрепете ни!

Ако желаете да подпомогнете Движението, свържете се с нас чрез формата за контакт. Ще Ви предоставим информация за възможните начини да го направите.