1. Потвърждава се информацията,че битката между Първанов и Овчаров е за сърцата на руснаците.
- Потвърждава се от кой? Може и да има междуличностна битка, кой да е по добър слуга, ама не за сърцата на руснаците, а заради евреите, които са окупирали Русия.
2. Президентът неистово се опитва да измести Овчаров, който обслужва руските енергийни интереси в България още от началото на прехода.
- Наблюдаваме "Играта на играчките"! Няма руски енергийни интереси! Има еврейски интереси и то глобални, а не само в Русия или България!
3. “Аз съм новият Луканов. Зад гърба ми стои Русия и 25 софийски организации.”
- "Аз съм истинско копие на предния ви слуга Луканов"! Зад гърба ми стоят само юдео-комунисти паразитващи в Русия, София и в други държави!
4. Според свидетели Първaнов е онемял от поведението на министъра и е излязал побеснял от срещата. Веднага след това е извикал шефовете на службите и директно им е заявил, че иска главите на министър Овчаров и на колегата му Петков.
- Междуличностния конфликт, всъщност е мерене на патките, чия е по-голяма, кой кого може да извика извика, за демонстрация на власт и сила! (Едно време, децата така се заплашваха по между си: "Ще извикам вуйчо ми да те набие"!
5. Запознати твърдят, че това са най-мощните хора в БСП. Единият държи страшно много руски пари и връзки, а в ръцете на другия е цялата черна каса на партията, наследена от Луканов.
- Запознатите винаги са анонимни! И двата уж отделни капитала, всъшност са на едни и същи терористи!
Моля Вход или Регистрация, за да участвате в разговора.